210

nina

преди 5 години

Този Виторио е подал жалба в Районното,че след като се разделили,че момичето спряло да го нарича "мило" и това му донесло психически тормоз.. Явно отдавна не го слуша главата,как са му дали да носи оръжие,не знам. :(

209

до 223

преди 5 години

Защо ли не ти вярвам? А, да, може би защото отдавна се занимавам с извращения на битова и криминална основа. Младежът от снимката е СЕКСУАЛЕН и ДОБРЕ РАЗВИТ ФИЗИЧЕСКИ САМЕЦ.Такива са изяждали сърцето на глиганите и сърните през праисторическите времена, когато ловците са били на почит и са изхранвали цялото племе. Най-слабите "ловци" са изяждали "белите бъбреци". Този човек е бил опозорен по някакъв начин, за да включи рефлексията "медея".

208

Златен скункс

преди 5 години

От снимка се вижда ясно, че този човек не може и няма как да е истинския извършител!

207

Златен скункс 2

преди 5 години

Този на снимката го познавам лично. Виждал съм го най-малко 5-6 пъти в "Надежда". Тежи около 50 кг. Даже 45 кг. Не може да вдигне бутилка с бира, камо ли пистолет! Освен това и на мравчицата път прави! Бойко Борисов е отговорен за убийството и крие истинските извършители и техните мотиви!

206

riho

преди 5 години

браво пичове, нито една дума за продажбата на паспорти от шайката на Кр.Каракачанов. Фрация пишат, но вие - не. Евала майна, добре обслужване управлението.

205

Златен скункс

преди 5 години

Това е удобния извършител! Истинските убийци отново остават скрити! Истинските мотиви за убийството също! До кога ще търпим мафиотското управление на Бойко Борисов!

204

Анонимен

преди 5 години

Той е подал жалба за психически тормоз.тя вече не го наричала мило.хммммм

203

nina

преди 5 години

A кучето казва "Бау-бау"!

202

Анонимен

преди 5 години

Залагам на "Убийство от Страст". "Конструкцията" на Престъплението напомня на стилът "Медея".

201

привет от Германия

преди 5 години

Дамите да внимават с кого общуват и за кого се омъжват ! Боксьори ,борци ,каратисти , полицаи ,пожарникари ,ловци и тем подобни мъжкари като ги стегне шапката първо пребиват или убиват най-близките си хора ! Търсете си нежни мъже ,които не ги влекат бойните спортове и оръжията ! Не си въобразявайте ,че щом един мъж е нежен той непременно трябва да е гей , а щом е боксьор или полицай той непременно трябва да е истински мъж !

200

Анонимен

преди 5 години

Мъже, погледнете се на какво приличате. Само убийства, изнасилвания и какво ли не. Една свестна новина за мъж напоследък няма.

199

nina

преди 5 години

Само искам да допълня, че когато погледнете лимон, в зеницата на окото ви попада светлина от видимия спектър, с честота приблизително между 508 и 526 THz и дължина на вълната 570 до 590 нанометра.

198

123

преди 5 години

#209Смешен сте,а коментарите ви говорят за това,че май не сте надживели пубертета.Спрете да се излагате.

197

Анонимен

преди 5 години

Къде са "Психолозите" , които рисуваха Профилът на Изнасилвачът и Убиецът на Виктория Маринова? Защо не вземат отношение по случаят с двойното убийство на майка и бебе, и неуспешният опит за самоубийство на един патологичен ревнивец?

196

Бабаит

преди 5 години

Сърцето на грешката започва от мъжа. Заради това, че не е преценил правилно жената. Научете се да "четете" и анализирате правилно хората и ще си спестявате проблеми още в зародиш. Лесно е да обвиниш другите за несполуката си, трудно да потърсиш грешките в себе си.

195

Анонимен

преди 5 години

Настоявам, че Това не е лице на типичен убиец. Съразмерността на устните говори за уравновесеност , да не кажа хармоничност на личността му. Леко присвитият, закачлив поглед е признак, че е добряк по природа. Нещо много лошо се е случило, за да предприеме драстичните мерки с печален резултат. Типичен Убиец-Психар е лицето на Убиецът на майка си от Велико Търново преди доста години, който твърди, че го е направил, защото някой му прошепнал, че тя е Демон.

194

nina

преди 5 години

Ако не сте разбрали, лимоните имат цвят, който в небесната дъга можете да откриете между оранжевия цвят и зеленият цвят. А аз защото съм изневерявала и сега успокоявам сама душата си, затова си самовнушавам и го внушавам и на околните, че да изневериш е като да си купиш и да изядеш една баничка.

193

123

преди 5 години

Понеже има остроумник да пише със същия ник...Драги спорещ с нина,когато нещата в една двойка възрастни не вървят,то те се разделят.Нормалните хора превъзмогват болката от раздялата,гледат напред и в името на дедето си остават в добри отношения.Ненормалниците вземат пистолет и убиват жени и деца.Това се опитвам вече в няколко поста да ви обясня.Ама изневярата- какво толково изневярата??След като един човек не иска да бъде с вас физически и емоционално,не можете да го заставите насила.Намирате си друг,който ще иска.Точка по въпроса.

192

nina

преди 5 години

Като казах, че лимоните са жълти, също и жълти са лимоните. Обичам да казвам едни и същи неща по много пъти, по различни начини просто.

191

Анонимен

преди 5 години

Хем бил в кола на бензиностанцията,хем се криел край същото село където имало бензиностанция за зареждане,а дали е бил заредил колата с която тръгнал на акция след като се е крил наоколо или безпаричен бил,че чакал чак се скрил докато някой да му зареди колата,където и го открили,че така хладнокръвно посегнал да застреля първо едногодишната си дъщеря как виновна ли,а след това и него си като виновен за несполучливата акция срещу жена си на семейни начала по някакви съображения-едно от безпаричие