211

Анонимен

преди 3 години

Бабикян има големи лидерски качества. Щом каже ,, Наздраве,, и всички пият,

210

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрах защо се борят за смяна на системата. Искат МаДжоритарна система на изборите:)

209

Анонимен

преди 3 години

Ахаааа за ТОЛ системата бил въпроса. Явно Лилана си иска своето или Божков. За това са протестите- не получиха пари у сега се опитват да свалят правителството:)))))Еха- мечти. Добре че стратега ви Нидал Алгафари и хомо- подобното човече Христо Иванов ви помпят с ентусиазъм

208

До 91

преди 3 години

До АнонименНяма да има контрапротест, защото няма други ***, които да искат гражданска война!!!!

207

Анонимен

преди 3 години

До: номер 245 (Гого)И Борисов и Радев са генерали.И Борисов и Радев са били членове на БКП.Разликата между тях е в това, че когато деполитизират армията и полицията, Радев си хвърля партийната книжка и става безпартиен. Борисов отказва да си хвърли партийната книжка от БКП, въпреки че е задължително!

206

До 92

преди 3 години

До АнонименКъде ли са тъй наречените български интелектуалци (почти оксиморон)? Добре, че ги няма. Да се надяваме, че ги няма и няма да ги има сред протестиращите, защото разбират кои са водачите на тази простотия. Ако не разбират и се появят, оксиморонът ще стане реален.

205

FYA

преди 3 години

До 244Е, и сега ще му бъде вписано името....в Алеята на горчивата политическа памет на българите.

204

FYA

преди 3 години

До АнонименЕ, и сега ще му бъде вписано името....в Алеята на горчивата политическа памет на българите.

203

1

преди 3 години

Прецакват и собствения си живот, но няма с какво да го разберат, щом няма с какво да преценят на кого се продават или кого наивно следват.

202

ЕЙ

преди 3 години

До ГостКато гледам как си захапал Чибурашка, явно ти е бръкнал в мозъчето, а . Нервим се нещо, боже, боже. По-спокойно миличък, пийни си хапченцата или смени дрогата.

201

Capo

преди 3 години

Само в България протести, заплащани от преследван мафиот могат да прецакат държавата. Било и със хиляда получовека, които като виждам няма как да са доволни от живота си. Най-смешното е, че единствено се иска оставката на правителството, но след това не се знае какво искат. То май и никой никога не им е обещал нищо....

200

Янко

преди 3 години

Дано едноклетъчните, които хвърлят яйца и домати осъзнават, че прецакват всички, защото за почистването им, пак ние ще си плащаме....

199

Анонимен

преди 3 години

Как е другари. Тази вечер платиха ли ви. Взехте ли си петдесетолевките. Ще има ли за бира и кебапчета на обяд. Опикахте ли и днес околностите. Гордеем се с вас.

198

R

преди 3 години

До АнонименКойто се е учил, може да пише, без да се оправдава. Който не е , и роман да напише, пак ще е неграмотно. НЯмало значение как, а какво било написано. Ами пиши и на шльокавица, тогава съвсем няма да личи колко сте неграмотни.... То и затова неграмотните пишат на нея.

197

R

преди 3 години

Всичкото нов гражданин на площада. Много интелект, много нещо.....

196

Анонимен

преди 3 години

Много хора са лично обидени на Бойко, че уж изглежда по-зле от тях в поведението си, а е премиер. И се чудят те що не са станали премиери. Ами отговорът е, че само уж изглежда ***, но не е. И знае как да прави нещата да се случват.

195

Анонимен

преди 3 години

Прекалено много медийно време се отделя на по 10 човека тук-там. Няма и една дискотека хора решили да си натрапват вижданията на цяла България. Хейтъри и безделници.

194

Гого

преди 3 години

Не знам РадеФ къде защо и кво си е показвал в Алабама, но с Боко са един дол дренки... простаци куманоиди със изявен селски произход! По-добре протестиращите са се откажат и да отиват на море! ПС Единия кара джип, другия самолет, но общото е че го правят анцуг и джапанки

193

Анонимен

преди 3 години

По време на учебната програма Радев е избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център, където също показва отлични резултати, пише още в дипломата. По-рано през 1992 година в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж "Максуел".

192

Анонимен

преди 3 години

В последния изтекъл запис глас, силно наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, определя президента Румен Радев като "*** летец". В периода юли 2002 - юни 2003 година настоящият български президент завършва успешно във военновъздушния американски колеж десетмесечен курс по "Стратегия, доктрина и военновъздушни сили", "Въоръжена борба", "Проучвания по международна сигурност" и "Лидерство и етика", които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене.