111

Анонимен

преди 3 години

"Само ваксината ще върне обществото към нормален животТака ще се намали смъртността по света"Глупости. Пускайте повече болести, пренаселени сме. Точно намаляване на смъртността ще създаде още по-голям проблем. Развитите раси не можем да смогнем да откриваме как да спасим света, че да компенсираме множенето на арабелките, инийците и черните, дето живот им имал значение...

110

Анонимен

преди 3 години

Тоя кога ще го попита някой защо нито едно от децата му няма сложена НИТО ЕДНА ВАКСИНА .. *** иначе шял да ваксинира света от измислена "ПАНДЕМИЯ" хахаха мечти .. лошото е че бая стадо има готово да му се нагъзи и само да ходи да го боцнат ..

109

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха ще си кажеш ти, ние си знаехме от началото още, ама ще имаш да вземаш, можеш да си я боцнеш сам отзад ..

108

Див Петел

преди 3 години

Бачи Били се наигра на софтуер и сега почна на ваксини. Странно как обаче като влезе той в средите на световната здравна организация и хоп - пандемийкаа. Ся трябва някой да изобрети ваксината и да я продава на всички болни бълъци. Подозирам че след 2020г ще има нов хитов сериал вместо covid-19, ще е covid-20

107

1000

преди 3 години

До DinoТи ако знаеш на английски какви глупостри се пишат... *** хора и такива, които се възползват от това има навсякъде.

106

Dino

преди 3 години

Много сте *** хора. Честно. Естествено, че ваксината ще е това, което ще спре тази криза. Българина винаги е скептичен и търси под вола теле. И сме много неимформирани и назад с информацията. Научете малко Английски, четете, образовайте се, щото така няма да стигнем до никъде. Ей такива кат Бойко и други мутри ще си избирате да ви дялкат.

105

реалнафантазия

преди 3 години

За да няма съмнения/конспирация, тогава трябва да обещаят, че налятите пари по създаване на ваксина няма да бъдат избити десеторно, когато я пуснат за масово ползване. Нулева печалба, нали така? Но ако я направят безплатна, как ще стане номера, като безплатен обяд няма? Хората ще престанат да се съмняват само тогава когато наистина помислят за тях - а именно, ако е безплатна ваксината. Но тогава как ще се борят за намаляване на населението, като и без това сме много? Та така... :)

104

Анонимен

преди 3 години

Да не се е преквалифицирал във вирусолог, имунулог....

103

Анонимен

преди 3 години

От къде на къде говори с такава убеденост по медицински теми някакъв си компютърен специалист!?!?!?!?!

102

Анонимен

преди 3 години

До До 57,тези замазани лъжи дето гейтс ги пусна след оригиналното изказване, някой пиар му ги е снесъл.

101

муспи

преди 3 години

Всчки коита споделяте еврейската дезинформация, че ше се намалява населението с 70%, имайте предвиз че се гласи ваксиниране само на бялата раса.

100

Анонимен

преди 3 години

До гроздда, и чрез икономическа криза. това беше само загрявката, секирата идва скоро. но има начин да си подготвен. ..

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95,значи явно ти езици не знаеш.. :D

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94, тръмп е десния играч, този е левия, но двата отбора имат за цел да ни цакат. тръмп чака докрай, ако стане напечено в сащ, и започна пуцането, тогава ще избърза да ги арестува всичките за да излезе той спасителя.

97

Анонимен

преди 3 години

До kolio Много си зле с граматиката, освен всичко друго.

96

sss

преди 3 години

Каза човекът, който не ваксинира собствените си деца.

95

Аз

преди 3 години

Стив Джобс в спор с Бил Гейтс му казва: "Колкото и до се криеш зад рамките на очилата си един ден ще бъдеш обесен за топките ти!".... и така ще стане!

94

Анонимен

преди 3 години

Лесно е да манипулираш прости хора, а както е известно, нашият народ от 30 години става все по- *** и неграмотен и вярва на всичко. Бил Гейтс го направиха по- черен от дявола. Но който знае езици, чете, където трябва, и се информира.

93

Анонимен

преди 3 години

Този кой го назначи за световен вирусолог? Тръмп какво спи и чака,а не са заема с тази банда,която месеци наред вече прави целия свят на луди?

92

Анонимен

преди 3 години

Че той 30 години неможе да си ваксинари Windows-a от вируси, тЪ тръгнал да говори, че трябва всички да се ваксинираме. Да си гледа бозата и да не се бърка в неща, от които не разбира.