103

читател

преди 5 години

Ами като не им харесва на медсестрите (от държавните болници) да работят тук - да ходят другаде.Ще дойдат други. И какво толкова висококвалифицирано правят?Които могат да работят добре, отдавна са в частните болници, и с други заплати, и не протестират.Само като им видиш киселите физиономии на тези ти идва да бягаш от болницата.Как пък ни една не проявява малко любезност и добронамереност.

102

Анонимен

преди 5 години

разкарайте тия мазни хамбургски салами че народа вече повръща като ги видисам нямат нищо няат освен една безкрайна алчности ще се гаврят с хората 900 лева за медсестраама пълни гушите на *** си избиратели с мангизисамотни майки и други с нулево образование нали му трябват без тях неможе събра и 5 процента на изборигнус гнус

101

Анонимен

преди 5 години

Идват избори и суджука развърза кесията

100

Голямата кражба

преди 5 години

Така като чета новините ми се прииска да се върна в прекрасна България....- не

99

бивша мед. сестра

преди 5 години

и това няма да спре новозавършилите да бягат от България или да се преквалифицират.90 % от работещите сестри са над 40 г. , да не кажа над 50г....Работеща икономика?????, с кол центрове ,чужди супермаркети и услуги икономика не се прави , трябва производство , ама кой ли ни иска продуктите?!

98

Анонимен

преди 5 години

Сестрите си заслужават съдбата. Искали 2 минимални заплати, и им дали 950 лв. като се махнат данъците това е чисто малко по-малко от 740 лв. Смях.И това го искат хора с висше образование, отговарящи за човешки живот. В същото време, хора с 8 клас, сервиращи шкембе чорба по морето, пишат че за под 2 000 лв, чисто няма да работят.Като сам не се уважаваш и другите няма да те уважават.

97

Анонимен

преди 5 години

Ей това е работа на парче! Всички ли трябва да протестират, че да им се обърне внимание? Асистентите в университетите започват с 600 лв!

96

Анонимен

преди 5 години

О.................Владо Горанов.......финансиста-тарикат, как ехидно се усмихва гадината........той знае, че като се удържат данъците и се вдигне тока с 20 %, и след като се отчете инфлацията, от това увеличение, реално няма да остане нищо!!!

95

Анонимен

преди 5 години

Минималната пенсия,за може да се оцелява,трябва да е поне 500 -600 лева!Само консумативите и храната им струват толкова и то при икономии,без другите разходи,транспорт и данъци!

94

Я па я..!

преди 5 години

До Анонимен 96 Ааа, не така.Корнелия ще вдигне заплатите след изборите. Обещава.

93

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 102 Ако това е вярно, няма да гласувам за ГЕРБ. Ха ,ха..!

92

Ти да видиш..

преди 5 години

Браво ! Пак ще го изберем.

91

Анонимен

преди 5 години

Изгоненият Цецо и управляващият Бойко са с нови автомобили за по 200 000 лв. А за медицинските сестри няма пари.

90

Благодарен пациент

преди 5 години

Крадливите герберасти подхвърлят трохи на медицинските сестри. Не отстъпвайте мили сестри. Основната ви заплата, трябва да се равнява, поне на три минимални заплати. Щом има пари за скъпи луксозни герберастки имоти, има пари и за вашия труд. Борисов е уплашен. Знае, че рано или късно, той и крадливата му глутница, ще бъдат съдени. Искайте си парите, които заслужавате.

89

Анонимен

преди 5 години

Даааа,а кръстника си купи Нова тв.Сега нали се сещате каква ще е политиката на телевизията.

88

Анонимен

преди 5 години

Горанов живее на аванта в апартамента на Кръстника и при желание може да стане клиент на прокуратурата. Той е отговорен, че България остана без сестри, лекари, учители. Пенсионерите поради ниските пенсии са на изчезване. А той още стои на поста си и раздава с широка ръка на имащите.

87

?

преди 5 години

Габрово,Шаваров мост ,преди малко - рИГАНИ са започнали да тормозят децата прибиращи се от училище ..Това са избиратели на герп.Пак му благодарете на тоя за подаянията!!!

86

Анонимен

преди 5 години

Как пък веднъж не внигнаха нечия заплата непосредствено след избори?

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82 Кой може да ги дава освен ББ. Само той дава, той раздава ама не от неговите пари нали от нашите народните. Добре мед. сестрите заслужават, ами лекарите и пенсионерите не заслужават ли. Сега да даде още по 500 лв. отгоре на лекарите и по 100 лв. отгоре на всички пенсионери.

84

БГ

преди 5 години

Всеки вика раздавай заплати ,но като поскъпнат стоките и услугите където има голям ръст на заплатите вдигат врява как цените скочили