64

...

преди 3 години

Мале пак гъмжи от *** тук.

63

Анонимен

преди 3 години

Мутрите провалиха ваксинацията, защото не започнаха с най-възрастните.

62

До 68

преди 3 години

Невъзможно е да изолираш старите и болните хора. Даже не може да се изолират само старите хора, а за болните да не говорим. Почти 60% от хората над 18 години са с наднормено тегло. Как ще ги изолираш? Като прибавим и останалите болести вероятно 80% от хората над 18 години са болни от нещо

61

Анонимен

преди 3 години

Около мен в София почти всички се ваксинираха и са вече с две дози. Само двама работещи като охрана не са се ваксинирали. Останалите почти всички са образовани и интелигентни хора.

60

Анонимен

преди 3 години

Няма желаещи, защоте сред оФцете се разпространи недоверие към ваксините, понеже една оФца в трамвая била казала, че ваксините не помагат и са вредни

59

Марин

преди 3 години

Чакаме следващата вълна. До сега ГЕРБ бяха виновни, нямало ваксини, не били взети адекватни мерки. Много бързо българите, традиционно известни като експерти по всичко, забравиха за починалите близки, за недостига на лекарства, пълните болници.

58

neon7

преди 3 години

Брънзалов,помним как те ваксинираха - с пластмасова капачка на иглата ! Имаме снимки!Не щете отровата, която щедро ни предлагате !

57

Доли /овцата/

преди 3 години

Ваксинирайте се беееее! От колко време все ви го повтарям беееее! моето здраве и това на стадото ми е ваша отговорност и задължение бееее! нас вече ще ни потретват, а вий що още се дърпате беее? хайде на опашката, че и безплатен зелен хайвер ви предлагат и тапия тескере беее. толкоз пара потрошиха овчарите за ваше добро и здраве беее, да ви купят и донесат от девт земи десета боцки беее, а сега ще ги хеърлят в канала беее. Жабите и рибите чак без да щат ще ваксинират заради ваще типигьослъци бее

56

Анонимен

преди 3 години

И да допълня към предния си пост: Както не веднъж писах, най-добре щеше да е ако бяха пуснали вируса свободно да се разпространи сред здравите хора и децата и да изолират за месец два стари и боли хора. До сега отдавна да бе изграден стадния имунет и да сме го забравили вече.Точно това обаче нарочно бе спряно със насилствени локдауни, карантини и дистанции с цел да си пробутат ваксините.Трябваше им страх и паника за да успеят. Втората им цел бе да съсипят средния бизнес а те да забогатеят още

55

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

54

славянин

преди 3 години

Ами след като добитъка се изреди да го набодат с отровите е нормално да няма повече желаещи, все пак останалите сме човеци и можем да мислим!

53

ОПЛ

преди 3 години

За оплакване сте, но това не ми е в компетентността.

52

Анонимен

преди 3 години

Докторе, я ходете си Е.П.М. !

51

Анонимен

преди 3 години

ние със съпруга ми се ваксинирахме с Пфайзер.бяхме контактни с ковидно болните ни родители на легло и не се разболяхме.а те оцеляха с 1 игла Астра.от първите коридори.изкараха го като тежък грип без да влязат в болница.на 80 и 90г.лежащо болни.

50

Анонимен

преди 3 години

Като не искате убождане,за какво са тия опашки,дето ни ги показват?В Италия,диплом за завършено образование,само срещу ваксина!!??Ако тук започнат опити за тестване на децата в училище__________#####!!!!!Какво си боцкат в елитните раменца,правителствените доктори с наднормено тегло?

49

Анонимен

преди 3 години

Честити паспорти в ЕС,антиваксъри хахах

48

ОПЛ

преди 3 години

Ядете от хипермаркети ГМО, бутате се в големите градове, защото не можете да си организирате живота сами, език ви е за посмешище, ако забелязахте колегата ви нарече население. Това, че сте глу-па-ви е природно бедствие, но нищетата, както е казал Достоевски, е порок.

47

Анонимен

преди 3 години

Вироса изчезна като главатаря на ГЕРП.

46

Анонимен

преди 3 години

До ОПЛКато гледам коментарите на хората, 99% са против експерименталните генни терапии, кой умен кой ***, мнозинството печели.

45

Гневен

преди 3 години

Докторът много подценява здравия разум на народа ни,благодарение на който сме оцелели цели 13 века! Пропагандата може и да минава в джендъро-гейския свят,където след ваксиниране измряха доста хора,но ние,БЪЛГАРИТЕ няма да позволим това да се случи в РОДИНАТА ни!!! На такива като този доктор и другите агитатори за ваксини може и да не им харесва,но глас народен,глас божи!!!