266

Анонимен

преди 5 години

Това е казал МИН.чо в 12:00 криейки се около тоалетните , защото не разбира за какво се смеят и говорят другите . А в 17:00 ЕК МУУУУУУУУ отговори : ,, Никога не сме искали от България да продава тръбите "Това е достатъчно , това е Собственика на ГЕРБ !!!!

265

Анонимен

преди 5 години

До 278 АнонименНай добре е да няма нищо в българия и да го удариме само на гей паради

264

Анонимен

преди 5 години

По добре е да няма внос от Русия на газ и гориво и части за Козлодуй. Със такъв внос ние ще нарушаваме санкции и ще ни очаква глоба.

263

Байфуй

преди 5 години

На тоя май му е нужен преводач от български на български, защото нищо не му се разбира. Няма структура на мисълта, май и мисъл няма ... Те заради него ни и глобяват. Той не само оставя впечатление, че не знае къде се намира, но и наистина се дъпжи като изтърван. Обаче евала, че нарече Запада колонизатори и кръвопийци!!! Изкефи ме, ама що не им казва да си таковат таковата с тия тръби?! Да даде пример с Украйна. Та нея я четкат, а нас ни ебкат.

262

Бай уй

преди 5 години

Абе ние като сме член на ЕС за *** ли ни имат, значи? Как ще ни налагат глоба за нещо, което си е наше? Все идно да ме глобят вкъщи, че тръбите ми са си мои!? Ама тия наистина ни имат за член ... Ако Боко е този, според когото съдят за нас, обаче, намирам някакво обяснение на ситуацията. А и друго ... гледам боко движи по тиа форуми с ръце в джобовете, ама с прибран врат в раменете, като че ли го е страх да не ми изпраска некой всеки момент един задвратник. Прилича на двойкаджия, на килимче ...

261

extremist

преди 5 години

Навсякъде се приватизира, в България - не се. - ВСИЧКИ ВЪРВЯТ НАПРЕД, *** НАЗАД...ТИКВА ТИ РАЧЕШКАТА МОЖЕШ ЛИ ДА Я БУТНЕШ ТАЯ ДЪРЖАВА БЕ КОМУНИСТ ДЪРТ

260

extremist

преди 5 години

че сумата ще бъде платена не от гражданите, а от печалбата на дружествата - ТИКВА Я ДА МИ ОБЯСНИШ:ДРУЖЕСТВАТА СА СОБСТВЕНОСТ НА ДЪРЖАВАТА КОЯТО Е НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ/ШОТО АКО ИЗЧЕЗНАТ, ИЗЧЕЗВА И ДЪРЖАВАТА/ , ИЛИ ИНДИРЕКТНО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ПРИТЕЖАВАТ ДРУЖЕСТВАТА....КОЙ ПЛАЩА СМЕТКАТА ? ИЛИ ТВЪРДИШ ЧЕ ЧЛЕН 1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ВАЖИ

259

Анонимен

преди 5 години

Правилно ли разбрам несвързаните бъртвежи на този индивид, че заплашва екозащитните организации?

258

extremist

преди 5 години

Навсякъде се приватизира, в България - не се - ИСКАШ ДА КАЙШ НЯМА СВОБОДЕН ПАЗАР, НЯМА, ДРУГИ ФИРМИ, КОЛКОТО КАЖЕ БЕХ ТОЛКОВА СТРУВА ГАЗА...ТОКА...ВОДАТА

257

extremist

преди 5 години

газопреносната система не е собственост на българските граждани и на държавата.-Хмммм БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ БИТУВАТ С РАЗБИРАНЕТО ЧЕ СА "ДЪРЖАВАТА" , А ТИКВАТА СИ ЗНАЕ ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е НЕГОВА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, А БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА "КАТО НА ХОТЕЛ В ТАЯ ТЕРИТОРИЯ И ЩЕ ПЛАЩАТ ЗДРАВО".......ААААА МНОООО СИ ПЕЧЕН ВЕ ТИКВА, ТВА Е КАТО АГИТАЦИЯ КЪМ ПРОЛЕТАРИАТА ....ОТ ТАТО ЛИ ГО НАУЧИ, ДОКАТО МУ МАЧКАШЕ УШИТЕ

256

Байно

преди 5 години

При комунистите глобата щеше да е 500 млн. Благодарение на Делян Добре, съветниците му и ГЕРБ днес ще платим само 77 млн. Нека бъдем реалисти и оценяваме направеното.

255

Блядовете искат

преди 5 години

Да фалират Булгаргаз и да ни присвоят тръбите ни!Бойко разкри йодните на кремълския сатана и им попречи!Да живее Св Бойко- спасителят ни от руско енергийно робство!Амин!

254

Тошо

преди 5 години

До Газпром да плати Плащайте.Нали сте си комунисти."братската Русия" ви изпи кръвта продажна и ви ъправлява до ден днешен. Броя секундите докато ми изтрият коментара.несоциалистически.

253

Анонимен

преди 5 години

Умирам от смях. Цензурираха думичката тикв.....к. Нямам думи. Сигурно някой прави странна асоциация с тази дума и затова тя му се струва неприемлива. Ще се пръсна! Разберете, тука говоря за сладка баница с тиква, не асоциирам с нищо друго. ама знам ли, гузен негонен бяга.

252

Колко платихме

преди 5 години

Костов подписа с Газпром през 1998г цена кубик газ 150$ за 15 години напред.Дойде царчето и 2002 предоговори на 600$ кубика.Айде сега да сметнем или от глупост боли.

251

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНЕ ГО НАРИЧАЙТЕ ТИКВА - ОТ НЕЯ ИМА ПОЛЗА. ОТ СВИНСКИТЕ ТИКВИ ЗА ПРАСЕТАТА, А ОТ БЕЛИТЕ ЗА КОЛЕДА. НАЛИ ВСЕКИ ЩЕ СИ НАПРАВИ ***. ПО - ДОБРЕ Е КРАТУНА - ТЯ Е НАПЪЛНО КУХА САМО С ЧЕТИРИ СЕМКИ ЗА "РАЗПЛОТ"

250

Газпром да плати

преди 5 години

Но вместо това , ние плащаме най-скъпата газ в Европа.ЕС дори ги осъди , вместо нас и ги задължи да ни свалят цената , но ние още сме благодарни за нещо преди век и половина , та плащаме чинно олигарските яхти.

249

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 258Ти знаеш ли български бе? голяма мъка си изпитал с написването на този трактат. Опитах се да разбера нещо ама не ми се получи. Така че ако някой е разбрал нещо моля да ми го преведе. Не че е голяма загуба.

248

Анонимен

преди 5 години

Това с тази глоба е направо ега ти гаврата. Сашо ти Дончев има наглостта да съди България защото вече не може да я изсмуква. А в Брюксел има кой да му играе по свирката. Това че сме в ЕС не ни прави изкупителни жертви заради това, което онези така наречени богати държави направиха с третия свят. Не мога да бъда токова всеотдайно съпричастна и политически коректна защото това е техен проблем а не наш. Мисълта че така се мъчат да ме използват ме изпълва с безкрайно отвращение. Нямам думи.

247

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са официално Террористи и подпалвачи..Оня ден в Добрич две коли лумнаха, от активисти и редници на Гербавата Хунта, заради суджукгейт.Разбира се -- няма да се докажи -- Нищо такова .А ВЧЕРА--ЕК ОСЪДИ Булгарисстан за 77 милиона евро...ЗА ТОТАЛЕН МОНОПОЛ ВЪРХУ ТРАСЕТАТА НА ТРЪБИТЕ В БГ !...ТОЕСТ--ДЪРЖАВЕН И САМО ЕДИН ДЪРЖАВЕН СОБСТВЕНИК !...НЯМА ЗАКОНОВ ХОД ЗА МАНЕВРИ !!...ТОВА КАЗВАТ Е.К. -- ЧЕ ДОРИ НЯМА И ЛЕГАЛЕН ХОД ДА НАПРАИШ, ДОРИ И ДА ИСКАШ ПОЧТЕННО ДА ПРАВИШ ТРЪБИ - НОВИИ !