140

extremist

преди 5 години

По-добре кабинет на малцинството пред оставка на Борисов - ГЛЕЙ СЯ сакскобургин : ТИ НА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ МЕ УЧИШ/И ИЗОБЩО ЩЕ УЧИШ КОЙТО И ДА Е , КОГА СЕ НАПРЕГНЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ АРИСТОТЕЛ И ВЗЕМЕШ С НЕЩО ДА ДОКАЖЕШ ЧЕ ДЪРЖИШ НА БЪЛГАРИЯ!ПЪРВОТО ВЕРОЯТНО НЯМА ДА СТАНЕ ЧЕ ОТ МОНТЕ КАРЛО НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ, А ВТОРОТО ИМА ШАНС ДА СЕ СЛУЧИ ПО-МАЛКО И ОТ ПЪРВОТО.ПРЕДСТАВИ СИ КАК ТАЯ ПЛЕШИВА ТИКВА, НИ ДАВА АКЪЛ ДА ДЪРЖИМ ДРУГА КРАДЛИВА ТИКВА, ЩОТО ВИЖДАШ ЛИ НЯМАЛО КОЙ....

139

Oleee

преди 5 години

Деде, стой си по казината и не давай акъл! Особено, когато никой не ти го иска.

138

extremist

преди 5 години

Царя: - АБЕ ВИЕ НЕЩО МАЙ НЕ СХВАЩАТЕ:"ЦАР" ТУК НЯМА ОТ ВРЕМЕТО НА ИВАН ШИШМАН! СЛЕД 1887 НЕ СА ЦАРЕ, А П*ОЗО*Р ЗА ТИТЛАТА И ПРОВАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ.ТОЯ САМО ЗАТВЪРЖДАВА ТРАДИЦИЯТА

137

Анонимен

преди 5 години

Още по-добре кабинетът да е малцинство и народът да не храни толкова много пaрaзити.

136

Анонимен

преди 5 години

Пияницата и голтака Фердинанд е най-голямото зло случвало се някога на България,доведе страната до катастрофа и загуби маса български земи с българско население!Борис 3 не е бил лош цар,но някой от запад го уби.Симеон е един алчен прахосник и нищо повече,но най-вече са виновни тези,които използваха некомпентността му относно България и българските проблеми и се наядоха заедно с него и покрай него,ограбвайки България.

135

Анонимен

преди 5 години

Упссс,грешка,исках да кажа,че "Борис 3" не е бил лош цар.

134

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПияницата и голтака Фердинад е най-голямото зло случвало се някога на България,доведе страната до катастрофа и загуби маса български земи с българско население!Борис 1 не е бил лош цар,но някой от запад го уби.Симеон е един алчен прахосник и нищо повече,но най-вече са виновни тези,които използваха некомпентността му относно България и българските проблеми и се наядоха заедно с него и покрай него,ограбвайки България.

133

Анонимен

преди 5 години

Огромен респект към Цар Фердинанд и Цар БОрис, но този *** просто ме отвръщава!Цял живот е бил в инкубатора на КГБ и когато му дойде времето беше пратен за да си заработи вересиите!ПОЗОР!!!!

132

реалист

преди 5 години

Този е един обикновен използвач, нагаждач и блюдолизец. И това ми било............ ЦАРЯТ!Народът гладува, на последно място сме по всички показатели в ЕС, благодарение и на 10 годишното управление на Тиквата и той ми твърди, че е по-добре да е така, отколкото да има ПРОМЯНА!

131

Биби

преди 5 години

Абе тоя нали си взе горите, някое и друго именийце? Май, че съди и държавата? Оправи ни за 800 дни! На всичкото отгоре и акъл дава. Айде мерси! Айде нема нужда!

130

Радикално

преди 5 години

Нито оставка, нито трибунал, гилотина за всичките *** от царчето до телоохранителя му

129

Царя си пази пъдаря

преди 5 години

Един дол дренки, царя си пази пъдаря. За това не излезе цар от този ***!

128

To6ko56

преди 5 години

Абе дедо, оти не си одиш у Мадрид, стига си ни помагал и оправял. Взе каквот можа и аде чау !

127

елка василева

преди 5 години

До Кръстьо Перушкииди да танцуваш кючек с Искрето Фидосово , Н Висока крадливост Симеончо на Бориса да ви свири на гайда

126

БИНГО

преди 5 години

Не давай много акъл а си залагай на черно или червено на коне или там какъвто хазарт те влече - заредихме ти сметката до горе!

125

Анонимен

преди 5 години

Крадлив дедо лобира за ДПС.Която партия се събере с ДПС в коалиция-умира,така крадливия дедо иска да затрие и ГЕРБ както направи с НСДВ.За него е важно само да извлече лични ползи по всички възможни комарджийски начини.За България и българите му е все едно защото той не е българин.

124

Мизерията

преди 5 години

Този изперкал и алчен дъ.так май иска пак да ни оправи

123

До 115

преди 5 години

Много си заблуден. Симеон го докара Костов. Кобурга искаше да е президент, но Костов за да запази П. Стоянов нареди на мнозинството от СДС, да гласуват, че който не е живял последните 5г.в в България, няма право да се кандидатира за президент. Впоследствие Симеон направя партия, а Стоянов загуби изборите срещу Първанов. Това са фактите

122

Кръстьо Перушки

преди 5 години

Шепа комунисти плюват по Негово Величество но народа е с него! Българският народ настоява незабавно да бъдат върнати дворците и Рила на Цар Симеон II !!!

121

Анонимен

преди 5 години

мачкай Бойко комунистите,явно приритват от желание за власт и грабежи