168

Тонката

преди 3 години

Фигуранта излиза няколко пъти с вдигнато юмруче и зове "изметете ги"и на площада 1000 метачи има няма:):):)

167

Анонимен

преди 3 години

И Решетников ще го изпусне. Още като младши офицер в НРБ Радев не е считал за нужно да съгласува учения с по-висшестоящите. Тоя е като луд с картечница.

166

Тонката

преди 3 години

Радев и Бесепето излъгаха хората,обаче после като се разбра,че Фигуранта е избор на КГБ Решетников никога вече нема мине номера:):):)

165

Анонимен

преди 3 години

Айде бе, стига с тия протести. Радев какво се бави с военния преврат? Да идва да ни освобождава и да взима властта.

164

Споко

преди 3 години

ако Радев направи партия - просто гласовете на БСП, Маяма и тям подобни ще се прелеят в нея. Едва ли хората, които го виждат, какъв предател е ще се засилят да го подкрепят. Все пак човек се лъже само веднъж.

163

Анонимен

преди 3 години

ОБластния управител Илиян Тодоров може да участва във филм за гей нацисти

162

БСП

преди 3 години

Президента Радев е Българския политик с най-голяма подкрепа от народа!!Близо 75% от Българите го подкрепят. Докато рейтинга на Борисов главоломно се срива. Дали и 3% го подкрепят??

161

Анонимен

преди 3 години

Правителството трудно щеше да изкара мандата и без протести. Кризата беше очевидна. Никой не е виновен на Бойко че назначава *** и първобитни алкохолици на държавни постове.

160

Тонката

преди 3 години

До ПроСоТоПросо ти не си добре бе:):):)Пълно кукуригу:):):)Нали го гледаш Фигуранта как вдига юмруче и на улицата преко сили 1000 човека на протест:):):)Щял да измете:):):):)

159

а стига бе

преди 3 години

И тогава Милиционерето-заптиета с шмайзери ли ще ни изкарват от панелките да протестираме за да качим БСП на власт?Договорено ли е с Боеко?

158

Анонимен

преди 3 години

МНОГО ЯСНО

157

ПроСоТо

преди 3 години

До За по-скорошноНЕ СЕ МОЛЕТЕ!!!!..Просто не разбирате какви ги дрънкате.-Ако Радев напусне Президентството ще основе партия /което в момента не може/ и ще ви измете всичките!..Просто не си знаете интереса..

156

За по-скорошно

преди 3 години

приключване на мандата на този президент се молим така пламенно, както за дъжд, градушка и вятър, които да пометат катуните. Все пак Беларусите няма вечно да стачкуват и плана "Радев" отново ще застане на дневен ред. Бог да пази България!

155

БСП

преди 3 години

България се събуди и няма връщане назад!! Ако днес стотици хиляди българи са на площада в подкрепа на Българския президент, то наесен ще са милиони!!И тогава Мафиотската хунта няма къде да се скрие от народния глас!!

154

Тонката

преди 3 години

Стъки....."Няколко тюфлека наричащи себе си Боец":):):):)Не мо га:):):)

153

аз-ът

преди 3 години

Ще почнем да ги газим по къстовищата---квото искаш прави. Аз няма ти храня децата, ти си решаваш...

152

Анонимен

преди 3 години

НА ОРЛОВ МОСТ ДА ПОЧНАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ПОГРЕБАЛНИ МАРШОВЕ , ЗА БСП!ИМИДЖА ИМ ПАДА ПОД 10%!ФИГУРАНТА Е ПЪТНИК!

151

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ ГЕРБ И БОРИСОВ!САМО ТЕ ЕДИНСТВЕНИ СЕ СЕТИХА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ОТПУСНАХА ПО 50-лв/30-долара/ НА ЧОВЕК!ПРИ СОЦ-а , ЗА ТЕЗИ ПАРИ РАБОТЕХМЕ ПО ЦЯЛ МЕСЕЦ!БОГДА ГИ УБИЕ КОМУНИСТИТЕ И РАДЕВ-ФИГУРАНТА!ВИНАГИ ЩЕ СМЕ С ГЕРБ!

150

Анонимен

преди 3 години

До бспДе, бе. Да изкара още една година? Поне да минат изборите да си го изберем отново. А относно чорапестия фигурант, да строи "кабинета" в индийска нишка и да влязат там, дет слънце не огрява.

149

Анонимен

преди 3 години

Държавна Сигурност управлява България чрез Доган и Пеевски. Борисов е кукла на конци. Гешев е прокурор на ДС. ДАНС е ДС. ДПС е крепостта на ДС. Пеевски беше предложен за шеф на ДАНС от ДС, което беше фактически опит за преврат. В момента ДС опитва чрез Гешев и новата конституция да направи пълзящ преврат, овладявайки напълно държавата.