228

Не се стърпях

преди 2 години

Защо ми изтрихте коментара за Робовладелците работодатели като Велев, много ве засегнах, че не иска увеличение на минималната заплата. Ще му се намали малко печалбата и че средната цена за август е 245лева кое не е вярно. Всички Журналисти в България са нещастни заплатаджии. Преди 15 години на една стачка пред ДКВЕР казах на една сладурана от БНР. че са виновни ТЕЦ и техните договори в интервю и после ми се обади и каза,че няма да излъчи интервюто защото ще я УВОЛНЯТ!

227

Да си знаете отсега

преди 2 години

Само ТЪ..К може да вярва на Борисов !!! Дайте му пак властта и после да не запеете друга песен ?!

226

Свети Петър

преди 2 години

Както е казано : " От където дошло - Там и отишло ..." !! Станахте едни ИЗМИСЛЕНИ "бизнесмени" с КРАДЕНИ пари , без грам способности и акъл ! Експлоатирате хората , които наистина работят , държите се като ФЕОДАЛИ , за да си играете на "Бизнес" , и сега сте в паника , защото се ОС...ТЕ САМИ от некадърност , а и знаете че за нищо НЕ ставате !! Който може ще се оправи , а вие ще фалирате - ПАЗАРНА ИКОНОМИКА бе !! Който е некадърен ОТПАДА !!!

225

Анонимен

преди 2 години

То твоето правителство само се компроментира с некадърността си.

224

бота

преди 2 години

До Solar PowerПолша така направиха - същия го ядат. ФЕЦ не стават - прави ток гат не ти трябва и преебава другите а когато трябва ток НЯМА и високи цени или студ и тъмно кат в ***. Пазарни принципи в енергетиката не вървят. Държавно и всичко се планира

223

ПАЗАРНА ИКОНОМИКА

преди 2 години

Това се нарича ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, на който не му утърва - за пасе крави и да ги дои на ръка, там от ток няма нужда.

222

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на Бойко и Ковачки за цените на тока на борсата! Те са главните виновници за драмата

221

Патока

преди 2 години

За миналия месец сметките-съмнително ниски.Май ни очаква голяма изненада.

220

Г-н Кринкъл

преди 2 години

В Чехия например махнаха ДДС-то на електрическата енергия,но тук мафията наречена държава с хилядите директирчета на агенциийки и отделчета ще трябва да ги уволнят ако няма пари. Не им пука за фалитите. ПЛАЩАЙТЕ

219

Любопитен

преди 2 години

Къде аджеба отиват печалбите от скъпия ток? Там е заровено кучето!

218

какво си го вадят?

преди 2 години

ЗАГАДКА!

217

с една ръка те галят

преди 2 години

С ДРУГАТА СИ ГО ВАДЯТ.....

216

Анонимен

преди 2 години

Абе стига глупости - цената ще се разпредели върху крайния продукт и живота продължава. И 1000 лв да стане се тая. Ще пораснат цените, ще нараснат заплатите и т.н.

215

математик

преди 2 години

И по скъп ще става тока. Ще стане луксозна стока. Само за богати .

214

Не се стърпях

преди 2 години

На Велев икономиката да фалира, робовладелец я кажи какви са заплатите я кажи как всеки път ревеш срещу минималната заплата.В определени часове цената наискина е висока но средно цената като общо август и септември е 250 лева. Аман от мизерни робовладелци, като Велев. Като те подпомогнат дали ще намалиш цената на продукцията АААААА.

213

BatSot456

преди 2 години

Не знам какво става ,не разбирам тази материя, ама търпи ,търпи... докога?Овца ли си,*** ли си,кво си.И най -долното куче(***) като го притиснат,зъби се,хапе.Не знам нов хората (не само в България).какви сме.Да грабваме оръжие,па ако ще това да е краят.

212

СМЕХ....

преди 2 години

Щом комунисти ви командват икономиката ---НОРМАЛНО Е ДА ФАЛИРАШ!ЧОВЕК СЕ УЧИ --- ДОКАТО Е ЖИВ!!!!

211

Solar Power

преди 2 години

Подхода тук беше сбъркан. Трябваше да се дават добри цени още преди 10 години за малки централи до 30кв и то на покриви и фасади. Те даваха добри цени на 3 китайски фирми които разположиха панели на земеделски площи и то мегавати. Не се прави така ! Можеше в момента 100 000 домакинства да имат панели и да си докарват доп. доход. Заедно с ВЕЦ,АЕЦ които да компенсират щяхме да бъдем тотално зелени !

210

Що, бе...

преди 2 години

НОРМАЛНО Е, ТАЯ ПОСТ- СОЦ ИКОНОМИКА ДА ФАЛИРА!!!!ТОВА Е ВМЕСТО ПРОПУСНАТАТА ЛУСТРАЦИЯ, СЛЕД10.11.89г.....АЗ СЕ ДОСЕЩАХ , ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ....ХАХАХА

209

Solar Power

преди 2 години

Така е ! Аз съм офгрид :) Държавата иска да взема 20% ДДС :) Може примерно държавата да се лиши от 20% ДДС за 2 месеца докато спаднат цените.