124

Анонимен

преди 2 години

Шапкарят ни го натресе тоя...

123

Живко

преди 2 години

До Реалист. Колкото да ефективността на ваксините отвори си бюлетина на израелското министерство на здравеопазването и виж кривата на хоспитализираните напълно ваксинирани, които в момента са няколко стотин и в пъти повече от хоспитализираните неваксинирани.

122

Живко

преди 2 години

До Реалист. Една лъжа повторена 100 пъти не става истина. Ако имаше файда от локдауните вируса щеше да изчезне. Ако върнем лентата назад ще видим, че идеята за локдаун дойде като опит да се подражава на примера на Китай за "справяне" с вируса. От позицията на времето обаче все повече става ясно че всичко това е било една гигантска фалшификация, постигната от китайската компания с информационно затъмнение, с физическо отстраняване на неудобни лекари и с неподаване на вярна информация до СЗО.

121

Анонимен

преди 2 години

До до 121 От цялата информация само това ли разбра? Айде със здраве.Дикскусията е безсмислена.

120

АНОНИМЕН

преди 2 години

Уважаеми сънародници, няма никакво значение дали всички ще са ваксинирани или не. На никои от управляващите не му пука за това. Истината има много по-грозни очертания, но явно това не притеснява никого! Много жалко! Ако ни се живее, правилното решение е да сме сплотени, без значение дали сме с или без "ваксина"!

119

Анонимен

преди 2 години

Херо и Радев управляват, по скоро Херо а Румбата ще го изпълни.

118

до 121

преди 2 години

хаха искали му оставката, искат я за пари не че има или няма вирус. Хайде уточнявай се. Искат си 1000 та кинта за вредни усливия.

117

антиваксър

преди 2 години

До Галин Костов Най-вероятно натискът откъм Големия брат е много силен.

116

Кал-Ел

преди 2 години

Искате да разберете кой е министър на народа? Постъпва като губернатора на Тексас - не им играе играта, отменя ограниченията заради анимирания "вирус" и МАХАТЕ МАСКИТЕ. Между другото, и сега можете да махнете маските, но сте роби. Страх ви е от охраната в мола или кауфланд ха-ха. Милиони хора са умирали за тази земя и народ, за да може наследниците им да се зачохлят с маски, като радикални мюсюлмани.

115

Галин Костов

преди 2 години

Този същия кълвач пред да стане министър говореше по медиите колко ненужни и безсмислени са затварянията на фитнеси, ресторанти, молове и т.н., което си е така, защото например т.н. "трета вълна" се случи въпреки че заведения не бяха отваряни от ноември миналата година. Сега вече като министър запя абсолютно същата песен като Ботокса, че даже взе да се оправдава с международния фактор, били сме имали най-либералния локдаун.. Ами ако в Германия започнат да лапат фекалии на закуска, и ние ли така?

114

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 119 Не сме най-умните, имаме най-голям процент умни хора. Не правим напук на целия свят, а се пазим от експерименти, на каквито ни подлагат Малкиятмек и други "вирусолози". Да правиш, каквото правят другите, е мисленето на овцете. При тях има случаи цяло стадо да падне в морето и да се издави.

113

Кал-Ел

преди 2 години

До 123. Е, чак феодали ...мръсни роби са това, мръсни.

112

Гражданин

преди 2 години

До 121. Да бе, да. Ама това е твоето мнение на озлобен и завистлив антигербаджия, нали? Не важи, защото си никой, тъппанар.

111

Анонимен

преди 2 години

Ей Кацов, нали ти разправяше че мерките са по-вредни от вируса? Не помниш ли деменци?

110

Анонимен

преди 2 години

Тукашните феодали ще изпълняват заповедите на господарите си или ще свършат като танзанийския президент... Длъжни са да прилагат, каквото им се спусне, ако не искат да пострадат. Донякъде им съчувствам, тъй че нека да си спускат безумни мерки, ние обаче мирно и тихо отказваме да ги спазваме.

109

Анонимен

преди 2 години

До До 116И какви са фактите, медиците искат оставката му.

108

До 116

преди 2 години

Най-слабия беше преди този . Дори няма какво да се коментира по въпроса, фактите говорят.

107

Анонимен

преди 2 години

До ЖивкоОк, няма да се ваксинираме, ще направим напук на цял свят. И кво ще стане, другите държави ще ни затворят като прокажени, дори и мрежи може да опънат по границите ни. Ние сме най-умните в цялата вселена и никой няма да ни каже какво ще правимн-. Айде бе, гладни ще стоим и няма да се преклоним.

106

антиваксър

преди 2 години

Със сигурност е съвсем случайно, че в цял свят не бе направен нито един анализ на ползата от "мерките". Никой не се интересува и как китайците се справиха. Това също е случайно, без съмнение.

105

Реалист

преди 2 години

Мерките очевидно работят и силно влияят на ръста на заболеваемостта. Същото се отнася и за ваксините, които се доказаха в цял свят като ефективни, разбира се не на 100%. Тази вълна се очакваше и е нормално развитие на такъв вид епидемии. Самото заболяване протчиа при всеки различно, като в леката си форма е със симптоми хрема и температура. Нещата придобиват съвършено гротескно измерение, когато заболяването не е леко. Зад всеки един локдаун стои опит за опазване на живота и здравето на хората.