67

Обективен

преди 2 години

Пълен фарс - някой не желае черната кутия да бъде разчетена,защото ще се разкрие истината. Може ли един месец,да не се занесе кутията в Русия,след като тя сама е предложила помощта си.

66

Анонимен

преди 2 години

До Сплескан натовец Аз мисля, че ти си жертва на американската агресия. Толкова зле ти влияят американците. За твое съжаление, на нормалните българи по същия начин ни влияе руската агресия, тъй че ще се наложи ти да продължаваш да драскаш ...

65

Сплескан натовец

преди 2 години

пореднаната българска жертва на америкнаска агресия !Не изгоним ли краварите в чували за оправия в БЪлгария забравете ,нато и ес в плитък гроб дакато не ги погребем няма да видим бял ден!

64

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 Още си е тук в България кутията, колега! Носачите на кутията от МО нямат руски визи, отпускарски сезон е!

63

izh

преди 2 години

Съветската техника е най техниката на света. Това дори чукчите го знаят. Два месеца ще се чете черната кутия. Толкова е засекретена, че и конструкторите и не могат да я разкодират. Между другото на снимките кутията изглежда учудващо добре за катастрофирал самолет. Май някой иска да се позабравят нещата и новите теми да изтрият старите. Ако греша, тогава отделът на корпорация МИГ за какво си получава заплатите?????

62

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Руснаците .

61

Анонимен

преди 2 години

Значи ако братушките кажат, че след изчитането на данните от записващото устройство, самолетът е бил свален, трябва да търсим някой, който е бил наблизо и е стрелял.

60

Анонимен

преди 2 години

Първо - пратиха черната кутия в Москва. България е НАТОвска държава. Те пратиха кутията да я разглежда врага. НАТО си има достатъчно лаборатории. И накрая какво очакват? Москва да каже нашата тенекия е виновна. Естествено, че ще хвърли вината на пилота. КОЙ СЕ РАЗПОРЕДИ КУТИЯТА ДА БЪДЕ ПРАТЕНА В МОСКВА, А НЕ В НЯКОЯ НАША НАТОВСКА ЛАЛБОРАТОРИЯ?????

59

Америка е враг

преди 2 години

правете още учения с краварския окупатор и световен терорист !

58

АнонимеН

преди 2 години

ВЕРСИИ КОЛКОТО ИСКАШ!! МОЖЕ ПАРЧЕ ОТ МИШЕНАТА ДА Е УЦЕЛИЛО БРИЧКАТА! МОЖЕ ДА Е ПАРЧЕ ОТ РАКЕТАТА! НО ГЛАВНАТА ВЕРСИЯ Е ДА ОБВИНИМ ПИЛОТА :D ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА ГО ПРАВЯТ И САМОЛЕТНИТЕ КОМПАНИИ , КАТО СТАНЕ ИНЦИДЕНТ ПЪРВАТА ИМ РАБОТА Е ДА ОБВИНЯТ ПИЛОТА ЩОТО ТАКА СИ ЗАПАЗВАТ РЕНОМЕТО!

57

Сплескан натовец

преди 2 години

Убит е от краварския окупатор!

56

Анонимен

преди 2 години

До 62. Според мен причината и за двете катастрофи е в техническата изправност на самолетите МИГ. Освен че падат и биват свалени друго за МИГ не си спомням да съм чел някъде по новините.

55

полковник Колев

преди 2 години

Опитен пилот да загуби ориентация!? ....да не би да е летял над Бермудския триъгълник с една от тогавашните машини? Очевидени опити да се скрие истина!

54

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТА РАДЕВ: РУСКАТА ТЕХНИКА Е МНОГО ДОБРА ТЯ НЯМА ВИНА И НА 50 ГОДИНИ!

53

Анонимен

преди 2 години

Преди две години през нощта руски самолет над Черно море се разби падайки във водата с ансамбъла Александров. Като основна причина се изтъкна загуба на ориентацията. Специалисти обясниха,че че нощем при ясно небе е много лесно да се объркат водата и небето и мислейки,че се издигаш се спускаш. Най-вероятната причина за катастрофата според мене е тази .

52

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Така си е! Самолетите са правени в бившия СССР. А кутиите са правени /доколкото се разчу/ на две места и едното е в днешна Украйна! Би трябвало досега да са се уточнили къде е правена точно тази кутия! Но щом се говори да се праща в Русия...!? А и за Русия визите се издават тежко и бавно - не като за руски туристи в КОВИД примерно, пък е и отпускарски сезон....?!?! Та така!

51

Анонимен

преди 2 години

Другите МИГ-ове що не губят дезориентация

50

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТА РАДЕВ ВЕДНАГА ОБВИНИ ПИЛОТА ЩОТО ДРУГОТО ВРЕДИ НА ИМИДЖА МУ!!!

49

Причината е

преди 2 години

че е карал 50 годишна бракма. Че при това и е правил бойни маневри със нея. Все едно да вземете 50-годишния москвич на дядо си и да ходите на рали. Ще ви хвръкне я гума, я скоростната кутия юе изтрещи. Така е, таралясниците на ВВС стават само да ескортират някой заблуден цивилен смолет. И то пак много бавно и спокойно трябва да го ескортират. Реалноста на ВВС е - никакви учения и колкото може по-малко полети. И така докато пристигнат новите самолети.

48

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че на много хора този доклад няма да се хареса защото заключението е пилотска грешка. За съжаление обаче, написаното в него изглежда правдоподобно. Единственото, което е могло да спаси пилота и самолета е било отмяна на атаката при констатиране на по-бързото падане на мишената.