162

Анонимен

преди 2 години

Кацаров.вие сте страхливци.пред някакви бармани и сервитьорчета клякате.няма мерки.няма маски.няма почистване.няма карантинирани продажници за власт.а колко ще умрат?

161

Анонимен

преди 2 години

'Не носете парцала на подчинението и робството, дефиниращ слугите на Сатаната(Шейтана) и неговите умопобъркани уро0дливиходещи торби с неживо мессо.Никога не съм се мил с дезинфектанти и няма и да се мия нека се мият неживитемъртвитрупове на Шейтана. Никога не съм слазвал социална дистанция и никакви дистанции въобще с никакви мерки и никога няма да ги спазя! Смърт за всички проповядващите това. Джихад до последната глътка въздух т.е клане за всички проповядващи това'. AbdulMujahid Baradar

160

Levski

преди 2 години

$ 5 000 глоба за всеки, който поиска от вас доказателство за ваксинация 💉 във Флорида!

159

Неом -г

преди 2 години

Мангъров и той да се изкаже, като този ,,министър".

158

Lina

преди 2 години

стойко , ние не сме спирали с парцалите на лицето от около 2 г. Имаме ли избор - на първата минута ще се изсипе охрана или някой , който да те уведоми, да не забравиш. Маска, маска ...

157

айдебе

преди 2 години

Няма вече с какво да помогнем. Вашата пландемия няма край.

156

Шаши

преди 2 години

Как се стигна до тук. Фарма мафията да управлява политиците. И медиите и да са срещу хората. Как се стигна в цял свят Националните банки да са в ръцете на други. Как се стигна Фармацията да заразява хората и после да ги лекува. Как някой с не овладяни нерви, ще решава кой да живее и кой да умре.

155

Стойчооо

преди 2 години

Ти като ревеше против мерките миналата година, защо сега ни ги пробутваш същите? Да нямаш биполярно разстройство?

154

Анонимен

преди 2 години

не

153

Levski

преди 2 години

Когато се касае за ограничаването на движение на болни хора, потенциални разпространители на заболяването, това се нарича карантина. Когато бъдат ограничавани правата на здрави, активни хора, без никакви показания, но с подозрителната презумпцуия за евентуално заразоносителство, това се нарича тирания.

152

Анонимен

преди 2 години

Много е трагично колко хора успяха да излъжат, че един плат може да спре вирус.

151

:(

преди 2 години

Изумихме света с мащабите на своето невежество.

150

Waffen SS

преди 2 години

Хора носете маски ,това спасява човешки животи.Вчера един приятел отишъл в мол с приятелката си , там се разминал с съпругата си,но тя не го познала. Маската, спасила живота му,бъдете отговорни.

149

Анонимен

преди 2 години

Я брей мерките на тези същите като на онези преди тях, а що плюене падна. Те предишните не можели, не знаели, не искали... Ние можем и знаем и искаме ииииии пак същите мерки. Как се обръща палачинката. Сигурно са се надявали да свърши короната, че да не слагат мерки ама уви изненада ги пак, като сняг през Януари.

148

Levski

преди 2 години

За договорите за доставка на Pfizer от Канада:35 милиона за 2022 г.33 милиона за 2023 г.След това още 60 м! И още 60 са запазени за след.Може би си мислите, че това ще бъде достатъчно за Канада с 38 милиона население? Няма да е достатъчно!Току -що подписа с Moderna за още 20 милиона дози за 2022, 2023 и 2024 година.Но това не е достатъчно !!! Допълнителни 15 милиона са запазени за всяка от тези години.Къде съм?! Това ли е психиатрична болница?Канада купува 293 милиона дози ваксина за 38

147

жалка история

преди 2 години

Коментарите в тоя форум показват защо България е с най-ниско IQ в цяла Европа и защо ще продължаваме да си мреме яко още дълго време.

146

Demonaz

преди 2 години

Нищо няма ви се помага. За колко пари се продадохте кажи,а кацаров? Чума да беше,Ебола да беше то това е пълен цирк. Хората искат работа и правата си. Комунист такъв.

145

Анонимен

преди 2 години

Какви маски? Хората в неравностойно положение ги разкарвате по РЗИ, ЛЛ, прегледи, болници, комисии, да се струпват много хора, да чакат с часове, да се заразяват. Уж удължават срока на ТЕЛК, а изпратили писма още от август, така че хората да не се ползват от удължаване на срока на ТЕЛК, което е подъл номер спрямо инвалидите от страна на служебния кабинет. Издадената заповед не защитава инвалидите, а разкрива лицемерието им.

144

Анонимен

преди 2 години

Според СЗО острите респираторни инфекции годишно убиват над 2,5 млн деца до 3годишна възраст.Това просто като критерий за това колко смъртоносна и опасна била короната.При нея смъртността при децата е незначителна под 0,1%, За целите на анализа е в рамките на статистическата грешка.

143

Анонимен

преди 2 години

повечето хора имат предварително изграден имунитет срещу короната поради факта, че вече са се срещали с подбни вируси през изминалите години, това обяснява и лекото прекарване на грипоидчето от по-голямата част от населението.Както някой вече е отбелязъл разболяват се основно хора, които имат някаква съпътстваща патология