542

Стар набор

преди 3 години

Предлагам да разменят руските шпиони за същия брой американски шпиони. Навремето това ставаше на Глиникер-мост в Берлин.

541

Анонимен

преди 3 години

Някой да ви е поканил в Азия?

540

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко падне ГЕРБ и СДС, ще завием от Европа към Азия и---Няма как да стане това, не можете да завиете от Европа към Азия, защото сега сте по зле и от Африка.

539

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКогато бяхме с Русия българия беше сред 30те най-развити икономики в света и не зависеше че могат да "спрат парите от ЕС".

538

Анонимен

преди 3 години

До Ф-16Ако падне ГЕРБ и СДС, ще завием от Европа към Азия и вече няма да има кой да дава пари за България, ще спрат парите от ЕС, но ще получите ИД. В ЕС управляват десни и не искат комунисти.

537

Ф-16

преди 3 години

Купуването на американски самолети беше най-доброто от Борисов. Ще бъдат купени още самолети и американско въоръжение за ужас на руските петоколонници.

536

Анонимен

преди 3 години

До 604Русия не спира да ограбва България чрез Лукойл, който не е платил 1 ст. данък за повече от 20 г., чрез най-скъпата газ в Европа (като за братушки), чрез АЕЦ Козлодуй, където се надписват цени на ремонт и подръжка, чрез АЕЦ Белене - една черна дупка, чрез наливане пари в подръжка на руски самолети, над 50 000 руски фирми регистрирани в страната, които не плащат данъци, цели сектори на икономиката ни се контролират от Москва. България е руска губерня и е време това да спре!

535

Анонимен

преди 3 години

Хора,партии,българи,турци,всякакви, махнете ЦЦ от политиката, тоя човек ще унищожи България и населението, пак ще има реване,страх и ужас,разболявани и убити,не Бойко и ГЕРБ,а той бе причината за масовия страх в България,извадете го от политиката,че ще останем без население и терора няма да спре!

534

погром на Герб!

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоЩе се видим през Април - месеца на лъжата....

533

Анонимен

преди 3 години

Продажният ни манталинтет е в основанта на националната ни трагедия ! Турчееще се българи , гърчееще се , романизирани , русофили ! Само, че българофили няма май вече !

532

Хари

преди 3 години

До Хари 161Грешиш. Стратегическата разузнавателна операция е била насочена към тоалетната хартия на "Белана"Белово с логото на СБ"Стелт" с ядрен товар най-голямата тайна на НАТО.

531

Анонимен

преди 3 години

Да се махат всичките колхозници от България. От тази бедна, дива и изостанала държава нищо не ни трябва.

530

Боко поне

преди 3 години

Боко поне я продава за кюлчета и пачки ,а не за стотинки

529

Гошо...Тъпото

преди 3 години

И тоя...шпионски цирк няма да спаси Тиквата,от...погрома на 4-ти априлийй!

528

Анонимен

преди 3 години

Родината ни я продадоха управляващите особенно за последните 10 години. Колко пъти господата от ГЕРБ ходиха на инструктаж в САЩ? Цветанов, Борисов, Гешев , Кракачонов с торбичката на Билла даже и др. важни гаспада? На кого гаспада дарихте златните концесии? на кого дадохте 4 милиярда за самалетчета на хартийка, на кого платихте за ваксини - Астра $ Зенека? Да не би на Москва?

527

77

преди 3 години

Как може да платиш за самолети на хартия и да не знаеш кога ще бъдат доставени,тази загатка е интерес на всички разузнавания по света. Никой не може да допусне це ноже да има такава държава

526

Анонимен

преди 3 години

ЦЦ краде гласовете на хората от чужбина,а не Бойко

525

Анонимен

преди 3 години

Значи за това Радев направи тоя цирк през лятото. Усещали са накъде отиват работите. Всичко май започва да се навързва.

524

Анонимен

преди 3 години

Абе гешеф ти разбра ли коя е Мата Хари?

523

Константин

преди 3 години

Да не стане като с фалшивите пари и да се окаже, че тези шпиони са актьори и снимат филм в България? А иначе гешеш лъ..е здраво за много неща.