101

Анонимен

преди 6 години

Абе ***, защо като сме имали тооолкова добра продукция, след като СССР се разпада и ни секва "износа" към тях всички ни предприятия фалират? Това да не го е направил Костов бе?Той идва на власт след два фалита на държавата и то при управление пак на тия комунисти, които сега са се маскирали, като социалисти. Най-хубавото нещо, което се е случвало на държавата ни през последние 70-80 години е реформите, които направиха СДС. Затова сега сме в ЕС и се крепим на еврофондовете.*** ***

100

Хм

преди 6 години

Докога такива политически тру.пове ще бъдат допускани да овоняват общественото пространство????Драгалевският мавър(Костов),Сакскобурга,Пасито,Ленчето с кремчето(Поптодорова),люспите от СДС,една цяла група от БСП(начело с Р.Овч.)-много са тия,които са направо за бунището на историята.

99

Шопо

преди 6 години

Сега го плюете ,ама през 1997 г. като улави скачахте по площадите и крещехте,,Кой не скача е червен,,...Е,наскачахте ли се ?

98

Анонимен

преди 6 години

До КатегориченМоже да си категоричен, ама мозъкът ти е гланц, а душата ти - зло. Ето защо България е разкрачена между Азия и Европа вече 3 десетилетия. Хората в крайна сметка са присъдата на държавата. Мнозинството определя. Не се сърдете и продължавайте да си гласувате все така...

97

Анонимен

преди 6 години

До 123,Имах предвид, че дори до Виена -една от културните столици на Европа има огромен завод,който между другото с необходимите мерки не замърсява особено повече от тежкия трафик и отоплението на твърдо гориво. И това, че софиянци се изкарахме по големи аристократи от жителите на Виена, че не може голям завод да има в околността. Отчитам котловината,но пак повтарям сега въздуха не е по чист.

96

Категоричен

преди 6 години

Иван Костов трябва да се окачи някъде с ВЪЖЕНА вратовръзка.Мамиц**** му! ПРИКРИТИЯТ служител на ДС, Костов, изпълни задачата, поставена му от комунистите. Унищожи икономиката и обрече българина мизерия!

95

Анонимен

преди 6 години

Абе смешници, напишете Франция в Google и ще видите икономиката,армията и историята на тази страна. Как може най скъсаните *** да обсъждат изобщо Франция, и още повече да се сравняват. Не разбирам!

94

Анонимен

преди 6 години

До Гост+ 115А ти погледни "телешките физиономии" на българите през 2018. Ама това коет сам си направиш, никой не го може.

93

vdch

преди 6 години

121, съгласен са с всичко, само не мога да разбера за рафинерията до Виена. Не знам как е сега, но бях там 2008 г. и пушекът който бълваше беше доста бял.

92

vdch

преди 6 години

119, ЗММ, Балканкар, ДЗУ, Корабостроителниците. За електрокарите сигурно като много заблудени вярваш на вица, че японците са ни ги купували за да ги претопят и вземат само оловото. Ама какво се изненадвам, щом според кумира ти от Драгалевци Полша, Чехия, Дания и др. са били в "далечната периферия".Но какво можем да очакваме от едно ***, което изгърмя с 1 млн. в 8-процентовата пирамидата КТБ и трябваше да взимаме милиарди заеми за да му ги запазим.

91

Анонимен

преди 6 години

До 119като цяло всички български електроуреди бяха доста добри, много по добри от сегашните турски. Химическите ни заводи също бяха конкурентни, бяхме един от основните износители на торове. Мотокарния завод. Земеделската техника също беше ок. Авиокомпания БАЛКАН също не беше на загуба и имаше зоста висок рейтинг. Дори Кремиковци, според мен беше ок,относно екологията,мисля че сега без него въздуха в София е по мръсен. Освен това, виждал ли си рафинерията на ОМВ до Виена?

90

Анонимен

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВКажи ми един завод от тази икономика, който произвеждаше нещо добро?

89

Гост+

преди 6 години

Морковът и тоягата ще продължат играят до безкрай - няма никакво съмнение в това. Ако някога влезнем в Еврозоната, развитите държави в ЕО междувременно ще образуват нова такава зона, да речем "Централна". Истината за България е в силно правителство защитаващо яростно националните и икономически интереси на държавата. Това практически е невъзможно при сегашната национална и икономическа конюнктура у нас.

88

Анонимен

преди 6 години

На чужд гръб и 100 тояги не са достатъчни....Влизането в Еврозоната ще отежни още повече мизерията на бедните в България, но законите на капитализма са в голяма степен законите на джунглата. Засега обаче не сме дори в Шенген (и по-добре). ЕО на две и повече скорости и периферия винаги ще има. Няма никаква логика най-бедната държава в ЕО да е в Еврозоната и да възприеме евровалутата, Морковът и тоягата ще продължат играят до безкрай - няма никакво съмнение в това.

87

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, пазарът ни бил в по добра кондиция от Франция. Този човек наред ли е, се питам ?

86

Гост+

преди 6 години

Помня, донякъде с задоволство, телешката му физиономия на учудване, че не спечели изборите през 2001г - отново, моето семиство беше гласувало за него. Той просто не беше вече в час. Сега, малко или много, е политически труп, бих казал доста преждевременно. Една от основните причини за това е, че го раздаваше безкомпромисен, но в политиката без компромис не може. Та, такива ми ти работи за Костов..........

85

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Мавърът-унищожител! Унищожи икономиката в България? Унищожи, разби сините на парчета и ги изпрати толкова години в глух коловоз от, който няма и да излезнат! Скрий се другарю Костов и не се показвай повече! Радвай се на откраднатото, радвай се на комисионните за унищожаване на синята идея в България!

84

Гост+

преди 6 години

Е, не може да се отрече, че той лесно и видя сметката на индустрията, създавана трудно и с десетилетия. Всичко добре, ако беше успял да вкара инвестиции, ала не би. Въпреки всичко пез 2001 г гласувах пак за него (от чужбина) Защо? Защото постъпи правилно, като не допусна албански бежанци, защото си позволи да размаха пръст на ЕО като им каза, че търпението ни не е безгранично (ЕО, разбира се, го охули), защото успя да постигне, макар и временна, икономическа стабилизация, защото подгони мутрите в лицето на СИК и ВИС (макар и с голямо закъснение).

83

Анонимен

преди 6 години

.***.отски опорки за и.диоти. Червената мозъчна инжекция проработи. Ако попиташ някой конкретно ти отговаря. "Продаде България за жълти стотинки". Абе т.ъпаци. Вие какво правите с един стар автомобил, който от години не работи, и ръждясва пред блока. А вие нямате пари да си платите сметките и кредитите. Дано се сетите.

82

Гост+

преди 6 години

Костов, като министър на финансите (1990) пишеше умилителни статии за новите собственици на магазинчета, как отрано премитат отпред, как с такав зараждаща се трудолюбива средна класа ще отидем много далеч. Като министър-председател същите тези собственици ги срина, като ги изцеди с данъчни проверки и нов ДДС и с отворените обятия към чуждестранните търговски вериги. То, тогава почти цялата нация се занимаваше с търговия, тъй като индустрията вече загиваше. Пак той като министър на финансите казваше, че България е свърхиндустриализирана. Е, не може да се отрече, че той лесно и видя сметката на