87

Анонимен

преди 5 години

Г.з. Радев празнува българската писменост, пък други му пишат речите !

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 112Имало е робство и през феодализма, просто в по-малки размери :)

85

Анонимен

преди 5 години

Робство в България е имало САМО след 09 09 1944г.!Най-долните предатели са КОМУНИСТИТЕ!

84

Реставратор

преди 5 години

От кога дезертирали генерали са станали носители на българската духовност, та на празника на българската писменост и просвета Св.Св. Кирил и Методий маршируват най-напред, заедно с партийни функционери !!!?

83

Анонимен

преди 5 години

Османската империя може и да е имала претенции за феодална държава, но пазар на роби е имала дори и в Истанбул. И избягали роби е залавяла и връщала на притежателите им.Радев може и да не е чел, но има кой да му пише нещата.

82

България е велика

преди 5 години

Защото е дала писменост и вяра на цяла Източна Европа и Русия.ВРЕМЕ Е да се осъзнае от всички!

81

Анонимен

преди 5 години

Кво робство, бе Радев?!Турция е била феодална Държава!УЧИ история, Фатмако!!!!!

80

България е велика

преди 5 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

79

Анонимен

преди 5 години

Герберските *** яко са превзели форумите...Историк бил и си дава яко плюсчета...смешковци и антибългари

78

dk

преди 5 години

уплаших се от русофобските ви коментаризащо тук намесвате русия и за тях този не е чак толкова голям празник на мен ми направи друго впечатлениеняколко години се включвам в шествието и по вяло тържество не бях виждала ,колкото днешното в софия-започнаха дългите слова преди да са пристигнали всички деца,нищо не се чуваше без тонколони,никакъв ред,просто организация нула,а словата бяха дошли да си кажатв селата по хубави тържества правят,засрамете се фандъчковиявно ви е омръзнало вече д

77

Риторичен ?

преди 5 години

"Благословени сме да имаме като покровители светци, дарили ни буквите"А защо сме позволили най-голямият храм в София, който е посветен на тези "светци, дарили ни буквите" - Св.Св. Кирил и Методий - и издигнат в знак на признателност към жертвите за Освобождението ни от турско владичество, носи името на един назначен от Кремъл "светия" и патрон на Русия - ал Невски !?

76

Боже!

преди 5 години

Чета коментарите и се чудя... Какво за бога правите в български сайт?

75

Историк

преди 5 години

Когато България е преживявала своя "Златен век" Московската Орда не е съществувала на картата на света.Затова днешните руснаци трябва да са ни благодарни за писмеността и православната религия, както и за свидните жертви, които българите дадоха в защита на Русия през ВСВ !

74

Анонимен

преди 5 години

Я пак ! Темиелите ? Че, темел е турска дума и означава упора - Радев какво е казал дали знае изобщо ?

73

Анонимен

преди 5 години

Този е неспасяем черногледец.Той не може да построи едно изречение в което да не преобладава негативизъм.За сетен път се убеждавам, че Радев и на сватба да отиде, ще я превърне в погребение !

72

Анонимен

преди 5 години

Радев,все пак нещо каза.Но цикламеният вебер,нищо.Как така,койтодойде тук,после все нещо сме му криви.Справка,Чърчил,Клинтън,Макрон.Тогавазащо идват.

71

балканджия

преди 5 години

ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ! В ЕДНО СЪС ДРУГИТЕ СЛАВЯНИ КРЪСТОСАЙ ДУХ СЪС ОГНЕН МЕЧ!Честит празник на всички българи

70

Анонимен

преди 5 години

затова ли въртоглавите след 1944 му направиха реформа, както и създадоха македонска азбука!

69

Анонимен

преди 5 години

Демагог радеФ отиваш си, в неделя ще е поредното доказателство, че ти и партиятат ти сте нищо повече от разказвачи на приказки.

68

Спасиба голяма

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА затова сега повечето "население" пишат на латиница или шльокавица.А кирилицата, ако се съхрани, то ще е дело само на руснаците.