125

Анонимен

преди 5 години

До 1Посочи дата, час, заглавие на това предаване, кои са били водещите и участниците в това предаване на CNN! И внимавай с лъжите, защото CNN е фактор и могат да те съдят за клевета.Това не са вашите опорки- "един приятел каза", или "познавам двама, които казаха".

124

1

преди 5 години

Амбициите на Турция са огромни ако не се спре навреме, ще стане страшно.Аз съм туркиня и обичам България като своя родина прекалено много, за да стоя безучастна.КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ГО Е ГРИЖА ЗА ТАЗИ НАША ДЪРЖАВА И КОЙ МИСЛИТЕ ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО НИЕ, НАРОДЪТ!

123

1

преди 5 години

Още преди три години, когато работих в Турция, по СNN в Турция се водиха спорове между политици и интелектуалци как България да стане икономическа част от Турция.Настръхвах, не вярвах, негодувах, гневях се.само като слушах просто полемики и споровеСега, като юрист, недоумявам как нашите управляващи допускат подобни изкази?!Какво ще направят, как ще им посочат къде е мястото им, как ще ги накажат за тези изказвания и безсрамна дързост?Трябва да внимаваме много, особено в този международен деликатен момент, когато Турция си мисли, че държи всички в ръката си, включително и Европа.Амбици

122

1

преди 5 години

Южна България е пред откъсване! В Турция вече спорят как ще станем икономическа част на Анкара!Публикувано на 15.04.2016ТЮРКЯН ДЮРАН: В ТУРЦИЯ СПОРЯТ КАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ИКОНОМИЧЕСКА ЧАСТ НА АНКАРА, СПРЕТЕ БЕЗСРАМИЕТО!Арогантността при учредяването на ДОСТ премина всякакви граници на спазването от благоприличие на дипломатичност и етика.Що за безочие и арогантност е да накърниш сувернитета на Република България, изказвайки сеЧЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА ТУРЦИ, РЪКАТА НА ТУРЦИЯ ЩЕ ДОСТИГА ДОТАМ?Написах го малко по-меко, защото истинският превод е покъртителен.

121

Анонимен

преди 5 години

БСП да се връщат на власт!Или всички да се махат,всички!

120

Анонимен

преди 5 години

до 106 - ако БСП и ДПС напуснат Парламента няма да компрометират нищо освен себе си. Ще стане ясно че всичко протести са били с цел идването им на власт. А протестите на майките бяха защото Симеонов разрита ТЕЛК-овете, а те са свързани с ромите, пък това е електоратът точно на тезид ве партии.

119

Маските паднаха

преди 5 години

всичките протести са с една цел - да дойдат БСП и ДПС

118

Анонимен

преди 5 години

ДПС да разваля софрата и да се саморазпуска.Вредни и излишни са в България.Тук никой не ги ще,дори тези които се имат за турци,защотот ДПС е ромска партия за грабеж и дестабилизация на държавата.Противоконституционни са,а нахалстват. Пътят им е към Анадола.

117

До Анонимен 80

преди 5 години

Продължение: САЩ (Тръмп) иска да внася втечнен газ с танкери в Европа. Русия си иска тръбите и Украина под ботуша. Тръмп (зет му) и Путин (Бен Лазар, главният Равин) са свързани с едни и същи сили (Хабад). Скоро ще се срещат за да разговарят.На ЕС интересът е друг - да зависи от повече вносители за да е по-малко зависим. Освен това не всички евреи са от Хабад!

116

До Анонимен 80

преди 5 години

"1Бойко отиде в САЩ но не го отразиха.2 Американския посланик отиде на крака при Доган.3 ДПС иска предсрочни избори.."___Явно развоят в Сирия или други фактори налагат спешна смяна на правителството и БСП+ДПС са в акция. Понеже интересите на САЩ и Русия в много случаи са против тези на ЕС ! Това касае тръбата от Катар.

115

за ДПС

преди 5 години

ДПС и ДОСТ са двете пипала на турската мафия в България!!!Ако имаше кадърни и честни прокурори и съдии............тези НЕЗАКОННИ и АНТИКОНСТИТУЦИОННИ турски партии щяха да бъдат забранени!!!

114

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува кой ще управлява,интересува ме кога ще спре да се тероризира населението,без значение от коя партия е и дали изобщо е от някаква партия!

113

Анонимен

преди 5 години

До sdИзвинявай,че ти цъкнах минус,така е.Но те и в момента ДПС управляват с герберите,някой друг пък избива хората на високи постове в ДПС,а ДПС също не си поплюва в тая насока,изобщо кашата е пълна,а ние искаме спокойствие и мир,не им искаме интригите и терора!

112

Анонимен

преди 5 години

До sdНяма руски партии в България и не е имало,турците се страхуват от ДПС,защото ДПС ги държи под контрол,ДПС е партия на мюсулмани и християни,ционисти.БСП да се връщат на власт!

111

sd

преди 5 години

ДПС са проклятието на България! ДПС са руския етнически чеченски модел в България: Доган държи гласовете на турците. Турците не искат автономия или конфедерация, но в замяна Доган може да краде от където си иска и колкото си иска.

110

БГ

преди 5 години

Да се разиграе брадвата и тея турци с руските интереси ще изчезнат

109

Анонимен

преди 5 години

А пък Караянчева нарече мъжете и з р о д и. що за фашистко правителство е това!?

108

Мунчо

преди 5 години

Ъхъ...Ша стани значи...Кога се върнат парите от *Цанков камък* и ТЕЦ Варна!

107

степан

преди 5 години

Видялтабана жабата че подковават коня и тя вдигнала

106

ДПС

преди 5 години

Ние им дадохме властта, ние ще им я вземем.