100

Черногледец Храбър

преди 5 години

До 105санкции ДО ДУПКА! санкциите трябва да са по-дълбоки и всеобхватни!докато не се освободи крим и другите две окупирани територии на суверенна държава!

99

АНОНИМЕН

преди 5 години

Всичко казано от Сидеров е прекрасно и правилно.Жалко ,че много *** се извъдиха и не знаят каква е ползата от тези негови искания. Водач на листата е човек с 4 чужди езика избран от хората чрез гласуване , а не поставен както в ГЕРБ и другите партии.Това е човекът , който непременно тряябва да иде в Брюксел и да се бори за България. От ГЕРБ,БСП, ДПС, Воля, Джамбазки и Симеонов нищо хубаво не може да се очаква освен Истанбулска конвенция, гей прайди, , санкции за Русия. 14 за АТАКА!!!

98

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Волен е един много мъдър лидер. Защото не бива да има санкции срещу кротка и миролюбива държава със здрави щастливи и трезво-мислещи хора каквато е Русия! От Русия струи само целомъдрие позитивизъм и хуманност! Санкции не бива да има.

97

авс

преди 5 години

тоя ненормален мие атипатичен но е прав

96

раша наша

преди 5 години

До Таварищть *** когато вие ще станете президент тогава можеби а сега си гладник гледай да си искараш прехраната това трябва да ти е ясно и недей да мислиш за нещо друго оправете си *** в бг че сте без работа и коримпирани

95

виц

преди 5 години

Партия Атака се издържа от членски внос...

94

Анонимен

преди 5 години

До Таварищть *** 96Превратът в Киев , наречен Майдан беше финансиран и организиран от Сорос и западните политици.............киевските нео-фашисти започнаха етническо прочистване *** руснаци и избиха невинни руски деца, жени и мъже...............помним всичко, помним бременните запалени руски жени в Одеса..................фашагите в Киев техните ментори ще си понесат наказанията!!

93

България над всичко

преди 5 години

Прав е Волен...................100 %!1.Край на санкциите с/у Русия!!2.Да се увеличат най-малко 3-4 пъти евро-фондовете за България..............в противен случай да се махаме от ЕС!

92

Крим е руски

преди 5 години

Свикнаха ли за западните лицемери и слугите им в България???

91

Анонимен

преди 5 години

Много правилни искания . Обаче защоси още в правителството на предателяборисов , който е против всички тезинеща , които искаш да заявиш на юнкерс ?

90

Анонимен

преди 5 години

Преработилият по публикацията пак си разрешава да покаже отношение, а това не му се полага! Още в заглавието изнася като поанта "Русия", след като и в текста, и по значение е по-маловажно, поне е по-назад! Аз се дразня от това! Питам се, дали поне получава пари за това.

89

Анонимен

преди 5 години

Сидере един път не каза нешо което е актуално , само глупости съществуващи в друго Измерение но не и в България

88

лъжливата Партия

преди 5 години

Все неща които никога няма да се случат , така съществува партия Атака с нереални неща тоест с Лъжи

87

АТАКИСТ

преди 5 години

СЪГЛАСЕН

86

Анонимен

преди 5 години

Е, щом атака каза, Юнкер да си вземе бележка! Веднага да свали санкциите!

85

Анонимен

преди 5 години

Юнкер до ,,Атака": Сложете край на подкрепата за Тикваря!

84

Сталин

преди 5 години

Aтака са руски г-золизци начело със стервата Сидеров !

83

Анонимен

преди 5 години

До 83"братушка" била тя, но с пушка и обича да си и на мушка,ако никоя не я слушка,докато те мачка с ботушка!

82

Анонимен

преди 5 години

До Младежмладеж, всеки сегашен младеж ще ти се изсмее бе ... то ний, дето живяхме и учихме в безплатното време ти се смеем, а какво остава за днешната смартфонова младеж..."братушка" била тя ... на с пушката, и обича да си и на мушка, ако никой не я слушка, докато те мачка с ботуш-ка...

81

Анонимен

преди 5 години

Руската Атака са срам за България,особено с лицата от улицата,които се вляха в редиците й,чрез риалити сеира.