113

Анонимен

преди 4 години

годжи - ти ли си? не се прави на венци

112

Анонимен

преди 4 години

До Д-р ХаусДокторе, ти си по-голям герой и от Пенко! Освен това си и доктор. "Хаус", демек - домашен лекар!Поздравления, докторе ;)

111

Анонимен

преди 4 години

До ПЕНКОПенко - ти си герой! Генерали, маршали за теб са едно нищо! Във виртуала ;)

110

Анонимен

преди 4 години

Годжи?!?

109

Вишински

преди 4 години

Браво на Пенсионера!!!

108

Пенсионер

преди 4 години

Кашлящите и кихащите-да се обесят!! Има такива,има проблем,няма такива-няма проблем!!!

107

Разузнавач

преди 4 години

Коронавируса е създаден във форт " Детрик" САЩ!! Влаборатория за биологично оръжие!! Внедрен е в Китай,най-многолюдната държава за експериментално изследване!!!??

106

Анонимен

преди 4 години

Не твърдя, че никой не е пускал вируса, но наистина през две години излиза нещо от Китай - какви загуби понесохме заради птичия грип, не е истина. САРС и МЕРС ако се бяха разпространили, ужас..Който познава китайци, абе говорете с тия хора да се освестят и да се ограмотят малко, това на нищо не прилича

105

Васко Василев

преди 4 години

Защо ни лъгахте толкова време че няма в България заразени как изведнъж отпуснаха пари и хоп веднага излязоха случаи а тези кадето продават маските по 2 или 3 лева са за затвор българина винаги е алчен затваряите всичко дпкато е време

104

Д-р Хаус

преди 4 години

Време е тая гола тиква наречена "генерал" да се скрие!! Да облече лекарския екип и да лекува!!

103

ПЕНКО

преди 4 години

ТАПАНАРУС ГЕНЕРАЛЕСЕМУС - ПРИЛОЖЕТЕ "ОЗОНОВО ЛЕЧЕНИЕ " И ЩЕ ОСТАНЕ САМО "ПЕНСИОННАТА РЕФОРМА" ЗА РЕГУЛИРАНЕ И ОГРАБВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

102

до 104

преди 4 години

Какво искаш да ги питаш китайците, бре кратуно. Как успяват през две години да разпространяват некой нов вирус с престъпно нехайство, липса на хигиена и безразборна търговия с всякви животни, подсилено от безсрамните лъжи на тоталитарния режим опитващи се да потулят отговорността си. Бива простотия, *** вашта не познава граници.

101

Щерю

преди 4 години

Оздравелите са добре, но носят вируса със себе си...

100

Бау

преди 4 години

Спазвайте карантината. Заради разни "безсмъртни" с IQ 3 ще се затрием...

99

Нулевият пациент

преди 4 години

Знам кой донесе вируса в БГ - един дебел, дето три папи са го галили по празната Тиква.

98

Свят голям

преди 4 години

Covid-19 по същността си е бил създаден с цел ваксина, патентован е 2014 година във Великобритания, като лек срещу пневмония (не случайно симптомите приличат толкова много на пневмония). По същността си тази ситуация е стрес-тест за здравната и пенсионна система на света. Не е случайно, че над 90% от боледуващите са хора над 55 години и хора с хронични сърдечни, белодробни и други състояния. Не е и случайно, че в Европа се разпространява толкова бързо - най-застаряващият континент сме Политика

97

Анонимен

преди 4 години

Добре де.., що не питате китайците...? Сигурен съм, че ще помогнат и с акъл и с лекари/имат ги много и добре квалифицирани/и с модерна медицинска техника.

96

Гробокопач

преди 4 години

Годжи Кауня;)))

95

бг

преди 4 години

А летищата и границите затворихте ли ги най-после ??? Оттам дойде всичко това!!!

94

Анонимен

преди 4 години

Що за *** трябва да бъдеш за да се върнеш от Италия и да не спазваш карантината! И как ще живее тази ***, която зарази толкова хора и уби родителите си!