140

123

преди 5 години

А нещо за Емили Ратайковски няма ли?Каква рокля облякла.Или по скоро съблякла.

139

АТАКИСТ

преди 5 години

до 142 Бра'чед, това беше демонстративен мач. Японеца наистина млад- кикбоксьор обаче. Винаги съм казвал- един ММА боец световен шампион не може да победи боксьор световен шампион в неговата категория.Имаше един *** Макгрегър и Майуедър му показа къде му е мястото.Същото важи и за Майуедър, ако се бие по правилата на ММА с Хабиб.Всеки да си знае гьола казвам.Много голяма грешка ще е ако Нурмагомедов иска да се бие с Майуедър с бокс.По правилата на ММА Хабиб откъсва главата на черния.

138

Спортиста

преди 5 години

Роджър дали може да бие Гришо?

137

Анонимен

преди 5 години

до 141 Има такъв... но не за ветерани, а ветерани пребиват млади..Дядо Роджър още ги спуква младите дето с 15 години по-млади от него. Муахахахахаха..а преди седмица Майуедър на 40 години уби от бой едно японче кикбоксьор..било световен шампион с 32 победи кикбоксьор...Майуедър го преби от бой за 2 минути още в първия рунд и онова се разрева.

136

Спиртист

преди 5 години

Има ли някъде състезания за ветерани Примерно бягане на 100 м

135

АТАКИСТ

преди 5 години

Недейте сравнявайте гении с обикновени спортисти за спортно дълголетие.Няма как да сравняваш един Федерер на 37 години и да си мислиш., че всеки на неговите години ще играе така...или Лионел Меси дето е на върха 14-15 години и да си мислиш че е лесно и на 31 години това което прави във футбола след тооолкова изтощение през годините където играе на СВРЪХ НИВО.

134

Спортиста

преди 5 години

Да, но с този начин на живот имам ли шанс, да живея дълго. Не искам да поставям спортни рекорди

133

Анонимен

преди 5 години

до 137 Те много хора си мислят, че са в перфектна форма на 50, но нали знаеш че в спорта до 40 си само Максиимуум на върха и то в бойните спортове, не за футбол или лека атлетика- там си окапал на 35-37.

132

до долния

преди 5 години

Aз съм на 51 г. но се чувствам като 21, дори мисля че организма ми е далеч по възмъжал и як, отколкото преди. Дори всеки ден тренирам интензивно поне по час и половина. Какви навици да имам от младостта. Рядко пуша, а чат пат пиивам с приятели и то не кой знае колко. Ще си отида ли скоро?

131

АТАКИСТ

преди 5 години

Манолчо, жената на Иван Ласкин се оплаква на своя приятелка.- Красимирче, моя много пие, ***. К'во да го правя?Приятелката й:- Ще направиш като с моя алкаж. Сложих му една умряла котка в бурето и той като я видя и не искаше да доближава повече вино.Срещат се след време и тази Красимира пита Сърчаджиева:- Е, какво стана с онова с котката? И Сърчаджиева:- Оставиии, преди седмица ставам и отивам до мазето и гледам Иван цеди котката над бурето и й вика: Пусни още една капка, ***!

130

Гочо

преди 5 години

Ако знаех как се живее щях да кажа и на вас

129

Анонимен

преди 5 години

Когато си на 20+ е лесно да ядеж и пиеш до пос.ране,но след 40 трябва да се пазиш, защото организма вече е друг.Много хора си отиват, защото не могат да се преборят с навиците от младостта.

128

Таню

преди 5 години

До СашоУжасяващо вярно...

127

Манолчо

преди 5 години

Иван Ласкин пиел ли е?

126

АТАКИСТ

преди 5 години

Славчо, а докато стигнем дотам, нека просто бъдем хора- ядене, пиене, някоя сгодна женица , почивки, културни мероприятия и..... някоя друга работа да свършим- за да го има всичкото това.Наздраве!

125

Славчо

преди 5 години

Смисъла на живота е зад пределите му наздраве

124

Киро

преди 5 години

Аз нямам пари, но ми се живее

123

Сашо

преди 5 години

Ако нямаш пари ти се умира ако имаш не

122

Киро

преди 5 години

Кото пуши и пие също умира здрав

121

Киро

преди 5 години

Който не пуши и не пие умира здрав