270

ей дай боже

преди 4 години

Ей, това ако стане да го направат тоя завод тука начии...много ще се изкефя. Ще се фана да бачкам там ама за не по-малко от 3000лв. чисто, начи! От първата заплата давам 500лв на сина да земе един хубав компютър че ми писна, 1900лв за телевизор за спалнята с жената. Догодина може и чисто нов Пасат да си зема, браво ей ! Най-после и ние да си поживеем като европейци като бели хора нали

269

Дончо

преди 4 години

Идват, замърсяват, поработят 3-4 години после- хоп, местят се на следващото място (по- на изток) и така...после кой ще си стоят празни амбарите; поне ромънците ще има какво да чопкат :-)))))))))))

268

Анонимен

преди 4 години

е чи голяма работа НИЕ дадохме 4 милярда за 2 самолета, сега един завод

267

Анонимен

преди 4 години

Измир не е в Източна Европа. Измир е в Азия, а Фолксваген не са казали, че ще строят завода в Азия.

266

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Заводът трябва да в Перник" - и аз смятам така. За жалост от тази статия научих, че точно в Ханделсблат са разпространили новината за Измир. Това е вероятно най-реномираният и престижен вестник на Германия и, повярвайте ми, няма да си плюят в храната с клюки и неистини. Жалко!

265

Анонимен

преди 4 години

Ваген просто си правят реклама и търгуват отстъпки. А плановете им за развитие са разписани поне 5 години напред, така че завода отдавна е ясно къде ще е. По скоро Турция стана малко неуправляема. Обаче не се конкурираме за един и същи проект.

264

Анонимен

преди 4 години

Заводът трябва да във Перник.

263

Анонимен

преди 4 години

да прескачат румънците да работят в завода...

262

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе, не е лоша дума.Ами като не е лоша дума аутсорсинг, защо толкова се опитват да ни убедят, че ако фолксваген използва евтината работна ръка в България това не било аутсорсинг, ами инвестиция?

261

Анонимен

преди 4 години

едни гърди, ама силиконови! а те не хващат дикиш!

260

Факт

преди 4 години

Икономическа логика заводът да е в БГ няма.Обаче има политическа.

259

Tsankov

преди 4 години

България трябва да направи всичко възможно, за да се осъществи този проект!

258

Ха-ха

преди 4 години

К'во лошо има част от Фолксвагените да се раждат там,където умират обикновено-в БГ?

257

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 285Не, не е лоша дума. Проста някакви смешковци я слагат на други места. Построиха аутсорсинга, демек завода, видяха и заплатите... що ли не се учудвам. По добре да го правят в Турция, тук *** и без това си е добре, един проблем да мисли по малко...

256

Анонимен

преди 4 години

Аутсорсинг лоша дума ли е? Нали демократът евроатлантик Росен Плевнелиев се хвалеше, че България е топ аутсорсинг дестинация. Така едно време в зората на демокрацията майките се хвалеха, че дъщерите им веднага след училище си намерили работа сервитьорки в Кипър, и то не само сервитьорка, ами сервитьорка с консумация.

255

Анонимен

преди 4 години

Не бе, не бе, да отвориш завод в бедна съсипана страна от Третия свят като България и да плащат 5 пъти по ниски заплати отколкото ако отвориш завод на Запад не е аутсорсинг, ами демократична инвестиция в партньорска евроатлантическа страна членка не ЕС и НАТО.

254

Анонимен

преди 4 години

Направата на завод в САЩ от ФВ аусорсване ли е? За да ползват тяхната евтина работна ръка? Пълни глупости...А какви заплати плащат фауве в САЩ и какви заплати ща плащат в България.

253

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 277Мухаха, откога направата на даден завод за задоволяване нуждите на даден регион е аутсорсване? Това да не са програмисти, какъвто си и ти вероятно, аусорснат при товаНаправата на завод в САЩ от ФВ аусорсване ли е? За да ползват тяхната евтина работна ръка? Пълни глупости...

252

Анонимен

преди 4 години

Абе и безплатно земя ще им дадем за терен, и завода да го построят ние ще го финансираме българската държав 70%, само да дойдат Фолксваген и българите да им работят евтино, щото нема леп, нема топло зимата, а те иначе може и в Турция да отидат.

251

Анонимен

преди 4 години

Ако имаха повече акъл щяха да дадат безвъзмездно общинска земя около Каспичан и да ходотайстват там да се постро стадион и търговски центрове с молове.