107

Анонимен

преди 6 години

барила е марката макарони/паста от италия която тук се продава 2.5 пъти по скъпо....

106

21

преди 6 години

Виждам че всеки разбира че богатите ни вредят за своя печалба,проблема е че ни мачкат ,тровят ни а ние сме се свили защото не знаем срещу кого да се изправим за да променим начина им на мислене,врагът на народа е капитала, капитал имат бизнесмените ,те са малко а ние много,ние ги обслужваме,ние сме чистачите,строителите,механиците ,сервитьорите всеки от вас чрез своя труд може да навреди на всеки който има капитал пряко или косвено,това ще им покаже че е време да се смени отношението, просто е

105

Анонимен

преди 6 години

Гледах едно от интервютата на министъра, водещата го попита, дали ценовата разлика не идва от маржа на магазинера и той отговори, че хранителната верига била една и съща, но не отговори ясно, дали и там има проблем. А за мен има в момента хранителните продукти се продават на ужасно висок марж. Да това за качеството на храните е истина, но и истина е, че страшно се спекулира с цените, а пазарната регулация очевидно не работи у нас. Погледнете само промоциите на някой храни стигат до над 50 %.

104

Анонимен

преди 6 години

Защо се тиражират глyпocтите на този Джамбазки! Той приказва неистини по опорни точки. Зарзаватът в хипермаркетите е основно български, турски, македонски, чат-пат гръцки, полски.Месните и повечето млечни продукти са от производители с български имена. Изобщо някаква вредна пропаганда да става! Услади му се на другаря Джамбазки в Европа, мазни се на бавноразвиващия се електорат, белким пак му гласуват евродупетатство догодина!

103

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки - като иска да осигури качествена храна на българина - да се качва на камиона и да ходи да я докара! Кого чака - пазарът е СВОБОДЕН !!!! бунако, СВО-БО-ДЕН !!! Който иска - внася - който иска - изнася, който може да си позволи - купува хобавото - който - не - не толкова хубавото. Тоя ах.мак да не мисли, че ако имаше пазар за въпросните качествени храни тука, че нямаше да ги има ли ??!? Тоя въобще чувал ли е как работи пазаът??!

102

Анонимен

преди 6 години

Добре де нали има БДС за храните и продуктите по всяко направление,нали има инспектори от тяхно име следящи пазара и налагащи санкции за неспазване на стандарта,че откъде такова неуважение към изградения стандарт от едно време от вносители,ако за тях става въпрос и вътрешни производители,ако те са чинили да произвеждат у нас,нещо като мистерия-едно време ходиха без спиране за мерене на повече съдържание на торове,че мерене на мерки и теглилки,че и други дейности които са към тях за контрол.

101

джа

преди 6 години

Тоя Баджански ли е не го знам, но да ходи да се скрие. Работа за 5 ст. не е свършил. Народачът, народът... там е проблема. Решете веднъж завинаги какво искаме? 10 партии и накрая едно голямо нищо. Капитализъм , комунизъм? Кво? Джамабански? Палячото на онуй кюфте. "Джам с бански" яде само агнешко за 30 лв. порция. Гладния на сития не вярва. ПРОБЛЕМИТЕ СИ ОСТАВЯТ. АЗ ЗА ТОЯ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ТА АКО ЩЕ МЕРКЕЛ ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ТИКВАТА.

100

Мария Подмолова

преди 6 години

Живея в Германия. Храната и тук е различна... в дискаунтите,тоест по евтините вериги като Алди например е с по ниско качество, в сравнение с REWE,Edeka! Разлика има и то осезаема, какво остава за Българският пазар. Разлика има и в саламите примерно от Италия и Франция, които са в пъти по хубави от немските! Изобщо този криворазбран либерализъм прецака нещата глобално!

99

TT

преди 6 години

Тоя" патриот" Джамбазки откога не е влизал в български магазин?? Ако го направи ще види че и големите вериги предлагат 35-40 процента БГ стоки...Може би под родно производство има предвид нещо произведено в любимата му Рассия?

98

Наистина

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВТова, което сте писал е абсолютната истина! Но те не щадят и своите потребители кой знае колко. За 6 години в Испания разбрах много неща за евроценностите и постепенно ми се изпари желанието да пребивавам там. В аптеките продават Ибупрофен 800 мг! За малко щях да си купя лютеница с 5 години срок на годност! Всички мазнини и сланини се рафинират двойно и тройно, ароматизират се и се влагат в закуски и шоколади, деца с холестерол, младежите - 80% с алергии.

97

Анонимен

преди 6 години

Този ФРУНЗЕ е герберунгел разряд.Лъже както намери за добре , дано го повишат малко.

96

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

НЕ ЗНАЯ ЗАЩО ВИ ИЗБИРАМЕ КАТО ЕВРОДЕПУТАТИ. КАКВО ВСЪЩНОСТ РАБОТИТЕ ТАМ. СИГУРНО СТЕ САМО ФИГУРАНТИ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ. НАЛИ ЗА ТОВА СТЕ ТАМ ЗА ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ , ДА ОТПРАВЯТЕ УПРЕЦИ, ДА ИМ ПРЕДОСТАВИТЕ ФАКТИ ЗА ДА ИМ СВЕТНЕ НЕЩО НА ГЕЙОВЕТЕ. ИЛИ КАТО ВСИЧКИ ДО СЕГА ОТИШЛИ НА ХРАНИЛКА ЧАКАТЕ МАНДАТА ДА ИЗТЕЧЕ И ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ КАТО МИЛИОНЕРИ В БЪЛГАРИЯ. ДЕЙСТВИЯ, ДЕЙСТВИЯ А НЕ ПРИКАЗКИ ЗА ПРЕД БЪЛГАРИНА. НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА ДА ВИ ЗАПОМНИМ С ДОБРО.

95

гост

преди 6 години

До мдКак да не е важно! Адаптираното мляко и детските пюрета не са ли важни?! На по-високи цени и ниско качество, ще изтровят децата!

94

Справедливо е!

преди 6 години

Слугите от задния двор получават огризките от трапезата на господарите и трябва да са доволни от милостта на господарите си! Що за претенции моля ви се!

93

фрунзе

преди 6 години

До KONSTANTINOW....Тъпичък ли си или обикновен ***??? Вероятно и двете. До 1987 никой не проверявяше качеството на храните с презумпцията, че Партията не допускаше некачествени стоки на пазара. За качеството на самата Партия и надробеното от нея е излишно да се говори...

92

Берлин

преди 6 години

Нормално е, според мене. Второ качество хора - второ качество храна.

91

Хах

преди 6 години

...добре, че на поляците им стисна да се надигнат и да отворят и вашите очи! Там хората явно Работят, тук сме само по сигнали, през другото време, клатене на краката и люпене на семки

90

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

кек ) наздраве обед, наброски )

89

"-"

преди 6 години

Проблема е, че второто качество храни което се внася в Бг се продава на цената на първо качество!!!

88

Анонимен

преди 6 години

То прясно телешко няма по магазините ...