155

Само питам

преди 4 години

Нямало работници ...... а в Англия , Гремания , Франция как има ? Аааа, там плащали повече . Явно това е което е нужно на българския бизнес за да има работници . А не глупави изказвания по медиите .

154

Втора легия

преди 4 години

Откъде да дойдат работници ве гус, само на един ден път заплатата е тройна.!.

153

VW

преди 4 години

Тези от Фолксваген се гаврят с нашите държавни ***: ще има завод, няма да има... Накрая ще кажат "Няма да строим завод защото материалите станаха много скъпи" И Бойко ще умре прав. Като свърши петрола ще трябва пак да караме каруци и файтони.

152

Сериозно

преди 4 години

Другаря Велеф иска чиновниците да станат работници.... Да даде собствен пример и да грабне лопатата

151

Найден

преди 4 години

Държавата го е измислила: като е на зор ще увеличи данъците. Нищо че няма хора които да ги плащат, данъците се вдигат! Това лично геният Маркс го е измислил!

150

Ф.С.В.

преди 4 години

--г Велев,, НИЕ българските работници НЕ сме с къса памет- Преди няколко години ЛИЧНО Вие казахте че българските работници са ТЪРТЕИ!! Казахте че е комунистическо да се плаща за стаж прослужено време ! Ами сега не искате ли нещо КОМУНИСТИЧЕСКО? Не е ли Комунизъм да искате чиновници да станат работници? Не е ли КОМУНИСТИЧЕСКО да плащате на месец а не на седмица? Май ВИЕ сте един комунист станал Капиталист! Винаги съм казвал че НАЙ ДИВИТЕ КАПИТАЛИСТИ СА---БИВШИТЕ КОМУНИСТИ! (не ме е жал за ВАС)

149

Хаджи Смион

преди 4 години

Ще пусна сълза за горките нещастни милионери...

148

Човек

преди 4 години

Г-н Велев, давайте нормални заплати и ще има работници.

147

Цветан

преди 4 години

До Чиновник: скоро ще те уволнят и ще станеш клошар защото нищо не можеш да правиш.

146

Анонимен

преди 4 години

Та не разбрах има недостиг на работни места или недостиг на работници? Ако има недостиг на работни маста,къде кани да отидат чиновниците?

145

Чиновник

преди 4 години

Другарят Велев, ако имаше акъл за 5 с'тинки, щеше да е наясно с причината, поради която нямат работници. Между другото, нали щяха да си внасят работници от Украйна и Виетнам, к'во стана с тази инициатива?

144

Йончев

преди 4 години

Българската икономика е задушена от бюрокрация. На всеки един работник в държавата се падат 5 чиновника и 5 пенсионера. Затова всичко е пълна скръб.

143

Анонимен

преди 4 години

Докато отношението на работодателите към физическата работа е гнусливо и третират работещите я като средновековни крепостни селяни, счетоводители от администрацията няма да дойдат. Тази "преквалификация" е де-факто горене на диплома и идване в работна среда без трудова безопасност, без осигуровки, без необходима екипировка, без заслон, храна и основни битови условия. Ако сте виждали строители или работници в пътното знаете. Работодателите освен работа трябва да дават и пари за нея.

142

Фанети М.

преди 4 години

Българските работодатели много лъжат. Аз бих работил за тях само ако парите се изплащат всяка вечер. Иначе ги оставям да си работят сами и да се лъжат сами.

141

Анонимен

преди 4 години

До До 155те заплатите на нашите хора са същите ... иначе ще избягат. Не наемаме шкарто. Очевидно злобата ти идва от там...

140

До 155

преди 4 години

Говори като ***, мисли като ***, явно е ***...Ти май не разбра, че смешните ти глупости не минават. Програмист от Израел, Англия, Германия няма да дойде тук да работи, освен по изключителни причини. Пъпеш, през ден провеждам интервюта в търсене на програмисти. Българи няма, а англичани и германци се бият да дойдат да работят за по-малка заплата в БГ...нали цървуле...? Маке може и да дойде, ама дотам...румънеца, ако е тук трябва да е изпаднал яко...Казах ти, топлата вода...калинке...

139

Станчев

преди 4 години

След като младите хора няма да получават пенсии след време защо ги ограбват с осигуровки? Пенсии трябва да има само за хора които са инвалиди и наистина не могат да работят. Но проблемът е че няма работни места. 30 години държавата само унищожаваше работни места.

138

Справедливост

преди 4 години

Как не вдянаха вече толкова години:В БЪЛГАРИЯ ЕДИН МАЗОЛ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ИНЖЕНЕР ЗАЩОТО:- веднага мазола си намира много по-добре платена работа на Запад- инженерите в България са в пъти повече от необходимото(....учи, мама, за да не работиш...)- само мазолите могат да дадат реален прираст на икономиката- само мазолите правят по 2-3 деца- положението вече е изпуснато и разни т. нар. работодатели не са легитимни, защото нищо не умеят.

137

Анонимен

преди 4 години

До 154 :)някой живее здраво в 90те май, а? Закостенелият ти череп няма да се пропука. Дано да нямаш деца, които да осакатиш.

136

До 146

преди 4 години

Не се праи пъпеш. Знам ги тез екипи...по Скайп. Израелец, Англичанин, Германец ИТ специалисти дошли в София да работят като програмисти...не ме разсмивай ***...не си мисли, че само ти знаеш откъде тече топлата вода. А...може и да са дошли да "работят" като шевчета за 15к, що да не дойдат, хубава храна, евтини красиви жени и ИТ роби за 5к дето не могат да си намерят там. Ако пък са дошли специално да си търсят работа в БГ като програмисти...такоам ти и екипа...некадърници...