111

Анонимен

преди 3 години

Щом не трябва да се доказват доходи о че действително си музикант значи и аз съм музикант на свободна практика, чакам си хиледарките,

110

Едно дете

преди 3 години

А на мен ми викат че държавата няма пари за детски надбавки (от 20г. са 40лв.) !И не ги дават на всички !

109

Члгокоучина

преди 3 години

Хубаво е в тази коучина че ей такива недомислени безмислия като това безумие на снимката,им се дава глас да говорят каквото и да било...това е този паралелен свят в който въпиющите бездария държат дневния ред...ПОТРЕС

108

Купуването

преди 3 години

и продаването на гласове е държавно престъпление!!!

107

ДЕПУТАТ

преди 3 години

ВИЖ СЕГА *** В ЦЕНТРАЛАТА НА ДПСТАМ ПОСТОЯНО ТЪРСЯТ НЕГРАМОТНИЦИВИЖ ПАРЛАМЕНТА И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ ИМНЕ САМО Е НЕГРАМОТЕН АМИ И ПОСТОЯНО ПИЯНЛЪХА НА АЛКОХОЛ ЧАК ОТ АРДИНОСПОКОЙНО ЗА НЕГРАМОТНИЦИ ВИНАГИ ИМА МЯСТО В ДПСИЛИ ЩЕ ТИ НАМЕРИМ МЕСТО Е БСПДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛААААА

106

Истината

преди 3 години

Браво Ицо. Точен както винаги. Ако са истински звезди и имат хитове нямат нужда държавата да ни ги натрапва !

105

Анонимен

преди 3 години

Прав е хазарта ! Ще гласувам за Борисов ,но в случая не е прав да им ДАВА без реципрочност на техните осигурителни вноски !Това е чисто подстрекаване към продължаване на укритията !Нямам нищо против да вземе този,който е давал през годините.И те са хора ! Но държавата да дава на човек,който я е лъгал е недопустимо !Вярвам,че Борисов ще коригира намеренията си !

104

БАНко

преди 3 години

БРАВО ИЦО !!!

103

БАНко

преди 3 години

ГЕРБЕРУХИТЕ *** !!!НЕЩО НАПИСАНО В ПЕЕВСКИ КАФЯВ ВЕСТНИК СТЕ ПРОЧЕЛИ ЗА БСП И КОМЕНТИРАТЕ ГЛУПОНТИИ ЗА ТАЗИ ДОПИСКА ТУК !!!АКО МОЖЕТЕ ПЪРВО ПРОЧЕТЕТЕ !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

102

S

преди 3 години

Ако поне 30 процента от хората в парламента имаха интелектуалните възможности както и мъжката дума на Хазарта щяхме да цъфтим. Много правилно им го е казал. Живи и здрави!

101

Анонимен

преди 3 години

Познайте от кого ги взема тиквата тез пари щом тъй щедро ги раздава ? Не са от чекмеджето ;) Вие ги давате . Гладувайте за герб

100

Човек

преди 3 години

Списъкът на ,,просещите" музиканти е достъпен.Сред тях има доста неизвестни имена, но присъстват и чалгари като двамата Стораро и манекенки като Глория Петкова.Например във фейсбук страниците на Рут Колева и Орлин Павлов.Фикрет Стораро не участва и в едни реклами,не спечелили кола в едно тъпо реалити?

99

коя е рут колева

преди 3 години

правописна грешка

98

Forever

преди 3 години

Разбира се че е лоша, стимулира хората да не плащат данъци, абсолютна несправедливост.

97

щоя е рут колева

преди 3 години

скандално известна,както се казва,с истински скандал-помните ли един паркинг,една служителка в посолство?Ами орлин горанов-помните ли как го класираха за Евровизия?Някак не ги възприемаме като типичните музикални творци в безизходица.Ама-предизборно-това са си едни гласчета,дето не са таланти,но ще подкрепят когото трябва.А г-н Христо Петров няма шанс в тази битка,за съжаление.

96

Анонимен

преди 3 години

БСП ко прай само лай

95

Анонимен

преди 3 години

БСП как помага на народа който е в криза

94

Анонимен

преди 3 години

БСП да помогне на изпаднали в беда певци

93

Анонимен

преди 3 години

Кой каза че народната милиция само бие и взема пари?

92

Анонимен

преди 3 години

ХАЙДЕ БЕ, КАКВО СТЕ НЕДОВОЛНИ? КОГА СТЕ ВИДЕЛИ ДОСЕГА МИЛИЦИОНЕР ПАРИ НА ТВОРЦИ ДА РАЗДАВА? Прецедент световен! И пак недоволни.. нямало пари, ами СЕИРА??