162

Demonaz

преди 3 години

Супергероите носят маски,а тези с две ? Получават бонус проверка с тампон. Дали има още вярващи в тази пародия наречена "пандемия" ? Явно трябва играе тоягата най-скоро време.

161

Фин

преди 3 години

Маските, не масите

160

Фин

преди 3 години

Яко се маскираш и влизаш в самолета. След малко ти носят хапване и пийване и всички свалят масите, и започват да чоплят нещо и си пийват. Пълна идиотия е всичко.

159

АЗ

преди 3 години

То клюки ,то простотии на самодостатъчни хомосапиенс ,сега и това. Маските са символа на отчуждението и зависимоста .На некадърноста и нежеланието на хората да се грижат за себе си . А онова ,наречено държава да им помага ,а не да им пречи. Страх прерастващ в модни изцепки...Човечеството в този си вид е изчеврпало своят потенциал за развитие и това се доказва с всичко ,което се случва и което нени се случва ... Преди войните служеха като някакъв преход ,опит за събуждане. Сега сме опасни сами ..

158

Анонимен

преди 3 години

Значи да сложа маска, няколко слоя. Първо - трудно ще дишам, няма приток на свеж въздух и кислород. Второ - Това което издишвам е ясно че не е кислород и аз после го вдишвам отново. И трето - нали ревахте да има добра вентилация или да излизаме на чист въздух а искате с маска по 8-10 часа на ден да вдишвам въглероден двуокис? Нещо не ми се връзват нещата и от днес съм ви таковал и маските и торбите и кофите. Глейте си работата. Който иска да ме глоби - тукат в муцуната и да припада. Писна ми...

157

Bond

преди 3 години

Няма ли да напаравят и дизаинерски пчеларски костюми?

156

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да се измисли и как да дишажш през тези маски нормално. като си я сложа и ме почват едни хреми, сърбежи, задух...скоро в един магазин за малко да колабирам от тъпите маски.

155

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости.

154

Анонимен

преди 3 години

Това са избирателине на Байдън

153

Анонимен

преди 3 години

Да, 8 слоя маски ще нося. Ако може и най-горния слой да е дизайнерски, за да си продават скъпите парчета плат.

152

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече слоя има една маска и колкото повече възпрепятства дишането, толкова повече хората докато я носят ще се чувстват като болни.

151

Фантомас

преди 3 години

Айде бе, не умряхте ли най после всички от тоя китайски вирус?

150

.

преди 3 години

Решил съм отскоро да почна да се маскирам с бурка - най-практично ще е.

149

Не е достатъчно

преди 3 години

За мъжете трябва и два презерватива. За жените две дамски превръзки. За "останалите " може и от двете .А за всички по два памперса, два чифта чорапи и два сутиена (който се чувства жена) .P.S.Ако глупостта можеше да лети ,Краварите щяха да са като жерави !

148

Анонимен

преди 3 години

Напрово си сложете една кофа на лицето и така ще сте найзащитени

147

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Накрая ще ни препоръчат двойно тиксо DDD !

146

АнонимеН

преди 3 години

С ВИРУСА И ВАКСИНИТЕ ВИЖДАТ ЧЕ РЕДУЦИРАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ Е БАВНО!!!ЗАТОВА СЕ ПРИБЯГВА КЪМ ПО-КРУПИ МЕРКИ!!!ДИРЕКТНО ДА ЗАДУШИМ НАСЕЛЕНИЕТО!!!ПРИ ПО-МАЛКО КИСЛОРОД ТЯЛОТО ИЗПАДА В СЪСТОЯНИЕ НА ТРЕВОЖНОСТ КОЕТО СЕ ОТРАЗЯВА И НА СЪРЦЕТО И НА МОЗЪКА!!!РЕШЕНИЕТО Е ПЪРВО ДВЕ МАСКИ ЕДНА ВЪРХУ ДРУГА А ПОСЛЕ ДА СЕ ОБЯВИ ПО НЯКОЛКО ДОКАТО СУБЕКТА НЕ СЕ САМОЗАДУШИ ! И ЩЕ СЕ ВОДИ САМОУБИЙСТВО ЩОТО ГО Е НАПРАВИЛ ПО СВОЯ ВОЛЯ!

145

До Байгън

преди 3 години

Този е най добре да издаде заповед американците да си направят Двойно проникване !

144

опа

преди 3 години

Най-сигурният начин да не умреш от нещо е да се самоубиеш.

143

Dr Falcey

преди 3 години

същите дето викаха че маските не требват, сега понеже го нема ориндж мен а ако не играят по свирката на тийм хилъри ще ги епстейннат, измислиха дабълмаскинга. чекаме кво ше стане на хелуин