155

Анонимен

преди 2 години

Руснаците правят рекордни печалби сега и после ще правят бизнес с немците със спечелените евра. Това е схемата на немците! Печалбите ще идат у немците, които драпат на изток за суровини от един век вече! Друг кой изнася на изток? Нас ни изгониха от този пазар.

154

кубанская столица

преди 2 години

Россия има капацитета да ..... Има ли тук и договорни партнери от европа да плати за тези капацитети? няма. Россия нищо не задължи за европа.

153

Финансист

преди 2 години

Ами тогава да започнем да сменяме лева за рубли ! Щом Путин ще спасява Европа , ние каква работа имаме в Тази гниеща Европа ? Направо да си ставаме слуги на Русия и да престанем да се заблуждаваме, че имаме държава !

152

антиджендар

преди 2 години

До 206 Я па я..!Те произвеодат много неща ноГендарТрола няма как да ги види след като неможе да чете а само поства готови коментари от ?америка за беге?

151

Крети

преди 2 години

Искат да откраднат парите на хората които са в Банки както през 1990 хиперинфлация.

150

Анонимен

преди 2 години

Тази Евлопа и този ЕС налагаше и налага санкции на Русия. Защо Русия сега да спасява Европа. Малко ли и е това, че е спаси от кафявата чума фашизма, преди това от едни арабско османски войски които бяха стигнали чак до Алпите.

149

пияница мистик

преди 2 години

"По-специално германският канцлер Ангела Меркел също бе на страната на Кремъл." === Е как няма да е на страната на джуджето, като самата тя е стар ГДР кадър и си е комунистка в червата. А че от Империята на злото всичко се прави нарочно и с цел не трябва да има никакво съмнение. Те отдавна се стремят да разцепят Европа и да я направят със сфери на влияние. Както беше по време на Варшавския договор и всички соц държави бяха под командването на СССР

148

Анонимен

преди 2 години

Ама в тоя сайт са нещо паникьосани и откачили, вече и запетайките цензурират.

147

Анонимен

преди 2 години

Пак ще опрем до русията. Лоша, лоша, *** колко да е лоша. На Бидона му е през крив макарон за европата.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 кетаеците и кавказците вече успяха.

145

Анонимен

преди 2 години

Търси се следващият който ще нападне Русия.Франция и Германия не са могли да я превземат.Времето ще покаже дали ще опита друг.

144

Анонимен

преди 2 години

Години наред измислят хитри трети енергийни пакети, насочени главно срещу Русия, ловят шпиони, гонят дипломати, налагат санкции, за да стигнат накрая до сакралния въпрос "Само Русия ли може да спаси Европа от енергийна криза?". Късата памет, алчността, лицемерието и високомерието на управляващите Еесовската Зона са потресаващи. Ще си позволя да припомня думи, казюани от Владимир Путин преди време: "Ако някой е решил да потъне, спасяването му вече е невъзможно".

143

Анонимен

преди 2 години

Русия закачи Европа северен и южен поток,какво повече да коментираме?Имат кранче диктуват цената!

142

Лекарства за нос

преди 2 години

До И още дядя е чичо. вова е на брежнев на годините.

141

Анонимен

преди 2 години

Пуделчето на Путин се казва Джо Робинетт Байдън.

140

И още

преди 2 години

Виждам как на Дядя Вова ще му накривят на капата и ще му пpъднaт на тоягата.

139

Анонимен

преди 2 години

От цялата патардия най-много да полапат на Дядя Вова вълшебната флейта и да почерпят с едно дупе. Яз така я виждам таа работа, беце.

138

Анонимен

преди 2 години

Искат, не искат, накрая пак на Дядя Вова пръчката ще стискат. ... без ръце.

137

Емиии...

преди 2 години

явно само америка. Накрая идва пак Русия и спасява всички наакани *** в европа. Казвам им наакани ***, да не им кажа, че са нacpaни гъзoвe.

136

IT-спец

преди 2 години

не само от енергийна ами и от джендърска както и мургавелско-бежанска на този етап.. както са тръгнали нещата Полша, Унгария и Русия са спасението... ама да видим...