105

Анонимен

преди 3 години

Я! Ружа от Женския пазар! Това значи не е в Испания, трябваше да се сетя по подгушника и разбитите плочки.

104

Анонимен

преди 3 години

"Тази година са похарчени трилиони за тестове, антибиотици, санитарни материали. Стотици пъти повече от миналата година. 2021 ще се похарчат десетки трилиони за ваксина."-----------------------------------------Да, но са похарчени от испанци, руснаци, гермаци, французи... А нашите ГЕРБави нашите милиарди ги похарчиха на летящи таралясници и плаващи корита. За българите - нъцки.

103

снимката е

преди 3 години

от Мексико-индианка носи Южно американски печива. Какво да очакваме от манипулаторска медия

102

Анонимен

преди 3 години

До Истуканвземи прочети малко защо испанския грип се нарича испански и от къде е тръгнал.

101

Дааа

преди 3 години

Тази година са похарчени трилиони за тестове,антибиотици,санитарни материали. Стотици пъти повече от миналата година. 2021 ще се похарчат десетки трилиони за ваксина. Вирус има, не е приятен, но парите не миришат. Те го създават, те го лекуват, за още повече пари.

100

Анонимен

преди 3 години

когато 75 % от населението е минало през короната тогава се създава стаден имунитед. В Мадрит точно това е станалоИзобщо не е станало. Пише си че на отделни райони в Мадрид са наложили пълна карантина.

99

Анонимен

преди 3 години

Напъдиха хитаните да си търсят трабахото обратно в България и почнаха да се пооправят.

98

Анонимен

преди 3 години

когато 75 % от населението е минало през короната тогава се създава стаден имунитед. В Мадрит точно това е станало . В България това ще се получи средата на януари

97

СС

преди 3 години

като гледам плочките на снимката, от България е! няма нищо общо с Испания. После се чудите кадъната що така си носи маската....

96

Анонимен

преди 3 години

Не е станало никакво чудо, просто е лъснала лъжата на либераститеОт непроверена статия, вадиш извод за глобалното развитие. :))) Всъщност в Испания има повече заразени на ден от март-април. Но испанците използваха спада на заразените през лятото и сега са подготвени с лекари, предпазни средства, лекарства, ясни процедури и оборудване и смъртността е паднала три пъти.Заради Борисов и герберите България проспа тези месеци, и бележим рекорди не само сред заразените, но и сред починалите.

95

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканНе са 50 000 а са 50 000 000 .Бая нулички си изтървал.

94

Анонимен

преди 3 години

Чудо ли е станало в Emporis Skyscraper Award?Публично-деловият комплекс Лахта Центр в Санкт-Петербург получи международната премия на Emporis Skyscraper Award и стана най-добрият, най-прекрасният и най-високотехнологичен небостъргач, построен през 2019 година в света. Публично-деловият комплекс Лахта Центр в Санкт-Петербург е най-високата сграда в Европа.

93

Истукан

преди 3 години

1918-та година имаше Испански грип, от който починаха 50 000 души по света. Испанците го създадоха този грип, затова носи тяхното име.

92

Анонимен

преди 3 години

Не е станало никакво чудо, просто е лъснала лъжата на либерастите

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58"Нещо лъжат от Мадрид"Ама разбира се че лъжат! Щом тиkвун така е разпоредил тпва да да спамите по форумите няма как да не е така.

90

ПЛАНдемиолог

преди 3 години

До ПандемологАз също като теб обичам да ми пълнят гушката. Пък ако ще и трохички да са. Все файда! Не е за смях!

89

Пандемолог

преди 3 години

Епидимелога е поредния Панелистанец който разбира от всичко. СмЕх!

88

Handel

преди 3 години

До ВЪПРОСПрав си но не в когато DW плюе по някой - а цялата статия е предлог да се оплюят тези, които не пасват на партийната линия - забележи има 2 реда за новината и след това цял куп "експерти" обясняват колко не са прави в Мадрид. Същото е със Швеция - като последното заглавие на DW беше "Швеция се приложи частична блокада" - като блокадата беше в това, че барове и ресторанти не трябва да сервират алкохол след 23.30. А като прочетеш заглавието и мисли за КППшта и полицаи с кучета.

87

епидемиолог

преди 3 години

И последно. Много световни платени шмекери, дето се правят на учени и експерти, развиват мантрата- 'Ако маските не помагаха , защо ги носят докторите в интезивните отделения?"Да-носят ги и помагат. Но дори да оставим настрана че тези маски са по-специални, по важното е, слагат ги и свалят чрез специална процедура, с ръкавици които се изхвърлят на момента. И са с еднократна употреба за определения период. Без да се пипат. А такива неща никой не може да гарантира или осигури в релния живот

86

епидемиолог

преди 3 години

И още нещо. Често миене на ръце или дезинфенкциране - да. Носенене на маски и парцали- не! Дори неспециалисти, но с разум знаят, с чисти ръце не можете да разнесте зараза лесно- нито тези с чисти ръце могат да ви я предадат. А парцалите само за 5мин носене стават гъба напоена със всички ваши вируси и бактерии. С едно неволно наместване с ръка и сваляне и слагане, ставате супер разпространител. Пипате дръжки на врати , парапети, продукти и плодове в суперите. И дишате своя издишан СО2