77

Анонимен

преди 5 години

А, нашите *** от ДС/БКП,Какви пенсии взимат и за какво??!!Я, направете справка?!Все са с пенсии далеч над тези, коитовършеха най-черния труд по мини и строежи.... И то за далавери, доноси и убийства на. Невинни хора и етноси!!Това не е ли скандално....??!!!

76

до 81

преди 5 години

Точно другарю....като дядо ти - в св.Неделя!

75

ДО 80

преди 5 години

Значи Терористи са победили Фашизма ?Ти Наци ли си ?

74

Анонимен

преди 5 години

Според законите на ООН и Женевската конвенция, в бойни действия могат да участват само униформени лица с отличителни знаци на воюващата страна, записани официално в някоя бойна част. Цивилен с пистолет под якето, който насред града стреля в гръб и мята бомби, се брои за терорист и се съди като такъв от военен съд. При отстъплението си руснаците взривяват язовирната стена на Днепър (най-голямата в света) и издавят над 70 хил. украинци в селата надолу по течението. Също военно престъпление.

73

Анонимен

преди 5 години

По време на немската окупация загинали от глад няма. Съдени са и са екзекутирани руски цивилни мародери и терористи, така наречените партизани, които са убивали хора от засада или са залагали бомби на обществени места, също като сегашните т ИД. Организирането на подобна съпротива е военно престъпление според правилата на ООН.

72

Безпартиен

преди 5 години

Тези пенсии са одобрени още по времето на Аденауер и одобрени от тогавашния парламент в БОН . Waffen_SS са преди всичко войници били се за страната си като част от Вермахта, стига се е търсило под Вола Теле.... На някои генерали дори Сталин им плащаше пенсии в Ген Щабните академии до живот....тук става въпрос за редови войници.....Не мога да разбера какво нередно има в това да се плащат пенсии на фронтоваци и тук ги има все още....само, че са мизерни добавки....

71

Хелга от SS

преди 5 години

Скъпа Ангела, дойде време да ти разкажа как се появи на този свят и кой е истинския ти баща. Веднъж както си брах гъби в гората от храсталаците изскочиха трима червеноармейци... напълниха ме като пуйка за деня на благодарността и с патешка походка се прибрах в дома си. Така се появи ти. Руснаците са твоя баща! Или поне някой тях.. Винаги съм се възхищавала на Хитлер и съм му служила вярно, но в онази нощ след като ми пръснаха янyзая, нещо в мен се пречупи и заобичах Русия!

70

До враг на германия

преди 5 години

Умник. От слаба Германия печелят само САЩ и Китай, а Европа губи ужасно много. ... Ти за кои си?

69

Анонимен

преди 5 години

Комунизъма и фашизъма са създадени от група евреи масони от ложата на Деветте сестри за да иземат парите на монархииите и на аристокрацията. Във концлагерите са пращани предимно графове и херцози и барони и техните семейства къде мислите, че изчезва цялата европейска аристокрация всичко на всичко към 2 млн убити. По-късно когато успяват евреите насъскват комунистите и фашистите едни срещу други за да се избият взаимно. Във Русия вместо фашизъм създават работническо селски партии и там ограбват

68

Киро Кюмюря

преди 5 години

значи, 30 белгийци са проблем за света, а 1200 балтийци-не? А що не се споменава и за украинските лайнцета? или за полските убийци на евреи?

67

Анонимен

преди 5 години

Пак некакви глупости съчинени от DW!

66

До 73 от Васко от да

преди 5 години

Анонимен.Тук не става въпрос за фашисти. Не ми харесва това демонизиране на загубилият войната. Прочетете малко и се ограмотете.... В момента ли няма война? Има и то жестока. Световна. Но методите са други. Война на подчиняване и робство. Световно господство. Познай от кой се водят войните. От същите във ВСВ. Резултатите обаче ще са доста по-тежки. Повярвай.... Руснаците ли са по-добри или САЩ?... Надявам се да не се получи решение за разцепване на бг и да дойде някой Освободител.

65

Враг на германия.

преди 5 години

Тръгнала нация от пенсионери и турци с територията на Полша да се прави на сила. Това ще им излезе през носа защото винаги когато тръгнат да се правят на велика сила завършват с катастрофа и масови изнасилвания на немкини :D Китай ги колонизира икономически, Русия с една ракета авангард ще превърнале Берлин в руини, САЩ само с мита могат да им сринат автомобилната индустрия. Недоyбитите фaшаги сте МИНАЛО СВЪРШЕНО, както и германийката ви. :)))

64

гледам календара

преди 5 години

Значи след 2 два месеца стават точно 74 години от края на ВСВойна в Европа - - тез есесовци в пенсионна възраст много дълголетни бре . . . . Щот не вярвам да са били 6-7-8 годишни през май 1945 година ! ! ! Разбирам да бяха грузинци.......или абхазци там някакви...

63

Васко от дагама

преди 5 години

А и тези, които ще спорят. Може ли да ми кажете 1 грешна концепция в теорията на Адолф Хитлер.... Като разбира се изключим методите им за постигане.

62

Васко от дагама

преди 5 години

Интересувам се от един въпрос. Ако Хитлер беше се вслушал в думите на генералите си, а не бе обхванат от вълната на безпощадният развой на войната в полза на Германия до този момент, кой щеше да е лошия в този момент? Русия или Германия?...Руснаците ли не са правили извращения?... Обаче няма как да се знае, защото тези факти ги няма в песните, които пеете за деветия десантен батальон, Катюша, ставай страна и так дали.

61

extremist

преди 5 години

ЩЕ СЪМ МНОГО УДОВЛЕТВОРЕН КОГАТО ВСИЧКИ НАЦИСТИ СЕ ОЗОВАТВ ЗАТВОРИ.....

60

veskimu svoeto

преди 5 години

Силата на Германия е в нейната организираност

59

Рибентроп

преди 5 години

До Враг на германия.Абе ти да не си ***? Забрави ли как заедно си делнахме Полша? Забравили ,че заедно строихме държавата на работниците и селяните? Забрави ли ,че разликата по между е само една - Интер-национал социалисти!За последните няколко години от Русия в Германия са емигрирали над 4 млн души. Ти на коя Германия си враг?

58

Трудовакъ

преди 5 години

Белгийците трябва да обяснят защо шефът на тяхната Рексистка партия, любимецът на Хитлер бригаденфюрер Леон Дегрел, командир на Waffen-SS дивизията "Валония", който беше съден и осъден задочно на смърт, както се полага за колаборационист с хитлеристите, не им беше предаден от испанските власти. Вярно е, че той през 1945 г. избяга в Испания, но белгийците можеха да блокират Испания за НАТО и ЕС, докато не им предадат обратно осъдения военнопрестъпник и политик Леон Дегрел. Той почина в 1994 г.