72

Анонимен

преди 2 години

Така е. Откъде-накъде ще се социализират децата. Изолация и затваряне на устата - имат право само да слушат и изпълняват.

71

Анонимен

преди 2 години

А вие какво предлагате? Ваксини не искате, да се тестват не искате, да носите маски не искате . САМО ДА СТОИМ И ДА СЕ ГЛЕДА НЕ СТАВА.!

70

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, ти занимавал ли си се някога с ученици? Ако не си, отиди в училище и пробвай да ги накараш да носят маски през цялото време. Дали пък няма да изядеш и някой бой от по-големите?

69

Анонимен

преди 2 години

А петте тр* ола, на които се плаща да рекламират тук инжекциите и увреждащите мерки, ***, обиждащи собствените си сънародници, пак се заразписвали тук с по няколко мнения. Нищо, освен вас, друг няма кой и да ви ги чете, другари продажници. Дано ви връща Господ за престъпленията против хората и за продажните ви дребни душици.

68

Анонимен

преди 2 години

Всички платени ковид*** *** да се заврът вече под диваните. Видяхме, че мерките не работят, а ваксините ви са фалшиви. Всяка епидемия, подобна на тази, минава по естествен път за около две години. Като испанския грип. И нищо не можете да направите. Освен да убиете икономиката, малкия и среден бизнес, да докарате инфлация и мизерия в света и да направите от хората безплатни опитни мишки за фарма мафията. Което и сторихте. За нищо друго не ставате. Знам - така захлебвате, но за наша сметка.

67

Реалист

преди 2 години

Ваксинирането трябва да е задължително за хора, чиито професии го изискват, като учители, медици и други. По цял свят е така. Ама имало недостиг на кадри. Има си го и ще става все по-голям, ако не се ваксинират

66

Анонимен

преди 2 години

По процента на хората страхуващи се да се ваксинират, може да се съди и за относителния дял на един от етносите в България обикновено живеещ в гетата. Оказва се, че са много повече от официалния им брой.

65

Анонимен

преди 2 години

Ами и за маските да измислят някаква томбола, например награда - смарт-маска или нещо подобно.

64

Анонимен

преди 2 години

Докторе..що бря,децата маски ,а учителите не )и имало много деца болни ,а даскалята здрави без маски ,тия да не са в кръчмата )

63

Истината

преди 2 години

Винаги при такъв вид зарази, училищата са развъдник на вируси, както и обществения транспорт. Няма как коронавируса да е някакво изключение. Другите развъдници на вируси са местата, където има много хора на едно място и те се знаят кои са. При децата трябва да сме особено внимателни да не се заразяват, защото не се знаеше какви дългосрочни последици има заразяването с коронавируса, независимо дали е със или без симптоми.

62

Анонимен

преди 2 години

Кроманьонеца първо се изгорил няколко пъти от огъня и след това започнал да се пази.А още няколко века му е било необходимо да разбере,че трябва да го ползва.Нашите роми се страхуват от ваксината,същото е и с голяма част от останалото население.За да разберат ,че ваксината е полезна ще им е необходимо няколко века.За това нека сами се опарят,за да поискат помощ.

61

Анонимен

преди 2 години

В Швеция започнаха да спазват мерки след като видяха,че умират много без мерки.В началото те имаха много случаи на починали.Може да проверите в медиите.След това сами започнаха да спазват мерки и само искаха да се ваксинират.Така трябва и у нас.Вижте,че пишат че лекарите лъжат,че те убиват хората,че ваксината е нещо което е вредно.Само личния опит може да убеди човек ,който не може да чете и да вижда.

60

Анонимен

преди 2 години

Зомбитата страхуващите се да се ваксинират наричат нормалните хора зомбита. Зомбитата наричат другите зомбита. Голям смях.

59

Анонимен

преди 2 години

Със стена и радио не се спори.Дефицитния интелектуално няма как да бъде убеден.Понеже искаме демокрация,оставете хората без никакви мерки и ще видите как след месец,сами ще искат мерки и ваксини.Няма друг начин.Няма как да ги убедите в каквото и да е ,нивото на интелект е на дъното По-ниско няма как да бъде.

58

Анонимен

преди 2 години

В Швеция хората спазваха и спазват повече мерки, отколкото в България, въпреки че там повечето не бяха задължителни. Хайде стига сте лъгали!

57

Анонимен

преди 2 години

В Швеция хората спазваха и спазват повече мерки, отколкото в България, въпреки че там повечето не бяха задължителни. Хайде стига сте лъгали!

56

Анонимен

преди 2 години

В Швеция направиха така.Оставиха всичко да бъде без мерки и хората видяха,че се умира от Ковид.След тази криза хората сами спазваха мерки и искаха да се ваксинират.В ОАЕ никаква кампания,просто навсякъде искаха PCR платен от собствения Джоб при това на три дни и хората нямаха време и пари за разсъждение и се ваксинираха.Няма как масата да се убеди.80%от човечеството не може да мисли,не и за интелектуални проблеми.У нас процента е по-висок.

55

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, бе хора, в България всичко е на хартия , сега ще излезе една заповед на министъра, която абсолютно никой няма да спазва. Те ни лъжат, че има мерки, като така се освобождават от отговорност , а всъщност сме оставени на естествен подбор, който оцелее....

54

Анонимен

преди 2 години

Кунчев не пищи срещу децата, а виж директорите как правят потоците на учащите! Има училища дето се справят и такива дето решенията са нелогични. Дайте им някакви насоки, че не е лесно да се лавира между претенциите на родители с връзки, възрастни учители и хлапета дето не знаят какво искат.

53

Анонимен

преди 2 години

Децата не са причина за ръста.Оставете за месец всичко да е както преди и спрете приема на болни от Ковид в болниците.Това ще реши всички спорове и ще убеди всички какъв е реалния проблем.Човек без интелект се учи от личната грешка.То и без това следва тежка икономическа криза в България.Какво пречи да забързаме процеса.