109

Истина е !

преди 5 години

Вместо президент получихме червената деполитизирана дебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата глуповата Деса в комплект.

108

Анонимен

преди 5 години

А от де пари ***? То и на лекарите и на много други трябва да им се вдигнат заплатите ама... Баси червения популизъм.

107

Анонимен

преди 5 години

добре смятат в президентството - математици от класа.

106

Божил

преди 5 години

Това изявление вещае,че БСП е планувало 300% инфлация още в първите 6 месеца на своето управление.

105

Анонимен

преди 5 години

Ако партията на тая върне и половината от заграбеното през прехода, ще има за 3000 лв заплата на всички.

104

Анонимен

преди 5 години

Логиката и е вярна ако заплатата е по висока ще има по голям интерес към работните места учител, позравления стигнахте до буквата"а" време да научите как да пишете буквата "Б", т.е. ще трябва да разработите икономически механизъм как да стане това, естествено азбуката продължава и следва "В" имате висококлалифицирани кадри но и трабва МОН качествено управление на тези кадри, без менижмън не става и т.н. докато получите продукт висококлалифициране ръка която предизвика супер икономичеки разстеж.

103

komitata

преди 5 години

комунизма винаги е бил популистки и не е почивал на пазарни и икономически принципи.Йотова и хабер си няма кой изкарва парите на партиите и държавните служители в БГ Учителите им увиличиха достъчно зплатите но образуванието не само не се подобри но и повече затъна . Много скоро няма и да остан емного за обучение в държавата по-вечето млади хора изчезнаха и учат в чужбина

102

Анонимен

преди 5 години

И да направите 5000 лева заплатите им пак ще са толкова про0сти като учениците си)

101

Анонимен

преди 5 години

А заплатата на този дето бачка и от данъците му се плаща заплатата и на даскалите освен другите тунеядци пак ли ще е 600 лева?Паре откде? А?

100

педагожка

преди 5 години

Има села в България в които българския език е непознат. Това си начукайте в *** глави. Какво ще ги учиш тези деца ? Ако управляващите продължават да мислят , че държавата е София, Пловдив и Бургас, са много зле.

99

Анонимен

преди 5 години

От Станишев ни остана ПЛОСКИЯ ДАНЪК! И Борисов обешаваше да го махне, но забрави покрай магистралите:))), улисани в строежи на къщи за гости, грабеж на европроекти и др. такива важни за политиците действия.

98

Анонимен

преди 5 години

fake news.

97

Само питам

преди 5 години

Защо никой не споменава, че заплатиге на евродепутатите трябва да се вдигнат до 30 000 евро?

96

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са много нагли....Само преди 3 години бяха на власт и заплатите за млади учители бяха 600 лева.Днес са около 1000 лева, но тази лелка вика, трябва да са 2 хиляди.Ако пак дойдат на власт, пак ще се крият като мишки един мандат и ще пълнят банковите си сметки.

95

Анонимен

преди 5 години

Абе как може да има синдикати в училище ? те искат постоянно пари

94

Анонимен

преди 5 години

И тази г-жа ги раздава парите като ББ! И Сидеров и патриотите бяха много щедри в обещанията за заплати и пенсии. Никой не споделя визия за развитие на икономиката, на публичния сектор, пазари и т.н. Парите няма да паднат от Марс, господа! След толкова кражби и Европа ще спре да дава. Нито един не говори като истински политик и държавник, загрижен за бъдещето на България. Не мога да повярвам колко са елементарни и ниско интелигентни.Или ние сме такива?

93

33

преди 5 години

Красиви , но празни думи ! Реалността е много различна особено в смесените райони, ромите , селските деца . С бедна база и общо взето слабо подготвени учители - не че няма и добри , но са единици .Защо се правим , че работите вървят , че правим успешна реформа ,когато единственото нещо , което крепи образованието са частните уроци .Но нещата ще ни ударят жестоко само след 5-6 години !

92

Гацо Бацо

преди 5 години

Като бяхте на власт що не ги направихте ?

91

Анонимен

преди 5 години

Пилето на грил и тук е 10 лв, ***!

90

Смешни сте

преди 5 години

Квартира 300 паунда, означава, че си живял с поне още 7 души. Кутия цигари е 10 паунда, пиле на грил 10-14 паунда.... Виж ако си купувал студена храна преди срока за годност от теско, може и да е колкото в България.