221

Анонимен

преди 3 години

А да осъдиш невинен човек на доживот , и преди да се е произнесъл съда президента да се моли за най - тежката присъда какво е ? Демокрация ? Я се скрийте смешници такива .

220

антизападопоклонник

преди 3 години

медии почти нищо не се спомена за Грудинин, а за Тихановская ни проглущиха ущите! Очевидно е, че от запад предпочитат Путин да е начело на Русия, вместо Грудинин, понеже Запада няма интерес от икономически силна Русия с благоденстващо население, в каквато държва имаще вероятност да се превърне РФ под ръководството на Павел Грудинин. Още нещо, шефа на най-голямата руска банка-Сбербанк, Герман Греф, е член на съвета на американската банка JP morgan! Tова не ви ли кара да се замислите?

219

антизападопоклонник

преди 3 години

До Споко, на дъното,Не, че нещо, ама за путинофилите не си прав! На Запад също явно има много путинофили на най-високи постове! Един факт- на миналите избори за президент на Русия, независимият Павел Грудинин, подкрепен от КПРФ , на фона на факта, че всичко в Русия се контролира от Путин и съратниците му, спечели над 11% от гласовете на руснаците, дори в процентно изражение колкото Тихановская в Беларус. Реално процента му вероятно е бил доста по-висок. Само че по западните и съответно родни...

218

Зозо

преди 3 години

Блатная отива там, където винаги си е ходила - глад, мизерия, канибализъм, алкохолизъм :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

217

Същия

преди 3 години

Колко млада колкото новия свят ?

216

Мужик

преди 3 години

Богатите и умните отиват на запад а пpocтолюдието до магазина за водка..... и така докато се изчерпат природните ресурси. После ше се пуцат с калашниците.

215

Анонимен

преди 3 години

До Ветеран"Русия не отива никъде-тя си е там където е била винаги от както свят светува,"Русия е много млада държава, всъщност.

214

Анонимен

преди 3 години

До до НямаАз съм бил около 15 пъти. И по времето на СССР и след "промените".Приказките за "красивите" градове можеш да си ги .... някъде. А за чистота ... Ахахахахахахахахахааааа. Явно не си стъпвал никъде .....Ти си същия *** със "сирената".

213

Ветеран

преди 3 години

Русия не отива никъде-тя си е там където е била винаги от както свят светува,само си стои и гледа сеира на останалите.Е няма да мине много време и няма да бъде СЪВЕТСКИ СЪЮЗ е ще стане РУСКИ СЪЮЗ.А,иначе който иска да прекрачи границата-да опита 9ти май е съвсем скоро!

212

до Няма

преди 3 години

Ти билли си в Русия за да говориш така. Аз съм видял Санк Петербург, Москва, Казан, Новосибирск, Екатеринбург, Иркутск и Байкалското езеро - 21 дни с влака "Царско Злато" по Транссибирската Магистрала. Чисти, красиви градове, силно развита култура, учтиви хора. "Око да види, ръка да пипне" е българската поговорка. Виж лично и тогава споделяй.

211

Споко, на дъното

преди 3 години

Според главния научен секретар на руската академия на науките за 30 години броят на учените в страната е намалял от почти милион до 350 хиляди. А през последното десетилетие ежегодната емиграция на висококвалифицирани специалисти от Русия е нараснала 5 пъти.Дрогаре путинофили, при такива данни продължавайте да надувате фанфарите на великото руско бъдеще, все пак имате да отработвате опорки.

210

Анонимен

преди 3 години

В момента навсякъде по света има трудности във връзка с епидемията - даже и в САЩ нарастна безработицата и бедността. Очаква се до края на годината -средата на следващата, световната икономика да се въстанови. Днес Путин обяви, че дава еднократна помощ от 10 000 рубли за всички семейства с деца,а месечните детски надбавки ще станат по 5000 рубли на дете. Така че Путин няма да остави семействата с деца без помощ, а тези семейства са гръбнакът на обществото. Изобщо 2021 г. се очертава за Русия като по-добра в сравнение с 2020 г.

209

А

преди 3 години

Всеобщата несигурност в Германия не е по-малка от тази в Русия, след 16-годишно царуване на Меркел. Катастрофата за Германия ще е по-голяма отколкото в Русия - както финансова, така и демографска с подмяната на коренните германци с афро-арабски нашественици.

208

Анонимен

преди 3 години

До къде отивали може би"Тази голяма държава да се опита да пази Сибир от китайската инвазия, че ако разгледате в Гугъла някой град там, половината надписи са на китайски. Отвътре ще ги превземат. Като се заселят 20, докарват още 200, те още 2000 и така докато..Навсякъде има китайци, а никъде нямат гробища. Тръгнали с Украйна да се занимават, той нашественика в задния им двор"След следващото разпадане на СССР-2 Русия ще е няколко области около Маскве и Леньинграда.

207

Няма

преди 3 години

Няма по гадна, гнусна и долна държава от русия и мизерния путин.

206

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да намирам по-прости и некачествени храни"Другаре, чакайте да ви кажа какво значи това :)))))Елда, другаре. :)))) Елда, картожки, тук таме по малко червено цвекло и евтина риба. :)))))А след още две години картожки вече няма да има и рибата няма да е евтина. :))) Даже евтината няма да е евтина. :)))))

205

истина

преди 3 години

Не където иска запада и това много ги дразни

204

Анонимен

преди 3 години

"Ксения Андреевна пък се надява, че нарастващите цени на храната ще са наистина само част от въображението й. Но това е реалността. "Цените са ужасяващи", казва тя. "Стандартът на живот спада. Трябва да намирам по-прости и некачествени храни.""Другаре!!!Това НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА, НАЛИ?!?В Путиновия рай се яде най-качествената храна и е безкрайно евтина! Така казвате ВИЕ!ЗАЩО руснаците лъжат така?

203

къде отивали може би

преди 3 години

Тази голяма държава да се опита да пази Сибир от китайската инвазия, че ако разгледате в Гугъла някой град там, половината надписи са на китайски. Отвътре ще ги превземат. Като се заселят 20, докарват още 200, те още 2000 и така докато..Навсякъде има китайци, а никъде нямат гробища. Тръгнали с Украйна да се занимават, той нашественика в задния им двор

202

Анонимен

преди 3 години

Този от ВВС няма нужда да пътува 3200км до Красноярск, да пробва га 16км как е в най-близкото лондонско гето.