287

Анонимен

преди 3 години

Няма как няколко футболни агитки да съборят законноизбрано правителство

286

1

преди 3 години

До Никаква оставка ! а твоята тиква остра ли е.

285

Простотии

преди 3 години

Когато нарушаваше нашите права не мрънкаше и още ги нарушаваш с новите закони, които приемате с Валери Подлогата. А от демокрация разбираш по-малко и от пеленаче!

284

Анонимен

преди 3 години

Аз дадох ! Аз казах ! Аз направих ! - и се вози с джипката и въобще не го интересуват нито протести ,ниото блокади след като измоли господарите да го оставят на власт,а какво им е обещал ще разберем по късно !

283

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА ТОЛУП - Не МИ КАЗВАЙ КАКВО Ще ПРАВЯ АЗ - АВТОРИТЕТЪТ ТИ Е ОТРИЦАТЕЛЕН, *** !!!

282

Анонимен

преди 3 години

Този наистина ако падне от височината на егото си на нивото на интелекта си,просто се е размазал!!******

281

Ванката

преди 3 години

Какво направи бре Бойче? Хранилката на магистрала Тракия около 30 километра. Там беше голямото крадене без основа магистралата, това ли правите? Крадете като за последно! То няма наглост и простотия! Защо давате всичко държавно на концесионери и после казвате, че държавната хазна е празна?! Смешници сте всички! Всичко което правите е само едно крадене и загробване на България!

280

Анонимен

преди 3 години

Прав си Бойко. Крайно време е да минат от сметосъбирането да и приберат ***.

279

Анонимен

преди 3 години

Тези на които са им нарушени правата да му кажат: Подай оставка да мирясат, така или иначе пак ще спечелиш изборите, какво толкова!

278

Анонимен

преди 3 години

Да се возиш насам натам и да си предписваш заслуги, платени с чужди пари... това не е работа бокич... стига лъга...

277

българин

преди 3 години

Диктатор! Диктатор! Жаден за власт! ОСТАВКА!

276

ля ля

преди 3 години

какво "работите?" какво????най-скъщия път на около-мръсното правите и се вижда как го правите! в европа няма толкова скъп път!!! смешни са изказванията ВИ Борисов! за нищо не Ви бива и е ясно на всички само че Вие сте ненаял се и искате още и още да ядете! дядото на пребития от полицаите Ви каза - ако имахте малко морал щеше да си тръгнете и повече да не се появявате! ама морал няма - чест няма и най-лошото е че давате пример за другите да крадът като Вас!!!

275

Случаен минувач

преди 3 години

До 324Ма през 2013 беше същата картинка бе! Ти тогава протестира ли срещу Пацо?

274

Ало случайният,

преди 3 години

понеже не могат да спрат джипката на Боко, той се крие в провинцията, спират такива като тебе, заспали овце, та дано се събудите. На тебе харесва ли ти, една мутра да си играе със живота ни вече 10 години, а сега ти объркали за час транспорта, голямо чудо станало, нарушили му правата. А защо не пишеш на мутрата и шайката му, те не ти ли нарушават правата спокойно да живееш? Дразнещо е, но няма друг мирен начин да се протестира, другият е кървава РЕВОЛЮЦИЯ, тогава Боко ще се скрие като мишка!

273

Случаен минувач

преди 3 години

*** ние българите сме късопаметни. През 2013 пак беше същото. Тогава управляваше П.О. Дори аз където работя, един следобед влязоха млади хора в двора и момичетата взеха да пеят: "Па-цо в Дупница, ша-ла-ла-ла! О, Пацо в Дупница, ша-ла-ла-ла-ла-ла. (Песента на БониМ, мисля че беше Brown girl in the ring). Тогава се смях много, толкова готино пееха. Е, след като Пацо подаде оставка, нещо промени ли се?

272

Случаен минувач

преди 3 години

Не може 1 000 човека да нарушават правата на 1 000 000. Това във върхови часове да блокираш основни кръстовища - не го смятам за демокрация. Пък дори да не са върхови часове - в края на краищата всеки пътува по свои си задачи. Ти можеш да имаш право да протестираш, но правото ти свършва там, където започваш да пречиш на другите!

271

Разбра се, колко му

преди 3 години

пука на мутрата, прави се на мачо- протестирайте, ама не пречете, т.е., като си пееш Пенке-ле, кой ли те чува!? Чува се, чува и още как, даже още един пищов е сложил до главата си този главанак. Ох, час по скоро да се маха, че взе да ми действа на нервите, все по отвратителен става!

270

Анонимен

преди 3 години

Малки протестиращи овчици ... как ви го набута мафията, всички олигарси и мафиоти ви се радват. Пиленца със жълто по човките, не знаете какво е комунист да ви управлява, не знаете какво е долара да е 3000 лева, а пенсията на баба ви 3 долара, прокурора им бил виновен, ... те не знаеха името на прокурора до скоро, сега му искат оставката :) ... нищо не знаете, затова ЩЕ НАУЧИТЕ ВСИЧКО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН

269

Немаш жал бе

преди 3 години

До Никаква оставка !Абе садистчеВиж го великомутромъченик Бойко на кво е заприличалПотомственият второ поколение член на червената партия БКП шеф на ГЕРБ плаща луди пари от спестяванията си в шкафчето на протестиращи да го свалят от властТой че Бойко Борисов е достигнал пълния си крах като политик и доказано умствено недоразумение е ясно но ако алчниците Радев и Нинова продължават да му прибират пачките и да не го свалят от власт му отиде в гроба и Барцелоната

268

ДИАМАНТ

преди 3 години

Тръгнал като улав с тая джипка да си вдига рейтинга и да ръси лъжи.***!