119

до 197

преди 5 години

Ако направят референдум и спечелят Тези ,който са за НАТО и ЕС защото върви комплект какво ще правиш--- и за какво си се клел --може би да защитаваш Русия . Тя си има достатъчно граждани да я защитават. Ние да му мислим с такива като вас -- дето наричате Скрипал предател , а вие си се наричате патриоти ,ама няма да пиша ние как ви наричаме --вие си го знаете.

118

до 196

преди 5 години

Вие сте в НАТО ...................Кой пита хората за влизане в НАТО ....... Аз не съм се клел да пазя НАТО . НАТО е доказана терористична организация убивала хиляди еврипейци. Справка операция Гладио .......... Същите съчениха и Българскта следа при опита за убийство на папата

117

до 195 и др . такива

преди 5 години

България е в НАТО --ти какъв си бе колега ,че си толково против НАТО ,българин ли си за какво се бориш ,ти си 5-колона в България утре ще трябва да защитим границите си ти ще ни стреляш в гърба ..много вражеска пропаганда тука ,леле..

116

НАТО=Ид

преди 5 години

Русия не трябва да преговаря с НАТО .НАТО е терористична организация окупирала България. Между него и ИД и Ал кайда няма разлика . Просто едните действат в Европа другите в БИ и Африка

115

Анонимен

преди 5 години

На Пyтлep, не инженер да се вярва!Говори едно, върши съвсем друго. И е непреклонен. С него не можеш да договориш нищо. За това само санкции за руската мечка - да ги ударят по газта!

114

до 190

преди 5 години

Щом сте били тук от около две седмици, сигурно сте прочели статията за грамотността и възможностите за асимилиране на информация от популацията в РБ. Повече обяснения не са нужни.

113

190

преди 5 години

Да се надява човек, че може да има смислена полемика в този форум е все едно да поставите лимон пред магаре и да му вкарате сламка отзад в очакване да потече лимонов сок.

112

българе,

преди 5 години

събуждаите се и започвайте да се облекчавате в нета. Днес давайте материал, че ми трябва повече майтап. Току що застъпих на смяна и трябва да съм буден. С нетърпение чакам първата стара новина за деня. Днес е обикновен ден в България, прогресивен регрес. Поне забавата е на ниво.

111

Анонимен

преди 5 години

Аз от седмица, две пописвах тук.Не живея в България от 20 години.Тотално съм отвратен от позицията, речника и коментарите на пишещите.*** генерирате трафик!Пишете си!

110

174

преди 5 години

И аз "чакам,чакам" вече 1200 години. Благодаря за окуражаването. Пишеш, ще е скоро? Не купувай манджа от кауфланд.

109

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Русия отдавна е на колене... - въпрос на време е кога ще полегне по гръб...

108

"индийци"

преди 5 години

нападат българин или за каквото там се вземате, посред бял ден. Цяла тумба му раздава карамфили няколко минути. Българете седят в колите си със заключени врати и снимат. Имиджа в ютуба е важен, нали?

107

до 161

преди 5 години

Омръзна ми да чакам. Кога ще започват? Действия искам, не приказки. Равносметка по думите на евроатлантик, руснака ще загуби комуналка и лада, германецът къща, апартамент и яхта, и държавен дълг, американецът само дълг защото по-голямата част само това имат. ЖИВОТ НА ЗАЕМ.

106

до 162

преди 5 години

Радостно е, че всеки българин, работещ в Германия ще има собствено жилище, а някои ще станат яхтсмени.

105

до 162

преди 5 години

Продавач на щанд и къща с басейн, яхти, вили..Знаеш ли, отивай да се лекуваш.

104

българският

преди 5 години

министър на отбраната не знае как се слага каска. За разлика от него всеки евроатлантик е военен, икономически, политически и айти експерт.

103

Учи славянино

преди 5 години

В Германия един управител на щанд в мола си позволява къща с басейн и след 10 години я изплаща.А имаш ли висше , прибави вила и яхта.Това твойта раса само го сънува ,освен тези които ви ограбват.Но вие от срам или гордост им се кефите.Каде си ти , че не те виждам дори

102

Факт!

преди 5 години

Истината е че САЩ за няколко дена ще сложат Русия на колене.Това военно икономически изобщо не могат да се сравняват.

101

щом само

преди 5 години

40 процента от популацията , която може да чете на територията , действително разбира смисъла на текста, шансът е 5 към 1 евроатлантик да бъде объркан.

100

Лошо

преди 5 години

Да ама НАТО не се разпусна както трябваше и продължава да съществува в нарушение на ДОВСЕ от 1991г.