120

Анонимен

преди 5 години

Не ги познавам тези, не ме интересуват.

119

Анонимен

преди 5 години

До ЕдинНе бе мъжки , не позна ! Не ни пука кво ше прави тая , проблема е , че някой от нашите управници - мафиози е близък с нея и , като нищо ще я уреди с някоя вдовическа пенсия от десетина хиляди евро месечно , която ще трябва да плащаме ние .

118

Един

преди 5 години

Според мен сега е време целокупния български народ да помислим какво ще стане с Наталия. ЩЕ има ли кой да я издържа, при кой ще отиде, ей такива неща. Както го мислим Гришо с кой си ляга, сега да помислим за Наталия. Давайте ***, напънете се.

117

Пич

преди 5 години

"Саше, "разстрелян" означава, че е осъден на смърт чрез разстрел - правен термин.Е така де ... ти в ЮАР как мислиш, че се изпълняват присъдите от поредната хунта, която управлява? А Джордже си е знаел какво го чака рано или късно, поне си е поживал приживе.

116

Батка

преди 5 години

Немой да го мислим Джордже. Поживял си е, по-*** е красиви жени, умрял е бързо и без мъки. Това е важно. Другото е живуркане и мрънкане ...

115

Измама?

преди 5 години

Тази новина май е фалшива. Никъде другаде в Интернет не пише за това.

114

Анонимен

преди 5 години

"Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!"---Саше, "разстрелян" означава, че е осъден на смърт чрез разстрел - правен термин.В случая се казва "застрелян". Този е бил убит като дивеч, като както се стрелят тези...

113

Анонимен

преди 5 години

Ще изчака 2-3 седмици за пред хората и веднага ще скочи на следващия.Българките не се славят с особено висок морал.Примзери колкото щеш.

112

ШибиРиби

преди 5 години

българките винаги тичат след мръсни мангизи и след това си ядат ушите.

111

Анонимен

преди 5 години

Ами, в такива моменти си проличава, че царя е гол, а именно...родна плеймейтка/миска...със сръбски "бизнесмен", със съмнителна репутация.Е, накрая нещата приключват по този начин.Само не ни го представяйте като красивата история на двама прекрасни хора, честни, любящи и миролюбиви...а такава трагедия да им се случи, изневиделица. Какъв лош живот.Така се случва, когато си в международния криминален бизнес. А, нашенката, да не се прави, че не е била наясно с бизнеса на мъжа си.

110

@

преди 5 години

Е, лек му път на човека! Оставя без баща две деца... лошо е.На всеки от нас може да се случи, не се заблуждавайте. Днес в задръстването засякох един джип, шофьора се спука да псува и да размахва пистолет. Имаше много хора и коли около нас, нищо повече не се случи, разминахме се. Но знае ли човек кога ще му загасят светлините...Не познавам човека и нищо лошо не мога да кажа. За разлика от други.ЮАР е наистина опасно място. Масово къщи на бели имат ток по оградите.Но има злато и диаманти.

109

House M.D.

преди 5 години

Поздравявам автора за промяната в заглавието и му пожелавам да не допуска в бъдеще подобни грешки.

108

Анонимен

преди 5 години

До хюго босС какво точно може да привлечем белите от ЮАР?Междувпрочем имам колега тук в София роден в ЮАР. Баща някакъв си, майка българка. Живели са там през апартейда, ама после са се преместили насам.

107

хюго бос

преди 5 години

В ЮАР има тотален геноцид над белите- избиват ги със съгласието на властта. масово белите се изнесоха на пожар- в грузия има специален уебсайт и кампания з апривличането им, а нашето продажно правителство не направи нищо да привлече тези хора тук. Либералофашистите не искат бели в ЕС, не е политкоректно да разказваш как си тероризиран от ***. Там ще те гръмнат само защото си бял, а не че си в бизнеса с диаманти. Да не говорим как белите са със забрана за видове работа, соц. помощи.

106

???

преди 5 години

Миска и сърбин в ЮАР, какво друго да се очаква?

105

Анонимен

преди 5 години

Сигурно са искали да отнемат колата му. Те така там на светофарите те изхвърлят от колата. Ама той сигурно не я е дал.

104

Fallschirmspringer

преди 5 години

Всички отстреляни и у нас бизнесмени,също имаха чист и законен бизнес.Кой картофи, друг ученически тетрадки,трети детски играчки

103

Анонимен

преди 5 години

Чист,чист колко да е,чист

102

Анонимен

преди 5 години

В ЮАР , дори да си изряден и да нямаш работа с подземния свят , пак може да те гръмнат на светофар !

101

Анонимен

преди 5 години

С ЮАР няма взаимна спогодба за екстрадация. Затова бягат натам.