200

Анонимен

преди 2 години

По 3/4 от коментартие може много ясно да се разбере защо сме най-бедната, най-болната и най-изостаналата държава в Европа. С такъв опак народ, който въобще не може да разбере за какво става дума, ще сме все нопаки - светът върви напред , а ние все по-назад. Жалко , че след толкова години , ще свършим по този жалък начин!

199

обективен

преди 2 години

За изборите д-рМенгеле /Кацаров ще спре вируса и ще му забрани да влиза в секциите затова ще са без сертификати

198

Анонимен

преди 2 години

Еййй, всичко вече е перфектно Каца! Само остава да решите в обществените тоалeтни със зелен сертификат, или с PCR тест ще се влиза.

197

Анонимен

преди 2 години

Престанете да обиждате Радев! Нищо по-различно не се случваше и през Бойковото управление, но тогава герберите не го усещаха, защото, тези, които бяха във властта в страната, не ги тормозеха и избиваха, както се случваше с населението през тяхното управление!

196

Лудко

преди 2 години

Кацара е никакъв! Квото му кажат - това говори! Ако бяха почнали онлайн за 2-3 седмици, сега щяхме да сме на нивата от август!!! НО НЕ, ВСИЧКИ НА УЧИЛИЩЕ! Айде сега цъкайте от вкъщи щото скоро няма да стане. Идва пълен локдаун, а не връщане в даскало!!!

195

aa

преди 2 години

И Радев и Янев , да не се крият !

194

Анонимен

преди 2 години

Софиянци натресоха на страната ни партиите от ЕНП(европейската народна партия), които партии се избиват помежду си, убиват и населението ни, докога?

193

Анонимен

преди 2 години

До Зелен чорапПрестани да обиждаш Радев, защото това започна през Бойковото управление!

192

Анонимен

преди 2 години

Ох, същите думи са ми и на мен в главата като преждепишещите. СЛЕД КАТО СПА цяло лято, сега се сети да се изказва всеки ден, " След дъжд, качулка" си Кацаров.

191

Зелен чорап

преди 2 години

След като спа цяло лято, унесен в мокри сънища на едноличен началник на държавата, вчера президентът Радев се е събудил и се накарал на своите министри, че не се оправяли както трябва с ковид-кризата.

190

Анонимен

преди 2 години

А ако кажеш истината или си неудобен, веднага те обявяват за луд и те вкарват в лудница - доброволно , чрез измама или насила, в краен случай те разболяват или убиват.

189

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе не докосват нищо, използват лъчеви и друг вид оръжия срещу хората, без видимост, без мирис, вкус, нищо не можеш да направиш , могат да те разболеят, могат да контролират всички уреди, които използваш, колата ти, всичко, а най-гадното е, че и малка част от българите участват като пионки в контрола, разболяванията и убийствата.А ако кажеш истината, веднага те вкарват в лудница доброволно , чрез измама или насила.

188

123

преди 2 години

Ще настане едно плюене...първи час всички плюат, втори час проверка на теста...Сили и здрави нерви.на учителите.

187

Лудко

преди 2 години

За близалките ще дават ли зелени сертификати? Или не са валидни, а само да изхарчим още 13 милки?

186

Анонимен

преди 2 години

Дано естественият подбор си свърши по-бързо работата ...

185

Смея се с глас

преди 2 години

Тотален локдаун обаче връщат децата на училище. Имам чувството, че са напушени и получават просто проблясъци от време на време и забравят какво става. Не разбирам, уж интелигентни хора, пък толкова зле. Направо не знам

184

Анонимен

преди 2 години

Управляват ни изключително перверзни клоуни.

183

Анонимен

преди 2 години

Близалки-тестове. Мислих, че клоунадата няма какво повече да ни изненада. Единствената щадяща мярка е клоуните-психопати, които ни управляват - Радев, Кацаров, Денков - да бъдат отстранени и настанени в психиатрии.

182

Анонимен

преди 2 години

КЗД: "Зеленият сертификат" е дискриминационен .Това е. Повече няма какво да коментираме. Събирайте си тестовете и сертификатите и обратно в дупките от които сте изпълзяли, че иначе може да увиснете по стълбове и дървета.

181

Анонимен

преди 2 години

......един учен от Канада,при това икономист-банкер каза, че си разпределят хората като собственост, но не само това, ще контролират съдбата ви, бъдещето ви, здравето и живота ви, тялото ви, мислите ви, между другото - не познават всичко каквото си мислите, но могат да ви накарат да говорите каквото си поискат или да насочват мислите ви или да контролират тялото ви. Всичко е под контрол, дори уредите ви, които използвате. Ако не им харесва, че казвате истината, просто ще ви разболеят и убият