91

СС

преди 4 години

Всички ги знаем кои са, но нищо не се прави по въпроса. :(Визирам част от ултрасите на Левски, ЦСКА и Локо Пд.

90

7

преди 4 години

Расизмът у нас е само едно от проявленията на фашизма .И не е дело на шепа болни мозъци , а резултат преди всичко на една целенасочено подклаждана от определени среди антикомунистическа истерия .Част от тях са в правителството : Антон тодоров , Гърневски , Биков , Десито Атанасова , председателката Янчева , Методи Андреев , унгарския Марков ,журналисти , недоубити бивши фашисти или техни изчадия и много други . Почти всички антикомунисти са открити или прикрити фашисти !Вдъхновител е правителств

89

варварско Племе

преди 4 години

Днешните българи са потомци на Угурските прабългари а Хан Кубрат роден в сегашна Украйна , поради тази причина ни мислят за славянски Народ което абсолютно погрешно , да се мислим за такива каквито не сме , Славянизирането което е насилсвено Християнизиране почва някаде към 3-4 век у нас достика обаче чак в 6-6 век има година посочена за тези които могат да четат и знаят ка да търсят в гугъл , от 200 000 Черкези преселили се от Русия в България колко си милите че са днес?

88

не съм расист, Но

преди 4 години

работя в западна бяла държава и работата е такава, че срещам доста "тъмни", даже и колеги такива имам. Най-отговорно мога да кажа, че при тях наистина има нещо различно!! Да си говорят каквото искат, аз това го виждам с очите си!!

87

Az

преди 4 години

Да бе няма, 99% от българите са ксенофоби и расисти.

86

Гост

преди 4 години

Заради шепа болни мозъци няма да ни лепват етикет на цялата държава.Да се издирят и санкционират тези ,които се правеха на нацисти.И задължително обществено полезен труд поне по 10 дена в моргата да видят до къде се стига с болните им мозъци.

85

Анонимен

преди 4 години

Расизма е нещо добро. Не трябва да има смесване между различни раси, различни култури, народи , етноси. Всеки народ да си знае своето място и да няма смесване. Всяка жаба да си знае мястото. А англичаните като са върли националисти и тачат силно своя си ген , език, род, кръв, народност, искам да ги попитам : защо кметът на тяхната столица - Лондон, е ИНДИЕЦ, а НЕ англичанин? Защо вторият син на принцеса Даяна - Хари е взел за жена не.гър.ка африканка от САЩ, а не англичанка от Англия?

84

Анонимен

преди 4 години

На Подуене расистите си ги гледат като стайни цветя !!...А къде са камерите?? Издирват се и вънка от стадионите!

83

Анонимен

преди 4 години

"А хазарта?"Е там е друго нещо. Там вече си е корупция. Няма нищо общо с расата и религията, а с това колко на кого плащаш. И като знаете, че нещо отива при мафията, за Бога, братя, не купувайте.

82

Анонимен

преди 4 години

Англичаните до голяма степен решиха проблемите със собствените си хулигани с разпознаване на провинените и доживтна забрана за посещение на мачове. Отделно глоби, лежане по арести, обществено полезе труд и т.н. Какво става при нас: отиваш на мач, слагаш качулка или шал, правиш каквото си искаш и в най-лошия случай полицията ще те помили да напуснеш стадиона. И така до следващия мач...В момента по всички новинарски сайтове има лицата на *** от снощи - какво ли ще стане с тях...познайте...

81

Анонимен

преди 4 години

Царете на рисзма и лицемерието наглосаксонците да обвиняват бг народ, в расизъм е брутално нагло.За нас расизма е примитивизъм,ние не съдим за хората по външния им вид. Повече се отвращаваме от пияните ,друсани британски *** по морето от колкото от човек със силен природен слънчев тен.

80

Барселона

преди 4 години

...Васил Левски ще бъде затворен за няколко срещи...хич и да не го отварят...За какво да ходим,да гледаме тези куци коне ли...И Господ да ни стане треньор и той ще си подаде оставката след месец.Нищо не става от тези футболисти...да си го кажем в прав текст.След САЩ 94 станахме пълни аутсайдери...боксови круши...Нещастници...

79

Анонимен

преди 4 години

За пръв път да съм съгласен с него.

78

глупости

преди 4 години

До Анонимен 69А хазарта? Който се управлява от етнически българи и се субсидира от държавата, като им се удържа най-ниския ДДС? Дори имаше статия, че никой не контролира брой талончета за печалби, брой отпуснати печалби (а трябвало да бъде 50% от сумата на закупените билетчета?). Така че не ми говори за субсидия за отглеждане на тютюна, специално от турците. Поне се трудят (и то какъв труд!), а не чакат наготово като нашите мафиоти да печелят от немотията и безнадеждността на хората...

77

Анонимен

преди 4 години

Вбесявам се, когато създателите на расизма - британците , ни обвиняват в расизъм !Вижте робовладелската история на Британия и още няколко велики "демокрации" , които сега пищят и обвиняват нас и цялата източна Европа в какво ли не ! Нагли арогантни типове !

76

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 79Ами те подражават на Рим, не на Берлин, ясно ли ти е?

75

Анонимен

преди 4 години

Изнтересно, а защо ли е била войната между Германия и Франция, или Великобритания, или Белгия, или....?Германия е искала да си съедини анклава Кьонигсберг по суша (по настоящем етнически прочистен от руснаците и преименуван на Калининград). Това са немски територии дадени на Полша след първата световна точно така както Ньой орязва България. Англия и Франция обявяват война на Германия като Германия влиза в Полша. А като СССР влизат в Полша, Англия и Франция си траят. Мразели са немците.

74

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой да ми обясни защо това една държава да е монокултурна е лошо нещо в 21-ви век? Според мен много хора ги правят напук тези расистки прояви за да покажат, че мултикултурализмът е мнение, а не чиста монета която да бъде преглъщана без дискусия.Всички войни се случват там където се пресичат културите. А западната философия ни принуждава да направим монокултурни европейски държави на мултикултурни. Че да има после войни както в Босна, Украйна, Ирландия и арабските държави.

73

SDi

преди 4 години

Омръзна ми от този гнусен нихилизъм, който ни залива десетилетия вече. Факт е, че ни нарочиха за черна овца и тази кампания, която продължи около месец трябваше да ни предупреди какво ни чака. Това, което стана вчера е, че от мухата направиха слон. А съдията беше хърватин, второто прекъсване беше изцяло по негова инициатива. Хърватите имаха най- много проблеми досега с расизъм и той се възползва и прехвърли топката към нас.

72

Анонимен

преди 4 години

До човек"...А войната между тях е била за надмощие - на принципа оцелява по-силният..."------------Изнтересно, а защо ли е била войната между Германия и Франция, или Великобритания, или Белгия, или....?Обичам дървените философи, а не философията им!