340

Анонимен

преди 2 години

Заради медиите.Облъчват ни от сутрин до вечер,има цензура и укриване на очевидни неща.Информацията е еднопосочна,не се дава гласност на различната гледна точка

339

Обективен

преди 2 години

Причините са общестеноикономически и политически.

338

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости.Хипохондриците са първите набодени. Кой съчинява тези глупости? Предполагам сутрин докато пие кафе и блее в хоризонта.

337

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 370 "Нямам доверие щото един час търсех съдържанието на бланката за информирано съгласие в интернет пространството но не намерих.." Докато напиша декларация за информирано ... и Гугъл беше изплюл линка към декларацията. Всичко на всичко 30 секунди. Та, защо казваш, че "нямаш доверие"?

336

Анонимен

преди 2 години

Нямам доверие щото един час търсех съдържанието на бланката за информирано съгласие в интернет пространството но не намерих...

335

1

преди 2 години

До Здравомислещ 1) свирепата руска кампания срещу васкинацията и ваксините, продължаваща и до днес, с цел да всява хаос в процеса по ваксинация 2) тотална неграмотност сред 80% от населението. Липсват елементарни познания в почти всички области 3) отмъщение на неуспелите в живота: като не са те добре, помагат за да се срине държавата и обществото (не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле) 4) недоверие в институциите и тотално отсъствие на гражданско самосъзнание

334

М

преди 2 години

защото изостанали хора, които вярват в конспирации, няма как да им се обясни! обратно в пещерите за тях

333

Анонимен

преди 2 години

Попитайте първо лекарите и после другите граждани граждани.Защо по-малко от 30% са ваксинираните лекари?

332

Горският

преди 2 години

Защото се продават някои храни с вредни съставки и това не се обсъжда нонстоп, също и доходите бяха много ниски, но журналистите и това не обсъждаха и т. н.

331

Анонимен

преди 2 години

Защото сме живели в тоталитаризъм и го разпознаваме. Поради подобна причина страните, които все ни навирате за пример като яко набодени, идея си нямат какво е тотален контрол. Когато свикнеш със свободата, забравяш да я цениш и съответно - пазиш. Ако течностите бяха ефективни, хората щяха да ги ползват без кампания или принуда. Но те не са. Де е Кунчев, появи ли се?

330

Мушмурок

преди 2 години

Ха ха ха, щото сме много фешън, можем да се бодем с всякакви ботокси филъри и други, да зобим менте протеини и добавки и да се бодем с хормони за по голям бицепс обаче ваксината от лицензиран производител била плод на световната конспирация. Това ви е нивото зомбирано Фейсбук поколение!

329

2025

преди 2 години

Първи ден без новина за коронавирус

328

Анонимен

преди 2 години

Защо предпочитате изкуствени антитела пред естествени антитела? За пари ли

327

Hah

преди 2 години

Защо нямате доверие. Ами защото сте npocmu. И на 14.11 ще го докажете. :)))

326

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩОТО СТЕ ТОЛКОВА НЕКАДДЪРНИ ЧЕ ЕДНА ВАКСИНА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОБЯСНИТЕ ЯСНО И РАЗБРАНО, ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ .... Хората които работят и плащат данъци ги уволнявате ако не се ваксинират .... А ТЪРТЕИТЕ които не искат да се ваксинират ЗАЩО НЕ ГИ ЛИШИТЕ ОТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ? Страх ви е че ще ви намалее електората ли ?

325

ь

преди 2 години

А не може ли тази доктор ли е отбранител ли е, председател дето се явява да точи ЕС като се прави на учена майка Тереза?

324

Анонимен

преди 2 години

Щото почнахте с агресивна реклама на нещо което изобщо не е тяхна разработка и продължавате да отричате методиката чрез която е създадена, така наречения от науката генен пистолет или трансфекция използвана за съдаване на ГМО

323

ьо

преди 2 години

Защо да пълня джоба на евливата графиня, да отива на околовръстното като е толкова алчна

322

BMJ

преди 2 години

След разкритията на разследващия журналист от Британския Медицински Журнал как да имаме доверие.BMJ Investigation, Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizers vaccine trial

321

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се вярва на науката безусловно. Ако науката беше достатъчно напреднала, нямаше да има болести. Но явно не е. Само празноглавци вярват безкритично на науката.