237

Скептик

преди 4 години

Редно е този виден политик от ВМРО да навърже нещата. вместо да плямпа глупости. Фолксваген търсят пазари за развитие извън ЕС. Турция и най-вече Русия. Явно турците вече имат търговско споразумение с Русия и за това привличат инвестиция. При това имат пазар за автомобили. Днешна България: Енергетика в колапс, Образование без задължителна матура по математика, Отрицателен прираст. Следствие - дестинация на инвестиции за ръчен труд в халета набързо построени върху земеделска земя.

236

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да отидат в Турция.1. В България няма работна ръка, в Турция -има милиони.2. Заплатите в България вече са по-високи отколкото в Турция.

235

Анонимен

преди 4 години

Турция краде... Дори няма нужда от пояснение какво точно и пак ще е истина

234

Дядо Петър

преди 4 години

Абе, пульо, къде видя 15 000 ГОДНИ ЗА РАБОТА в София, бе?Това не е да ти метат улиците или да ти прибират ***.Първо гледай един-два филма за АВТОМОБИЛНИТЕ ЗАВОДИ-ГИГАНТИ, пък тогава се пъни.Стига да си схванал за какво иде реч.

233

Анонимен

преди 4 години

БРАВО НА ВМРО!

232

Анонимен

преди 4 години

Днес бг е турски сайт, в който коментират и особено се толерират много турци. Те хвалят турското робство и Турция, плюят ожесточено по Русия, България и по всеки, който каже нещо срещу любимата им Турция Едни и същи хора вманиачено пускат дълги поредици от коментари да изглеждат като много, имат прос ташки, често вулгарен език и лъжат най-безсрамно относно историческите факти. Тази статия е полезна с това, че ги изкара на бял свят

231

М, да ...

преди 4 години

До АнонименДемагогия ли?--------Политикът създава приятели, а не врагове! Този Карлос от покрива много държи да имаме врагове ли / като държава / ? Ясно е че нахъсва предубедените!

230

Анонимен

преди 4 години

аман от демагогия ,той дали би РАБОТИЛ в този завод ?!

229

М, да ...

преди 4 години

Такива като тоя *** от снимката са отрова за бълг. граждани! Нормалния/обикновенния бълг. гражданин няма време астрономично да разсъждава дали инфото е вярно или не! А когато самият той е почтен и честен съди от себе си и приема че и останалите не лъжат! А по същество това е пример за мошенници са обяздили страната/България!пп Демокрация, ОК! *** работа на журналистите е /за интелектуалци се водите/ и да селектирате онова дето излиза от ефир, също и да разобличавата мошенниците!

228

Радослав

преди 4 години

Още нещо - краде се нещо което не е твое, а ние никога не сме имали никакви шансове този завод да е при нас! Така, че няма как Турция да краде нещо от нас след като това нещо никога не е било при нас! Като е толкова умен да застане и да каже какво точно предлагаме ние повече от Турция? Да и аз не ги харесвам, ама няма как - парите нямат народност, ще отидат там където ще имат най голяма печалба и най бърза възвращаемост на инвестицията си и това със сигурност не е България! Тук нищо не вирее!

227

Мишо

преди 4 години

Иска ви се на вас да крадете, ама няма. При турците ще си отидат! Плювньо да го дъвче вкиснал на Марко ***.

226

М, да ...

преди 4 години

Турция Краде 15 000 работни места и милиарди от София------------------Малиииии, тоя политик ли се има? политическа кариера ли ша паи? С лъжи, голи фантазии, силни думи / обвинава съседите в кражба, .... Малоумие, неисина, некоректност, празни думи, ...., липса на реалистична преценка, заблуда и подценяване /неуважение дори към електората?пп. Volkswagen този политекант Карлоси за общак нема да го вземат! Не им трябва!

225

Мучачос

преди 4 години

Те и конкестадорите са давали работа на индиянците -да мъкнат златото до корабите...Тоя що не се е намърдал в Испания или там трябва да се работи?

224

Крадци

преди 4 години

Спокойно бат Боко, ще им се скара и ще видят те...как ще ни крадът.Какви VW и дриги глупости говорите??? Ние можем хеликоптери да строим...ДА. Ний сме велики с Боко!

223

Анонимен

преди 4 години

Тоя насъсква простия си електорат, защото наближават избори. Карлос, на нас ни трябват инженери, каквити вече няма, понеже онези които ти плащат съсипаха машиностроенето отдавна. Продадоха и кремиковци за 1 лв., а сега бленувате VW на терена. А VW в БГ колкото и да ни се иска означава останалата част от индустрията да умре поради текучество на кадри. Това не ти е кол център с каки знаещи по един чужд език.

222

Анонимен

преди 4 години

Завода на VW ще дойде в България, когато Турците си вземат обратно южната територия.

221

-----------

преди 4 години

Трябва да си смениш името.

220

Анонимен

преди 4 години

Вии крадете повече от тях споко

219

Енгелс

преди 4 години

Много ми е смешен капиталистическият начин на разсъждение, например някой капиталист като се хвали че ще отваря работни места, вместо да каже че ще експлоатира хора. Сега и тия уж откраднали 15 000 работни места :) Ами значи турците ще бачкат вместо нас, което е супер!!

218

Вива ле Рома Че

преди 4 години

30% от първолаците Роми поздравления латиносите се увеличили...