171

До Махмуд

преди 5 години

Ами Махмуде, не гласувай и те няма да са там ! Протестът срещу корупцията във властта може да се осъществи и с проваляне на избори като не се гласува, което показва, че предложените политици не са желани от народа ! Така постъпиха скоро белгийците, не гласуваха и стояха 3.5 г. без законно избрано управление, докато накрая си избраха по-некорумпирани политици и сега се радват на изборът си, доволни и щастливи ! Българинът не е единен той коч-кафалия, затова и страда, защото лесно се манипулира !

170

Махмуд

преди 5 години

Никой нема се махне ,то такива сладки постове и власт как да отидеш на 510лв заплата и да имаш нагъл *** като работодател!Така ще каже ,че е сготвено ,че е активно мероприятие,жалка ни майка ако продължат тия да имат инстументите за управление на държавата !!!

169

Анонимен

преди 5 години

Ама те всички са се обзавели. Политици, магистрати, полисмени по високите етажи ... всички.Синът на шефа на Националната следствена служба Боби Борислав Сарафов е роден през 1997 г. През 2018 и 2019 той е купил апартамент, ателие и гараж в луксозния комплекс "Еделвайс" в Бояна за общо 540 000 лв. Младежът трудно може да обясни този разход, тъй като няма участие във фирми и няма сключени ипотечни кредити. Баща му Борислав Сарафов не е обявил такива суми в декларацията си пред Инспектората на ВСС

168

Анонимен

преди 5 години

Искам да видя дали стойността на имоти и банкови сметки на политици отговарят на размера на заплатите им,като се вкарат и всички разходи/харана,ел,вода,дрехи и други разни луксозни демонстрирани гевезелици/?Смятам,че това е най-простият и лесно проверен начин за доказване на грабителските им способности,а така и ще се разбере до колко прокуратура,съд и следствие работят честно и почтено за България и нейният народ!До като това не се осъществи,аз няма да гласувам,за да не навредя с грешен избор!

167

Анонимен

преди 5 години

За това как Софийската община забрани спирането на коли край блока на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев разказа още през октомври журналистът Сашо Диков. Възмутени съседи на антикорупционния чиновник обясниха как улицата пред блока им е забранена за спиране и паркиране без да е ясно защо. Единствения отговор, който е логичен за тях, е вип комшията им. Видео с репортажа се разпространява и във Фейсбук.

166

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно политик в България без да краде с една заплата да си купи луксозен апартамент за милиони,че и два,и три?Как може всички други държави от ЕС,че и извън него/Сърбия/да имат непрекъснат осезаем и сериозен възход на доходите,а в България да се покачват само с кило сирене за 5 г.?Как може населението в България да изпр'остява прогресивно до такава степен,че да не може да разбере,че всички партии в управлението са създадени от БКП?Спрете да гласувате като не разбирате,за да не грешите!

165

Мария Гаргамел

преди 5 години

На този Пламен нещо му смърди работата. Може ли държавен служител да е милионер в имоти. Че тя заплатата му не е повече от 3000 лв. Д каже как е спестявал, да можем и ние простосмъртните така да спестим. Видях му и терасата, големичка е, може един тенис корт д а си направи към барбекюто

164

Анонимен

преди 5 години

Ако в цивилизована държава управляваща партия бъде уличена по този срамен начин за апартаменти, то тя веднага би си подала колективно оставката ! Злоупотребата с власт никъде по света не се толерира, достойните си тръгват, а когато те са почти дузина партията им достойно се оттегля ! Чакам да видя някой ден, че и в България се проверяват имоти и банкови сметки на политици и накрая осъдени политици зад решетките - оставката не е наказание и решение за престъпна дейност !

163

Анонимен

преди 5 години

Агенция създадена от мафията да плаши дребните рибки и да убеждава ЕС колко много се борим с корупцията. Големите политици и партии си я карат нагло както винаги.

162

Анонимен

преди 5 години

Някой започна да си върши работата и това е прекрасно.Ако има ясен сигнал, че няма безнаказанност, това ще ни даде ново бъдеще, поне за децата.А този който си е спечелил честно парите няма от какво да се притеснява. Да има закон, така ще има и България.

161

Ф.С.В.

преди 5 години

Това е хибридна атака от Русия - най вероятно това са хибридни (невидими и на моменти видими) апартаменти ! Масква е виновна че Цвък и сие са взели без да знаят апартаменти в центъра!! Те не са виновни !! Ни най малко )) В интерес на истината - Атаката идва не от САЩ или БСП- а от БГ олигарси в затвора- Баневи и Арабаджиеви са милиардери - срещу 20- 30 мил са платили за информацията да стане обществена - София е малка - всеки знае всичко за другия - А Свободна Европа не бяга от 20-30 мил

160

Анонимен

преди 5 години

На това комшиите му викат "***".

159

Анонимен

преди 5 години

"данъчните оценки не са точно отразени в нотариалните актове", "разминавания между обявеното в имотната му декларация и действителната му собственост e активно мероприятие", съдебното решение по казуса "Каолин" е грешно.Само той е ПРАВ!!!

158

Анонимен

преди 5 години

Че и заплашва

157

Анонимен

преди 5 години

Тази новина защо ми излиза в "Политика", не трябва ли да е в " Крими" ?

156

Един

преди 5 години

"данъчните оценки не са точно отразени в нотариалните актове" - няма такъв филм. Къде са точно отразени, ако не в нотариалните актове? Съвсем през просото я подкарахте.

155

Анонимен

преди 5 години

Очаквам оставка до няколко дни.

154

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът си отидеВече някои хора са преуспели, а други - не

153

Анонимен

преди 5 години

Голям мерак всички да са бедни

152

Пук

преди 5 години

Ако бизнесът му е бил успешен, защо ще се хваща на държавна хранилка?