209

Анонимен

преди 3 години

Хайде атака сега върху "пишеШТи"Даже не знам как го написах това,ха ха, резил

208

Анонимен

преди 3 години

Оххх,тоя да се успокои заедно с "турците" пишешти на български,че на янкитита им трябва апешно повод да започнат война,че иначе ще става още по зле в САЩ Б-я е част от ЕС,НАТО и има 4 US military bases както и факта,че Б-я е първа християнска преграда за нашествие от изток. Едно турско посягане и Ердоган влиза в пряк конфликт с ЕС,НАТО и САЩ

207

Цецо Мен

преди 3 години

До 229 Пущиняк Когато гърците и турците започнат да идват , в България, за да работят понеже при тях е мизерия ги снимай :) Искам да видя.

206

Бат Пек

преди 3 години

До ???Гърците са турци които се мислят за римляни така, че можеш да си дадеш отговор сам - еднакви гадове са.

205

пущиняк

преди 3 години

До ???,Не бих казал същото,В Турция живеят хиляди български турци с двойно гражданство! При условие, че икономиката на Турция закъса здраво, познай къде ще отидат тези въпросните турци! Гърция пък затъне ли икономически, като страна от ЕС, доста гърци също ще дойдат в България и ще ни конкурират на трудовия пазар, пък и качеството на плодовете и зеленчуците, внасяни от Гърция може би ще спадне значително.

204

пущиняк

преди 3 години

До Mister cro,По силата на Лозанския договор, Турция получава суверенитет над гърцката област Смирна(днешен Измир с околността). Гърция обаче запазва суверенитет над всички значими острови в Егейско море, с изключение на Имброс(Гьокчеада)! Та затова днес положението е такова!

203

???

преди 3 години

Само не един въпрос не мога да си отговоря.....................кое от двете племена е по-гадно и по-долно??Турците или гърците???Ей на тоя въпрос нямам отговор...........................................но едно е ясно, колкото по-зле са Турция и Гърция, толкова по-добре за България!!!

202

!!!!

преди 3 години

Не са стока.....................нито турци, нито гърци........................долни, гадни и мръсни племена са, и едните и другите.........................да се избиват за островите....................това не засяга България!!!Ние острови в Егейско и Средиземно море нямаме!!!

201

Mister Cro

преди 3 години

Гърците са нагли - няма вече кой да е съгласен гръцката икономическа зона да се простира до самия турски бряг заради няколко скални острова в морето!

200

Анонимен

преди 3 години

За да се подиграе окончателно на ЕС,Ердоган трябва да се ожени за 9 годишно дете и да му надуе корема!Тогава ще го призная за баш правоверен.

199

Анонимен

преди 3 години

И как Турция нарушава този договор, а Гърция така стриктно го спазва? С договора между Турция и Лубия? А за окупацията на Кипър има доста солидни предпоставки за всеки който претендира за обективност. Историята едва ли щеше да прости на Турция да изостави кипърските турци на клане. Такъв срам империите не си позволяват, пък било то и бивши.

198

Анонимен

преди 3 години

Турция е правоверна страна!Никой не може да и забранява многоженството и педофилията - основи на исляма!

197

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 219,Какво означава "да ограничат"? Има си подписани международни договори. Последния подписан между Турция и Гърция е Лозанския мирен договор! Във никакъв случай не бих казал, че той ощетява по някакъв начин Турция, нопротив, той отменя Севърския договор, по силата на който бившите земи на османската империя са разпределени между Гърция, Франция, Англия, Армения, Ирак и т.н. и днешна Турция реално нямаше да съществува.

196

Анонимен

преди 3 години

Пущиняк,Ако се опитат да ограничат Турция, само до риболов в Егейско море, очаквай един голям театър, вервай ми. Бъди реалист, и се пази когато атовете почнат да се ритат

195

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 214,А кой по-точно реши какво и се полага на Турция и какво не? Виж първо какво е щяло да стане с Турция според Севърския договор и факта, че Ататюрк с много хитрост и усилия се добира до подписването на Лозанския договор, чийто клаузи днес Ердоган се опитва да оспори! Напротив- последния трябва да е крайно благодарен на Ататюрк, че е успял да опази Турция толкова голяма, колото е днес с подписването на въпросния договор.

194

Анонимен

преди 3 години

213, прав си, няма значение външния дълг, но само ако играеш по свирката на чичовците с парите. Спреш ли почва да става интересно. И нито Зевс, нито Омир могат да то помогнат.

193

пущиняк

преди 3 години

териториални претенции и към миниатюрната дешно време Армения.

192

пущиняк

преди 3 години

Е да, то те руснаците на доста държави са помогнали, включително и Турция, ама ще има да чакат благодарност! Хората, особено пък турците, са много неблагодарни същества. Посланника им убиха, самолет в Сирия им свалиха и т.н., че претенции и към Крим предявяват. Руснаците е крайно време да обърнат твърдата страна към Турция. То сега турците като се озъбиха и на Франция, много е съмнително при един конфликт дали и САЩ се им се притекат на помощ. Осбобенно пък и като се заговори, че Турция имала...

191

Анонимен

преди 3 години

Макарон се опитва да им пробута някоя друга фрегата, чудя се Гърция с помощите от ЕС за коринавируса ли ще я платят. И не мога да разбера защо са съгласни да платят и цената за последиците, не може ли просто Турция да получи това което и се полага.. Да разчиташ че управник като Ердоган ще клекне е голяма глупост (и най-вече има право)

190

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма значение външния дълг,виж къде ходят българите да работят - в Гърция,виж и заплатите и пенсиите в Гърция и виж в България и Турция колко са,виж и къде си строят къщи и хотели нашите заможни българи,като Нинова,Плевналиев и други!