140

ДОРИ ЖАБЛЯНОВ ПРИЗНА

преди 3 години

БСП---НЕ Е ВЕЧЕ ПАРТИЯ!

139

Българин

преди 3 години

Спасението на българите-Слави-Чалгата премиер! Нов химн-"Камъните падат"! Живот - безкраен купон!

138

ЕРОЗИЯТА Е В БСП/бкп

преди 3 години

ТАМ ДОРИ ЕДНИ ВЪТРЕШНИ ИЗБОРИ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ , БЕЗ ДА ГИ ОПОРОЧАТ И ФАЛШИФИЦИРАТ.НИНОВА СЕ БОРИ ЗА ПОСТА СИ , ЗА ДА МОЖЕ УТРЕ ДА ГО ПРЕДАДЕ НА СИНЧЕТО , СИ КАТО ГО ИЗРИТАТ ОТ АМЕРИКА!ТИЯ ПАРТИЙНИ ПОСТОВЕ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ---СЕ ПРЕДАВАТ ПО НАСЛЕДСТВО.СЪЩО КАТО В СЕВ.КОРЕЯ , КИТАЙ , КУБА , И БИВШИЯ СССР!ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ ---А НЯКАКВА ИЗВРАТЕНА ФОРМА НА ЦАРИЗЪМ ИЛИ СЕМЕЕН БОЛШЕВИЗЪМ!ТОВА СИ Е АБСОЛЮТНА *** И ДОЛНА ---ДИКТАТУРА!

137

стоян

преди 3 години

Най-важно е хората да видят някаква справедливост в България.Хора като Борисов,Пеевски,Доган и т.н.трябва да бъдат вкарани по затворите.Катарзиса е задължителен.Другото са празни приказки.

136

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Слабата ерозия в ГЕРБ няма за попречи на факта, че тази партия засега е единствената, която ще опази членството на България в ЕС и НАТО, въпреки неистовите усилия на пРезидента Радев да изпълни волята на Решетников. ГЕРБ не трябва да се страхуват от комунистите и приватизаторката Нинова, защото те са гола вода, а от Атлантическия съвет на България, защото там са истинските евро-атлантици, които ще управляват България при предстоящите световни промени.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131"Борисов застана на страната на миналото и остана в него"...........прав си в едно, застана на страната на ***-фиот-ското минало на ал капоне и кръстникът! Нашето преди 1989 НЕ БЕШЕ ТАКОВА!!!!!

134

Анонимен

преди 3 години

А това психовано чу-че-ло КОЙ продължава да го слуша и въобще да го пуска с "прогнозите"си при нормалните хора????

133

old stupid retard

преди 3 години

До АнонименПрав си за фалшифицирането на изборите. На десетина избора съм бил председател на СИК - на първия етаж - за инвалиди и т.н. та имаме около 50-60 избирателя вписвани под чертата. Та те не се следят по ЕГН на колко места гласуват. И само като влезнат в секцията и поздравят представителите на БСП ми е ясно и за кого са гласували. Но после комунистите плачат...

132

Пижо

преди 3 години

До Анонимен 138Кажи го това на членовете на Комисията по граждански права, правосъдие и вътрешен ред към ЕК, които изготвят докладите за върховенството на закона! Това са ТЕХНИ констатации! Кликни в Гугъл Клеър Дейли и ще чуеш поименното споменаване на Борисов и Гешев като бандити и глави на корупцията в България!

131

ПАРТИЕЦ

преди 3 години

започнаха и някакви сатанисти да се изявяват, КОЙ Е МЛАДИЯТ ПРЕМИЕР, сигурно не се е родил още

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Ти сам вярваш ли си на глу-по-с-тите си, които си надраскал???

129

До 137

преди 3 години

ЛЪЖЕШ ПАРТИЯТА НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ Е НА МЛАДИЯ ПРЕМИРЕ С ХАРЕМА ХАРЕМА ВИЗИОНЕР А НЕ Е НА ЧАЛГАРА ТЕ СА РАЗЛИЧНИ ПАРТИИИ НАРОДА НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ЧАЛГАРА И ЗА ПРОКОПИЕВИСТА КОСТОВИСТ ИВАНОВ А ЗА МЛАДИЯ ПРЕМИЕР С ХАРЕМА ВИЗИОНЕРА И ПАРТИЯТА НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ КАТО СЕ СЪЗДАДЕ

128

До 137

преди 3 години

НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ ПАРТИЯТА НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ Е НА МЛАДИЯ ПРЕМИЕР С ХАРЕМА БЕЗПАРТИЕН МЛАД С ИДЕИ А НЕ СТАРИЯ ЧАЛГАР ТРИФОНОВ ТЕ СА РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ НАРОДА ЗА ЧАЛГАРА НЯМА ДА ГЛАСУВА КАТО СЕ СЪЗДАДЕ ИСТИНСКАТА ПАРТИЯ НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ НА МЛАДИЯ ПРЕМИЕР С ХАРЕМА С ИДЕИ ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА ЧАЛГАРА И КОСТОВИСТА ПРОКОПИЕВИСТА НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА

127

old stupid retard

преди 3 години

До АнонименКато те слушав, ще излезе че в годините когато БСП управляваше 96-97 България е била в най голям възход...

126

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 130ДПС и Доган са мразени от престъпниците - факт!Именно защото ДПС не допуска грабителите и чуждите сили да овладеят държавата,също и са гарант за мира и благоденствието,като баланьор между ляво и дясно!

125

Анонимен

преди 3 години

До ПижоГешев не е "бандит" и никога не е бил, Гешев го мразят точно престъпниците и олигарсите-бандити искат оставката му,за да не носят съдебна отговорност за извършените от тях порестъпления,затова и натиснаха правителството,а не я иска народа,защото Гешев потърси виновниците за варварската приватизацията и престъпленията извършвани срещу България.

124

ПАРТИЕЦ

преди 3 години

има такава партия, на безпартийните, това партията на Слави Трифонов - излиза, че тази ще е новия Жорж Ганчев, Бареков, Волен даже взети заедно, ако имат депутати в парламента им давам 3 до 6 месеца част същите да се насочат към други парламентарни групи, а и тъй като Чалга-я ще ги събира от кол въже, работата е ясна

123

Пижо

преди 3 години

LIBE. Еврокомисар Вера Йоурова: "Следя ситуацията в България и съм разтревожена. Ако демокрацията не функционира от горе надолу и отдолу на горе, ЕК не може да направи кой знае какво за държавите-членки. От горе надолу означава отчетност, а от долу нагоре - участието на гражданите в избори и мирни протести. Гражданите в България нямат тази възможност".Клеър Дали, Ирландия: "Хората по улиците в София искат да знаят дали ще спрете парите на тези бандити (Борисов и Гешев)!КОНГРАЧУЛЕЙШЪН, БОРИСОВ!

122

До 58

преди 3 години

Алтернатива е да се създаде партията на безпартийните пълна само с обикновени хора от поколението на80 те и90теа не със комунисти и ДС агенти

121

До 58

преди 3 години

Единствената алтернатива е партията на безпартийните бесепарите изчезвате