71

Анонимен

преди 5 години

НАП ще налага яко запори на коне и на привмници на Булсатком. Аа момент, конете не са регистрирани и не може да се докаже собственост.

70

анонимен

преди 5 години

Множат се но да си го отработват.а не ние.Нямало работа-ами по лесно е да им се създаде отколкото да ближем рани и им плащаме и издържаме.Като спрем да им плащаме-спират размножаването.А ако трябва да работят яко като нас за всяко дете-ами няма да се въдят като ***.Щото са мързеливи.Не им се работи.

69

Shark

преди 5 години

Аха, а това ще важи ли да ромуляните? Защо според този закон трябва доста от тях да са в пандиза и да кихат 5 хилядарки. Или за тях ще може, а?! Не си играйте с огъня, проблемите с ромуляните могат и ще преобърнат ГЕРБ. Защото те засягат всички, независимо дали мат пари или не.

68

кючек пропаганда

преди 5 години

Никак не съм спокоен като виждам че за мен закона важи и трябва да го спазвам а за ромбовете не важи и могат да правят каквото искат.И ако аз свитна един престъпник-закона ще ме смачка.Е на какво прилича това?

67

анонимен

преди 5 години

значи за едните може за другите не.ако прасна едно малолетно разгонено ромунче отивам в пандиза.а черноочковците като се праскат и раждат на поразия е културна особеност.и къде е закона?за мен закон,за тях слободия.и с краденето е така.

66

Решение

преди 5 години

Единственото нещо, което ще свърши работа е кастрацията.

65

Анонимен

преди 5 години

Герб ще отхвърли тези предложения,защото засягат бизнеса им с деца, а и много от гербавите са педоф или

64

Хахаха

преди 5 години

Байно, че то в махалата като навършат пълнолетие и вече стават баби. Всички ли ще ни приберете по панделите?

63

кючек пропаганда

преди 5 години

съгласен с коментиращите-ако сичкото ромб в затворите-ние ще трабва да го хрантутим.Но мился че има решение--не затвор а един чист,приветлив трудов лагер за отработване трудова повинност при нарушение закона.Правене на тухли,производство на каквото и да е-като парите отиват първо за издръка на децата им-храна,дрехи,възпитание и после каквото остане за тях.И БРАТЯ тата роми да правят по 15 чавета.Просто да ги хранят и осигуряват нормален живот и ВЪЗПИТАНИЕ.Ние не сме им длъжни.законност!

62

Анонимен

преди 5 години

А в масовия случай, когато няма с какво имущество да се обезпечат тези 5000лв, ще има ли общественополезен труд по 1,20 на час докато се изплати сумата? Иначе не го виждам как ще стане

61

кючек пропаганда

преди 5 години

Ефендиииии.Ай стига сълзливи турски истории.Какво предлагаши защитаваш?Дасе върнат харемите и педофилията в тях?!Виж какво-знаем че Турция не е исляма -но ние го свързваме с турците и ориенталската мизерия.Затова ви мразим и го мразим.Ние сме видели какво турчин и ислям са ни донесли.Както много араби казват-турчина е позор за исляма.Е затова не ни пробутвай сулзливи мелодрами за хареми.Много турски сaпуН гледаш.Чели сме и знаем какво се е случвало там .истината е ВАРВАРСТВО И ПЕДОФИЛИЯ

60

-----------

преди 5 години

Всички наказания и глоби трябва да се умножът по две, и да се следи спазването на закона главно при Ромите защото раждат деца който не могат да хранят и обличат да не говорим за възпитание.Освен мойте деца нямам намерение да храня и тяхните.

59

Анонимен

преди 5 години

Ехе..ами трябва да бъдат осъдени и любимите им роми на всечки партии.деца раждат деца ко праим сега?колко от тех имат ефективни присъди

58

Бай Иван

преди 5 години

Че то етноса на 15 са многодетни майки ,на 35 баби с внуци ,това е законно ,така ли ;) ???

57

Анонимен

преди 5 години

Аман от избори, то хляб няма те избори пак....

56

?

преди 5 години

Толкова ли е *** този форум ?(форумулата 80/20 май има почва у нас)(за съжаление)И всички ли са привърженици и следователи на Каракачанов?Еми да,кои ли седят във форумите в 11-12 ч-неудачниците в някоя бюрократическа система и безработните.

55

Анонимен

преди 5 години

До кючек пропагандаЧети исторически извори, вместо да истерясваш. Никой не говори за идилия, а за факти от миналото.Пожелавам ти приятен ден. Аз имам доста работа, все пак е делник. Довечера може да продължим разговора.

54

шматка

преди 5 години

Ще гласувам за този който предложиПри такъв тип престъпление спиране на всички соц.плащания към семействата на децата.Всички.Единствените пари които може да се вземат от ром са тези които няма да му дадем.

53

шматка

преди 5 години

Популистко предложение.Рома ни можеш да го уплашиш със затвор а глоби не плащат.

52

Анонимен

преди 5 години

Сега го закъсаха шведите - не стига че за бране на железо ще ги пандизят, ами и булки не могат да си вземат. Отиде на никъде нашето демократично и развито общество.