156

Bit

преди 6 години

"Лидерите на ЕС ще обсъдят излизането на САЩ...."Каквото и да обсъдят и измислят, САЩ ще нападне Иран рано или късно. Тогава ЕС ще подвие опашка и ще се подчини на един откровен.....

155

Коняр МакГредър

преди 6 години

"Не виждам как натиска срещу разработването на ядрено оръжие е желание за напрежение и война"Всяка държава без ядрено оръжие е потенциална цел за разграбване и унищожение от Краваристан. Толкова ли е трудно да се разбере, или последните 20-30 години си живял на Антарктида без връзка със света?

154

до 170

преди 6 години

и кво друго?

153

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ще клекне з преговори както клекна пред Ким Чен Ун!Ким първо мина на инструктаж при Си Дзипин в Китай, сега ще чака Тръмп да му дойде на крака за да му набие канчето!Добре е, че хората почнаха да виждат кои са военните агресори и терористи, неспазващи никакви международни договори и устави на ООН- САЩ, Израел, СА, Франция, Англия, Канада, Япония!

152

a taka

преди 6 години

всики руски мекерета -под ембарго! Докато клекнат като Жълтия Свинчок за преговори!

151

Анонимен

преди 6 години

Този доказа,че Сащ са неспособни да се договарят по кавото и да е било излизат от всякакви договори когато не им изнася не спазват никакви правила диви пирати това са американците

150

Анонимен

преди 6 години

WW3?

149

онбашията

преди 6 години

персите трябва да му издигнат паметник, бяха се подвели по пътя на либерастията и мирната търговия, но тръмп насила ги вкара в правия път - атомната бомба е по-важна от някви си търговии

148

Тролче

преди 6 години

Искам опорни точки, аз сега кой да подкрепям - Тръмп или коалицията ЕС-Русия? Кажете кои са здравите сили!

147

Анонимен

преди 6 години

Няма мърдане и Путин ще трябва да се включи в санкциите срещу Иран иначе рублата му ще стане на многократно употребявана тоалетна хартия.

146

Додо

преди 6 години

Доналд Туск може да играе колкото си иска клоунада. Макрон, Мей и Меркел вкупом ходиха миналия месец да лижат задникa на Тръмп, защото знаят и признават, че той е Новия Лидер на САЩ - Световна сила номер 1! Тръмп само ще се смее на този клоун и слугин на Сорос и агитката му! MAGA2020

145

BILL PAXTON PREDATOR

преди 6 години

Кога САЩ ЩЕ ОБЯВИ ВОЙНА НА ИЗРАЕЛ...ИЗРАЕЛ ИМА 80 ДО 120 БОИНИ ГЛАВИ И РАКЕТИ ДО 5000 ИЛИ ДОРИ 6000 КМ РАЗСТОЯНИЕ, СПОСОБНИ ДА СТИГНАТ ДО ЛОНДОН И МОСКВА !!И ДА ПИТАМ СОПОЛАН ПАССИ, СИНА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ЛИТЕРАТУРЕН ПРИДВОРЕН НА ВЛАШКИЯ РОМ ТОДЪР ЯШАРОВ---ИССАК ПАССИ.....ТА СОПОЛАНЕ, АКО САЩ ОБЯВЯТ ВОЙНА НА ИЗРАЕЛ....ТИ НА СТРАНАТА НА КОЙ ЩЕ СЕ БИЕШ ??МММ?

144

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ги кара наред.След Иран всеки знае кой е подред.Путин взе да се кротва,но май е късно.Американската военна машина като се задвижи,трудно спира.

143

Анонимен

преди 6 години

Сирийците се похвалиха, че са прихванале 2 от всеки 3 ракети, а не 2 ракети ;))) И май са успели наистина.

142

Анонимен

преди 6 години

Иран не е нито Либия, нито ирак. Всеки американски кораб в Персийския залив е една прекрасна мишена. Нищо повече. Че залива е тесен и не могат да избягат достатъчно бързо. От 10 ракети една да влезе стига. А те там им е земята на иранците. Там са им ракетите. Лошо ще е за народите наоколо, на чиито територии има американски бази.

141

истинските новини

преди 6 години

и Аржентина падна, честито, поредните заробени завинаги!

140

Факт!

преди 6 години

Така и трябва веднъж завинаги исляметата трябва да бъдат навряни в миши дупки и с разбити зъби.Много си позволиха алах малах мохамед и тн простотии.Трябва да бъдат натикани където им е мястото и смачкани до пълно унищожение и заличаване.Безполезна пап.лач миризлива!

139

До 152

преди 6 години

Забрави и Русия

138

българинА

преди 6 години

евреите направиха западния свят на маймуни, но скоро майму нарника ще дойде в йерусалим за последно

137

Трак до 150

преди 6 години

И затова в персиийския залив има десет американски кораба , понеже не могли да влезат.