377

Боби

преди 5 години

До СмехуркоЦените на Петрола основно ги определя ОПЕК и САрабия - естествено Руснаците се възползват.Ние (България) не търгуваме с РФ по политически причини - Политиката която ни е наложена от ЕС и САЩ е да сме КОНСУМАТОРИ на техните стокиАко има производство на нещо и пазар в РФ големите европейски страни ще го искат за себе си и това като най-малко конкуренция в ЕСНашите политици са КОРУМПИРАНИ или най-малкото ПОД ВЛИЯНИЕ и правят всичко възможно нови БГ производства просто да няма

376

капитан Силвър

преди 5 години

"Путин - 70 процента подкрепа в Русия"Е, Брежнев, Андропов, Черненко и Горбачов имаха 90% подкрепа и така се погрижиха за държавата си, че накрая тя се разпадна. Такива ми ти работи го'син поручик. И за тях си има историческо обяснение. И си тръгнал да сравняваш днешна Русия с Европа, след като средната заплата на руснаците е по-ниска от тази в България. И то при наличието на природни богатства, та ум да ти зайде.

375

Анонимен

преди 5 години

Шрьодер като напусна канцлерството и стана чиновник на Газпром, а Путин на какво да стане чиновник- избор няма.

374

Анонимен

преди 5 години

Германия унищожи Европа за трети път, Меркел ще се нареди до кайзера и хитлер. Мразя я тази противна страна! Мразя им политиците, езика, културата, всичко. Откачалки. Айде, цъкайте ми минуси, гастербайтери. Това е истината!Путин поне е мъж на място и върна достойнството на руснаците, издърпа сграната от калта, стабилизира държавата, а ако помните преди 20г. бяха живи-умрели и пред разпад горките във война с Чечня и два фалита. Меркел какво постигна? Разсипа ЕС. Швабка...

373

Поручик Ржевски

преди 5 години

Разликата е следнатаМеркел - 30 процента подкрепа в Германия, огромна подкрепа извън.Путин - 70 процента подкрепа в Русия, огромно оплюване отвън.Познайте кой се грижи за интересите на държавата си. (Става въпрос за дългосрочни интереси и независимост, не за цената на бананите и кебапчетата)

372

Анонимен

преди 5 години

Огромна разилка. Меркел взе от Хелмут Кол една просперираща Германия и ХДС, а сега си отива с една раздирана от недоволство,изпълнена с мигранти,изнасилвания и убийства Германия, съсипано ХДС,и съсипана Европа. Голям вредител за Европа и цяла Европа е Меркел.Путин взе една съсипана държава,превърната от Елцин и бандата му в западна колония,и започна да гради държава. Да градиш е по-трудно,и отнема повече години от колкото да рушиш.

371

daa

преди 5 години

Много просто- единия е германец,другият е руснак- открийте разликите. Германеца е станал такъв дисциплиниран,ерудиран и АНТИарогантен основно след като целият свят ги заклейми заради Хитлер,който се опита да премахне най-големият тумор раждал се на този свят-евреите.

370

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ей шматко ти чел ли си някога историята на света за да узнаеш че в Азия са се създали най големите цивилизации и империи ,Шумерите Китайците , Персийците от който произлизаме и ние Българите, Индийците и Българската империя .Я ми кажи в твоята скапана европа колко империи е имало ,май че за 2800 години само една и тя е *** от азиатски племена .И накрая аман от прости сорошчета говорят без да мислят защото са все дрогирани и напшушени от долнокачествена дро

369

Смехурко

преди 5 години

"Разликата е, че Меркел източи цяла Европа, за да поддържа икономиката на Германия...""А др. Путин възроди страната си"Как можа да го измислиш, Анонимний?Търговският баланс на България с Германия е положителен, докато дефицитът с Русия постоянно расте с цените на газа и петрола. Така че нас определено ни източва Русия. А що се отнася до "Възраждането" Русия от Путин, резултатът е пълна международна изолация и едва кретаща икономика.

368

Анонимен

преди 5 години

Разликита е, че в Германия, ако не харесват някого, не гласуват за него и той се маха от власт. Виж, в Русия не става точно така.

367

Анонимен

преди 5 години

Да, ама меркел се махна и каквото причини през последните 3-4 години, ще се оправи, като дойде някой, който е достатъчно хитър, да си и бръсне мистачките и този път, да не напада Русия.За Ото фон Бисмарк говоря.

366

Анализатор

преди 5 години

Отговорът е очевиден - Путин е значително по-умен от Меркел.

365

Анонимен

преди 5 години

Германия въпреки че няма природни суровини има доход колкото 8 (осем) Русии.Това се дължи на: - вещото ръководство на джуджето.- особеностите руското население- любовта към алкохолаи аз не знам.

364

Анонимен

преди 5 години

Имат и една прилика - и двамата са били комсомолци, като кака Меркел е била първа комсомолка по времето на Хонекер. А как стана демократка?

363

Анонимен

преди 5 години

Разликата е, че Меркел източи цяла Европа, за да поддържа икономиката на Германия, обра готовите обучени кадри на Източния блок, продаде му всичките си *** втора употреба - от машини през коли, та чак до мебели и дрехи, и накрая за капак я напълни с тарамбуки с неясен произход. Всичко това го сътвори за един демократичен мандат от 15-16 години. А др. Путин възроди страната си и за капак я разшири териториално - само малко, колкото наглите американци да не плуват в Черно море като у дома си.

362

JImmy

преди 5 години

Разликата е, че изперкел е пионка на ционистите и продаде германия за разлика от Влад

361

Анонимен

преди 5 години

ПРИ МЕРКЕЛ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА СТАНА 1680 ЕВРО/ЕВРОСТАТ/, А ПУТИН ВДИГНА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ОТ 217ЛВ, НА 240 ЛВ/РОССТАТ/ - ЕТО ТОВА Е ЦЯЛАТА РАЗЛИКА- ВСИЧКО ДРУГО СА ПРИКАЗКИ ЗА ХОРА,КОИТО СИ ВАДЯТ ХЛЯБА ОТ АНАЛИЗИ И ПР.

360

Гочко

преди 5 години

"Няма как да се сравняма несравнимото"......."Сравнение на несравнимото"Що е туй дето го е написал ***?Ангела Меркел си отива от политиката като Мао Дзе Дун,Сталин,Ленин...ХаТази статия да не е писана от хибридния мозъчен тръст на Путин?Мен ако питате Путин е световен куриоз без когото демокрацията окончателно ще загине

359

Ха ха ха

преди 5 години

Мадона уж щеше да му прави сладък вятър през 2016 но забрави...Дано сега се сети..Америка няма алтернатива освен чичо Дончо и на 06-11 ще става преброяването на дивите зайци - кой зелен,кой тъмно зелен...Всички социалки ще му се надигнат..Но ти си имаш резервна дестинация - затуй не те мисля...

358

Канадец

преди 5 години

Ами все още тук е добре.Ся чакам 6-ти да видя кой ще спечели и ако не е републиката т.е. тръмп фащам австралията.Щото ми е писнало от прости комсомолски секретари.