56

Анонимен

преди 5 години

От коя партия е тоа Новаков?

55

Анонимен

преди 5 години

Ах тези кръвопийци!!!

54

Цеца

преди 5 години

Кой от вас би искал да спи в цеха или в офиса под бюрото - е, шофьорите на тирове спят в кабините си, за да пестят пари на работодателите. Това би се променило, ако пакетът влезе в сила, защото те ще трябва барем мотел да им осигурят. Ако искате да спите в склада на магазина или в стаичката на сервиза или където и да работите, давайте с нехаресванията. Шофьорите трябва да имат нормални условия на труд. Даже българските

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Това, че българският бизнес си плаща данъците е доста смело предположение. Някои може и да плащат, но на други като Цветанов и подобни, им идват пари без данъци и затова ходим боси и голи.

52

бай ганю

преди 5 години

дали защото Новаков не е имал силен защитен аргумент не се е явил ?не съм запознат със случая но ми звучи като да не щем да приемем истанбулската конвенция щото много ни е страх да не ни се случат само ПРЕДПОЛАГАЕМИ неща а не реално какво точно би се случило

51

До въх-мъх и подобни

преди 5 години

Какъв Бойко бе м.о.ч.ко. Бареков,Малинов и Неджим Али умишлено не са били в залата и са позволили това. Фалшива новина за Хубчев и Балъков създава напрежение и в недотам добрият ни национален отбор. Българи-правим си кал и хленчим и обвиняваме всички и всичко за това ,само не и себе си.Да не би УЕФА да е пуснала тази ,,новина"С тези социални мрежи ,всяка измишльотина се приема като вярна на секундата от това не особенно мислещо поколение.

50

Тираджия

преди 5 години

Хората по Европа произвеждат ,а ние превозваме...както казваше един виц ,ама все повече истина има в него :Превеждаме говедата от един баир на друг.

49

Смешен плач

преди 5 години

За шофьорите ще е по-добре. Най-накрая и те започват да схващат, че нещо ги клатят работодателите им. Хората на запад имат истински синдикати, а не като нашите - на хранилка на държавата.

48

въх мъх

преди 5 години

Къде е Бойка Борисова?

47

Анонимен

преди 5 години

абе за пак да попитам: абе като не ви отърва този есср, и ако задкулисното "ръководство" на територията преценява, че с пу-тя ше им е по-добре - е па задействайте чл. 50, бе, ***.*** му стара!не ви харсва ес, ок, хубаво - напуснете и толкоз, кво се мъчите!искали "наравно" с франция и германия?! ей, аланкоолу, къде си ръгнАл ти ве, *** ?!500 г се ял *** пат.лак, 70 г си ял руССкия ботуш, сега пак го ядеш брюкселски...като не те кефи - напускай и разтвори бузи за Тръбата!

46

Анонимен

преди 5 години

Абе тия келешчета, бг работодатели и синдикати, си мислят, че могат да си правят каквото си искат. Но като ги набара веднъж ЕС полицая и пищят че кон боб яде ли. Фалити и закриване им се полага, който не спазва ЕС правилата. Като ги спазват, щели да фалират, че конкуренция, ама нали искаха ЕС и викаха че който не скача, е червен. Не знаят какво искат.

45

Анонимен

преди 5 години

До 48Това са коменти на превозвачи ли? Тръби,Лондон, Росия, Боко,бузки....ехоо,какъв ви е проблема?--както и да въртиш и сучеш, нещата накрая опират до "великата" Тръба и "властелина на пръстените и всея руси" - "н.в." пу.тя!

44

Анонимен

преди 5 години

Барека е отсъствал.Други наши също са били подкупени.Гласуване година храни,кво да го праиш!

43

Анонимен

преди 5 години

Това са коменти на превозвачи ли? Тръби,Лондон, Росия, Боко,бузки....ехоо,какъв ви е проблема?

42

Анонимен

преди 5 години

До 41Тръбите ни заобикалят--ха дано , ама надали - боко широко разтвори задните бузи!

41

Анонимен

преди 5 години

До 42СССР не е настанявал араби в България.--за сметка на това - раССия го направи и ще продължава до га прави!само слепец не вижда това, щото живее все още със спомена по ссср

40

УЕФА - мафия

преди 5 години

Аз ненавиждам Русия, калтак. Както и Хамериканските простотии и ойропчански скапани толерастии.

39

Анонимен

преди 5 години

До УЕФА - мафияБеж в "белия" Лондон, жмульо.--ти/вие чебурашките, не знаете какво искате, само и само да угодите на масквА - да разцепи ес и след това поотдделно да овладее страните

38

Анонимен

преди 5 години

31 ама не -искат ?, ама и Тръба!Е НЕМА- или/или!Нито евро нито тръби. Тръбите ни заобикалят а еврото е само на заем и те обират. Юнкер е евролихвар.

37

Анонимен

преди 5 години

абе вие какво си мислехте бе, че в есср ще имате "право на глас" ли?че да не би в се-се-се-ре да имахте? нали директивите идваха директно от масква!кой ви заблуди, че ще има "ес на нациите" или друга кремълско-удобна метаморфоза?!като не ви отърва - вратата е широко отворена, Тръбата ви чака, за да ви влезе от.зад - този път веднъж за винаги!