184

Анонимен

преди 2 години

герберунгелско риванеее

183

Анонимен

преди 2 години

ДъЕ.Бъ са полезните ***,аТошко с просташкия си фасон ще ги завре при дс ченгетата задкулисие на имало нямало народ.Областни дс и т.н.,верни " другари.Бойкикиев искал комисия Росенец,е хубаво,а ДПС скочиха ,ще искат комисия Прокопиев.И днес Прокопи дава заден,а бе то ДПС не са толкова лоши,казва,либерали сме,общи ценности и бля,бля.Той,както се крие и мишкува не може да си представи,че ще го разнищва комисия,то ще излезе цял роман далавери.Всичко е една лъжа,но трябва да има такива комисии

182

Ива

преди 2 години

Злобните прос-та- ци се сгодиха и скоро ще се вземат!

181

Анонимен

преди 2 години

Леко и тихо ви пускат по пързалката но вие пак гласувайте за тошето

180

Анонимен

преди 2 години

Бсп ндсв и дпс се връщат на власт чрез лъжа и измама .Итн излъгаха избирателите си .Това е най голямата измама на века. Това правителство ще е незаконно .Колкото могат ще заграбят до зимата .После с камъни ще са свалени.Това е правителство власт на всяка цена.Всички стари мутри са вътре позор за България .Българите ги чака глад .....При БКП-то всичко и винаги е измама! Сега ще има 4ри годинки захранка отново на народен гръб пък после ако ще и потоп! :)))))))))))

179

Възмутен

преди 2 години

Превратът на комунистите успя ! Комунизма няма да си отиде от България, като има българи, които нямат правилен начин на мислене...

178

Bg

преди 2 години

Бсп ндсв и дпс се връщат на власт чрез лъжа и измама .Итн излъгаха избирателите си .Това е най голямата измама на века. Това правителство ще е незаконно .Колкото могат ще заграбят до зимата .После с камъни ще са свалени.Това е правителство власт на всяка цена.Всички стари мутри са вътре позор за България .Българите ги чака глад .

177

Анонимен

преди 2 години

Още няма годеж, засега само се оглеждат.

176

hard

преди 2 години

Защо всички парламентарно представени партии упорито мълчат по въпроси за външната политика на България ? Ще продължи ли путинова русия да тормози и тежи като воденичен камък на шията на страната ни ?

175

Анонимен

преди 2 години

До 195 " Зозо"! ТОНКАААА! Спри се вече! а?-:(((

174

Анонимен

преди 2 години

Ми ша погледнат и още как. Ицо лодкаря дето изяде сладоледа на Доган, след като догановите хора стъпкаха българското знаме е готов гол в банята да влезе само и само да се докопа до някоя и друга службица.

173

Анонимен

преди 2 години

Чалгата, кючека и сръбското си стиснаха ръцете! Изпростелият български народ се нахендри от трън та на глог!

172

Анонимен

преди 2 години

Некадърният правист Бойкикев се прегърна с Чалгара за да тръгне голямата корупция.

171

Зозо

преди 2 години

Кунева-Пръмова-Орешарска ще беде изритана с камъни от парламента. Гарантирано от ГЕРБ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

170

До 191

преди 2 години

Ше се крият твойти тарикати до едно време зад тая фраза , след което сметката почва да се пише на техния г.з. подценявате народя.

169

Ямболски цървул

преди 2 години

И какви им са целите???? Така и не разбрах!

168

Анонимен

преди 2 години

И едните удобно забравиха, че нарекоха другите сарайски какво беше таковата :))

167

Анонимен

преди 2 години

НА БАЗАТА НА КОМЕНТАР 185 МИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЮБОПИТНО, КОЯ Е ПОСОКАТА В КОЯТО ГЛЕДАТ ИТН и ДБ, СЛЕД КАТО ВСИЧКО "ЩЕ СТАВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ"?? ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРЕД ОЧИТЕ НИ Е "СРЕЩНАХА СЕ, ГОВОРИХА, СРЕЩАТА СВЪРШИ" ТАЙМ АУТ!!! ПРЕД ОЧИТЕ НИ - А ДАНО, АМА НАДАЛИ!!! БРАВО, ХАДЖИ ТОШКО И НА СЦЕНАРИСТЪТ СЪС СБЪРКАНОТО ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ИМЕ !!!

166

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен Не съм ги чул,но не вярвам да предложат Кукуневица...Ако го направят ,значи са по-безмозъчни отколкото ги смятаме..И ще угаснат преди още да са изгряли..

165

Анонимен

преди 2 години

До БГ Днес! Амааа.не може така.Години ни натрисахте ГЕРБЕРСКИТЕ МУТРИ! А днес как били РАЗОЧАРОВни,че не участвали в това което се " случва" статия нямате???-:(((( Що ги криете бре? Покажете им пиара!