122

Анонимен

преди 3 години

Близнашки яко ближе на шефа си оная работа с 200 и ръси лаф след лаф. Явно шкафчето е доста голямо да плаща на *** като Близнашки да говори небивалици и на ред други... С нашите пари Лойко прави банкет и действа срещу народа!

121

Аз вярвам!

преди 3 години

"Несъстоятелна теза е, че в България има диктатура. Няма кой да го повярва"Аз го вярвам! Защо изобщо говори от името на когото и да било, в правото си на какъв той определя кой в какво вярва и в какво не?

120

Дядо Петър

преди 3 години

Стига си БЛИЗАЛ бе, Близнашки!Толкова ли ти се е усладил з---ника на тлъстото хлъзгаво мекотело, изживяващо се като КАПО ДИ ТУТИ КАПИ?

119

Анонимен

преди 3 години

Ближеш ли , ближеш ли , БлиЗАшки ?!То , имало ли е поне миг , в който да си спрял ?!Винаги с таз , която е на власт !

118

Един

преди 3 години

Не им е проблем на политиците и народа Конституцията. Проблемът си има име. Казва се Закон за обществени поръчки. Чрез него изтичат много пари и после не стигат за здравеопазване, образование, пенсии и др. А парите потъват в сметките на първите от ГЕРБ и "обръчите" на ДПС. А вие си говорете за нова конституция.

117

Твойта шия

преди 3 години

Авеее.... Близашки, твойта шия май не е от турщия?

116

Анонимен

преди 3 години

Тоя ми ти "експерт" не е въобще наясно с термина диктатура... "Експерт"...хахахах, ако такива си ни "експертите", бази Боже нашата страна!

115

Анонимен

преди 3 години

Хм, и какво се нарича управление при което всички власти, с изключение на президентството, се контролират от един човек и партия, бе гусин "експерт"?!?! И ти стана една гн.усна ***, явно те гласят за някакъв пост...току виж си станал министър на правосъдието...

114

чоко

преди 3 години

Каква диктатура с тия толерантни полицаи.Искате като в Русия или Беларус да бият наред.

113

защо има такива хора

преди 3 години

Баси тоя е по отвартителен и от употребена тоалетна хартия.

112

Прав е!

преди 3 години

Диктатура може и да няма, но мазни, дебели поглоги има навсякъде

111

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше диктатура тия на площада щяха да бъдат набити и арестувани от полицията.

110

Анонимен

преди 3 години

Дебел готованец,който винаги е бил с силните на деня.Мразя плужеците,които мърсят човешките взаимоотношения.Професор до професор в клетата ни държавица.Те са по-вече от въшките на краставо магаре. Ти кво работиш,дедо Гоше? Работиш първо за тумбака и после за "милата" държава.

109

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Близнашки се натяга за...овакантеното място на посланика на остров Тамбукто.Боко му го бил...обещал.Само не му е...казал,че това е третия ни посланик изяден от *** там,ама и да му каже нашият е ербап...калинка.Даже сигурно ще усвои и кун-фу;какво не прави човек,за да постигне...мечтите си.

108

Анонимен

преди 3 години

В България няма диктатура, а този на снимката е красив и елегантен.

107

Анонимен

преди 3 години

Изключително противен ***,*** до ушите.

106

Сата НАТО

преди 3 години

до ЧебурашкаЧетирима от съветниците на фигуранта имат повдигнати обвинения от прокуратурата и се разследвани. -------- Ти не се ли научи, че "повдигнати обвинения" не означава нищо? Абсолютно нищо! НУЛА! Срамота е да повтаряте глупостите на Главния прокурор толкова време, без да си проверите понятийния апарат.

105

Анонимен

преди 3 години

До краятМного си зле БСП те знаят, че Боко е държан и със други неща и сега и да иска не може да подаде оставка Не само в Дубай имат компромати Сега просто го гледат как се пържи на бавен огън и се чуди чии компромати са по големи, а пък идват и милиарди за крадене . Докато разплетеш свинските черва и стигнеш до дълбоката държава много ще има да се чудиш.

104

?

преди 3 години

До гостДа , защото бившите от ДС не могат да те курдисат с един камион с евро и кюлчета! Те сигурно са аматьори?

103

Анонимен

преди 3 години

Другаря Близнашки Съветника на Андрей Карлович Луканов.