144

Моделиер

преди 4 години

До Резюме: На третото носене от Деса всички рокли са за тотална разпродажба на -99 %. Потта,която е колосала роклите й, носени от нея заедно с вонята ги прави ненужни !

143

Pilot

преди 4 години

Абе тия около тиквата си гласуват закони на Артекс за да взимат апартаменти за милиони за без пари , постоянно зделки и далавери на гербаджийте и точно се хванаха за роклите на Деси ! Ония предишния чехлю жена му го отлюспи и един път не се показа с него и вместо да сме горди с Генерала те плюят ли плюят , голяма злоба !

142

Анонимен

преди 4 години

Трудно е когато 80% принадлежат към....!По-добре такава отколкото тиква! По правописа тука и такава не заслужавате. Не ме разочаровайте, очаквам само минуси!

141

Анонимен

преди 4 години

Интересно на какъв език говори в чужбина!

140

ево

преди 4 години

Слава на БОГА,ЧЕ И ТИ СИ ВРЕМЕННА!

139

Анонимен

преди 4 години

УВО 21

138

Огънслужба неостана!

преди 4 години

760 дни до изтичане мандата на Радев!

137

Жиб.

преди 4 години

Права е- точно това му е най-хубавото!

136

+++++

преди 4 години

избирам Президент и ми е все тая коя е жена му.Ако искат да е облечена,протоколи и прочие българите да не се стискат а да има и бюджет за съпругата, иначе нямата думата да плюете по жената, за без пари толкова.Да напомня че съпругата на израелския Президент макар и тежко болна и почина след няколко месеца дойде с апарата за дишане със сетни сили лично да ги поздрави и да покаже уважение.Проста била Деса, ама по-*** от Вожда ви няма, там гледайте, че всичките ви пари държи и ги харчи как си иска,не гледате него ми в Деса се вторачили,оттук да разберете колко сте "умни".

135

Резюме

преди 4 години

Още не сме поставяли този въпрос в семейството...дали да участваме в следващия ВИП Брадър. Много е вълнуващо, напомня ми за младите години, га ходехме по чужденци. Всичко ми е безплатно, една рокля я нося максимум три пъти.

134

Анонимен

преди 4 години

Предлагам президентът и съпругата му да се изнесат да живеят на палатка на жълтите павета пред Президентството,където ще могат спокойно да контактуват с публиката , ще им носим кафе сутрин и така ще се харесат на всички байганьовци ,,,,

133

yes

преди 4 години

всички президентства са временно,особено по света, само герб е вечен с МП тиквонии и кметица ффъндупка.заради герберските мутри са опашките zа терминал 2. не щеме мутри да ни управляват. сори.

132

Анонимен

преди 4 години

Всички предишни президентши я превъзхождат, макар и те да си имаха трески за дялане. Тази е тъповата и недодялана. Липсват й първите седем години.

131

Niko

преди 4 години

Президент не е представителна позиция а отговаря за външната политика на БГ както и въоръжение и като главнокомандващ той обявява война. Това че сте *** и сте позволили на наглия пожарникар винету тази функция си е проблем на де'билите останали по тез земи. каквито вреди нанесе този червен комунист Боко не можете се оправи никога и съсипа необратимо държавата защото с вашето съдействие и дебилност превърна БГ в бананова република. Но малко ви е, нека продължава,нека така работи за чужди интереси, те затова го и търсят и потупват по рамото, щото е дашен, заслужавате си го, никой не е луд да сп

130

Ю кортес

преди 4 години

*** и мотика ***,екскурзианти на държавна издръжка

129

Анонимен

преди 4 години

Деси ти си на принципа временното е постоянно при нас,но аз ще ти кажа а дано ама надали.Служебна кола,шофьор,служебни пари и др....но не забравяй моме всяко начало има и край,и той идва

128

Пламен

преди 4 години

Десислава, аз също заставам зад ПРЕЗИДЕНТЪТ за следващ мандат! Получиха се нещата с президентската институция след 30години, въпреки "впрегнатата" държавна машина. /доказателство, какво "става" от нея/м-та// Президентите на България след ВСВ са: Живков, Първанов и Радев, другото- плява&тор, режисура РанЪт. Жалко е, че "нацията" стана 100% ж'ендъри СМЕ по дяволите.

127

do 122

преди 4 години

другарко, *** аз също пътувам по цял свят а за луфтханза е малко да вдигаш циркове,тук я много подкрепям Президентшата,от бг страна специално, и от Ес,а от американска напротив - измъкват ги, то туй не е компания и естествено ги отписах в обратна посока, не ша да чувам за "европейската" луфтханза.нещастници, подкрепям Деса за Луфтханаза и няма изненада че са и вдигнали кръвното, умеят го,пък такива дето си казвате "мнението" сте просто едни плювачки със самочувствие, кой го интересува ваш'то мнение бре..

126

Анонимен

преди 4 години

Милата тя! Много иска да е "Пепеляшка" ама ..........тц! Приказките са едно, реалността друго. Аз лично искам често да се появяваш е медиите , моме! Колкото по-често , толкова по -добре!! И дано да се те научили от "протокола" коя вилица за какво се ползва при официален прием:)

125

Сата НАТО

преди 4 години

Ето, и Деса ви казва, че соца е бил недоносче и са ходили с приятелки по кръчмите да гледат чужденци. Виждате ли какво е било по време на соца - хората са нямали образци за подражание в семействата и са ходели по ресторантите, да се отъркат в чужденци.