102

Анонимен

преди 5 години

До ognyanz 104Е КАК няма да е "новина"??? Всяко събитие, та било метеоритен дъжд, ако при по-голяма фантазия се "прикачи" към Путин СИ Е ГОЛЯМА НОВИНА!!!! Абе, не си ли давате сметка, че по този начин САМО МУ ВДИГАТЕ РЕЙТИНГА НА ТОЗИ СВРЪХЧОВЕК!!!!

101

Чичо Филчо

преди 5 години

"затруднения в зрението, говора и двигателния апарат" Определено е натравяне. И не мен ми се е случвало, когато още имаше алкохол 1,50 литъра без посочен производител и бандерол. Нищо, Пешо, няколко дни мъка, после си отново кукуряк. И да внимавате какво пиете, ей!

100

Анонимен

преди 5 години

"Изтъкнат противник"....................абе, имате ли още акъл или със всеки изменат ден оставате със все по-малко???? Не ви ли омръзна всяка ***, която е известна с това, че и на нея Путин и пречи да стане нещо в тоя свят, на всеки крадец, на всеки предател, на всеки мошенник да ПРИКАЧАТЕ етикета "изтъкнат (хи-хи-хи-хи) противник!!!! Не разбирате ли КОЛКО ОЛЕКВАТЕ??? Ако има къде още де..................

99

Дисидент

преди 5 години

Нали Кремъл наскоро "уби" в Киев друг един изтъкнат противник, известен само за семейството си. После се оказа жив и в завидна форма. Налага се смяна на похватите, мнимият убит трябва да го криеш някъде, по-правдоподобно е да отровиш с водка "Цар Киро".

98

погр.ебален агент

преди 5 години

Пьотре, комбинацията от самогон с трева води пряко в болницата!

97

Изтъкнат

преди 5 години

Една вечер писах тук против Ман. Юнайтед, после два дни имах висока температура и нечовешки с.ргюн. Наложи се да ме включат за 1 час на системи. Да не мисли оня сър Алекс, че не се знае кой ме е отровил. Сър Алекс, тиранино, заплаха за демокрацията, дните ти са преброени!

96

нико

преди 5 години

все ПОЛУотровени

95

ognyanz

преди 5 години

"Убедена съм, че той е бил отровен умишлено"? Ами ако просто се е почерпил със самогончик? Да го лекуват, нека се оправи, но що за новина е това.

94

До Берлин

преди 5 години

Няма ли пак да си подпалите Райхстагът и да обвините някои Ганчовци - имате богат опит..

93

Берлин

преди 5 години

Владимир Борджия

92

стига бе

преди 5 години

И с кво е изтъкнат тоз?

91

Анонимен

преди 5 години

слугите на атлантическите плъхове винаги стават жертви на спонсорите си.Рано или късно когато един агент не оправдае парите си бива разкаран

90

ПЕНКО

преди 5 години

ИЗТЪКНАТ ОТ КОГО Е ТОЗИ "ПРОТИВНИК НА КРЕМЪЛ" ? ТОЗИ ,КОЙТО Е ОТКРИЛ ФОРМУЛАТА :"ЧЕ САМО НЕБРЪСНАТ- МОЖЕ ДА СИ ГЕРОЙ "- -Е ДОСТОЕН ЗА СЕМИТСКО -АМЕРИКАНСКАТА НАГРАДА : " НЕЙ-ОБЪЛ- СУРАТ " !-ЕКВИВАЛЕНТ НА " НОБЕЛ -ЕВРЕИН - БУМ " !!! В ИНДИЯ ИМА 17 КАСТИ , В САЩ ИМА ТРИ , НО ВЕЧЕ ИМА" КАСТИ" И В МОЯТА БЪЛГАРИЯ ,-... А ТОВА Е НАКАЗУЕМО И Е ИЗИСКВАНЕ КЪМ МЕН , -ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖЕ С УНИЩОЖЕНИЕ СЕМИТСКАТА ГАДОСТ : ТЕЛ АВИВ И ВАШИНКТОН !?!!? ДОЛАРЪТ Е КРЪВОСМУКА НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД !!!!!!!!!!!!!!!!

89

Бате Гойко

преди 5 години

"Изтъкнатият противник на Кремъл Пьотър Верзилов..." - ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА.

88

Анонимен

преди 5 години

Объркал е хапчетата завалията. После Кремъл му виновен.

87

Анонимен

преди 5 години

РЕЖИМАТ БОРИСОВ АРЕСТУВА ДВАМА ЖУРНАЛИСТИ, ЗАЩОТО РАЗСЛЕДВАТ КОРУПЦИЯТА, НО ЗА ТОВА ПИШАТ САМО ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДИИ

86

Филчо русофилчо

преди 5 години

До Анонимен 92"Руснаците са били винаги извeги!".............Най-големите "извеги" са Достоевски, Толстой, Чехов, Чайковски, Глинка, Рахманинов, Ломоносов, Менделеев, Попов, Лобачевский и още хиляда, пред които просветеният Запад благоговее. Но ти даже не знаеш тези имена... Що не идеш да се завреш, откъдето си излязъл!

85

ОПА

преди 5 години

ДУРАЧОКА НЕ ПРОЩАВА-АЛКОХОЛИКА Е ПРМУРТИЛ И СЕ Е ОТРОВИЛ......ВИДЕН НА 30 ГОДИНИ--ДА НЕ БИ ОЩЕ НА БАЩА МУ В ТОПКИТЕ ДА Е БИЛ ПРОТИВНИК НА ПУТИН...ХАХАХАХАХ

84

Филчо русофилчо

преди 5 години

За тези, които мислят, че знаят руски: проверете значението на думата "верзила"! Дали фамилията му е такава случайно? "Виден противник на Путин!". Смях! И В.В.Путин веднага нарежда да му се даде голямо количество ацетилхолинов блокер! Ужас! Абе галfони, знаете ли каква става, като силно се потисне действието на АХ? Почетете, ограмотете се! Когато лъжеш, прави го интелигентно!

83

Анонимен

преди 5 години

И в България русофилите се страхуват от политическата системата на Кремъл.