53

Анонимен

преди 6 години

Хубаво де, но откъде ще дойдат тия пари за 15% увеличение.Пак ли ще ни вдигат данъците и цената на тока от 1 ноември, както упорито се говори.Още повече че ЧЕЗ се изнася от БГ и на тяхно място ще дойдат трибуквените приятелчета на Премиерчето от Варна.

52

Анонимен

преди 6 години

Като чета тука в коментарите, те тия пичове били не само за съжаление, а направо за окайване. Ами те ще се изкарат, че взимат и под минималната заплата още малко.А нали техният колега Любимецът на материала ни убеждаваше, как средната заплата в БГ е 1 580 лв.Ама явно тия не са включени в стъкмистиката на гробарите.Както и още 6.5 милиона българи.

51

Анонимен

преди 6 години

"Иска ми се да взимам 2000 като пожарникар да си гледам семейството без да се притеснявам. Но самата истина е около 850- 900"Има вишисти, с по-ниски заплати. Ти какво си учил? Квантова физика и приложение при гасенето на пожари ли? Аре марш у лево. Да си пожарникар не се изискват особени способности или образование, затова и заплащането ви е такова. 850 даже е много, да не кажа прекалено.

50

вергил

преди 6 години

Какъв вожд може да ми е съдружник на Пашата?Аз не познавам и един полицай с положително мнение за него.Само по време на негови правителства имаше над 10 протеста на служители на МВР.И какво получаваме от трапезата-720 лв заплата.Това ли е голямата привилегия?

49

Анонимен

преди 6 години

И кво сега - пак ли Генерал Радев им е виновен, че не им стигат заплатите.Ами да се оплачат на своя си Генерал от Пожарната - той коли и беси в държвата.Той краде и държи всички пари.

48

Анонимен

преди 6 години

само искам да ги попитам едно нещо !? работното им време е ДЕН РАБОТА ДВА ДЕНА ПОЧИВКА какво правят през почивните дни освен че работят на черно което е абсолютно забранено за да си почиват максимално ?

47

112

преди 6 години

Иска ми се да взимам 2000 като пожарникар да си гледам семейството без да се притеснявам. Но самата истина е около 850- 900 , от които заделям да си купя дрехи да работя и всички хигиенни материали по време на дежурство. Лесно е да съдиш отстрани, но хората ,на които сме помогнали и нашите семейства знаят как и какво ни коства това.11

46

вергил

преди 6 години

Каква стъкмистика-това е официална статистика на съдилищата.35 хиляди престъпника са осъдени.А Боко Тиквата не съм го избирал аз, нито пък някога съм гласувал за него.Избират го такива като теб.

45

Анонимен

преди 6 години

А когато ние, работниците от Кремиковци стачуквахме за работните си места, вие люпехте семки и ни се присмивахте.Да знаете че Господ вижда и всичко се връща.Айде сега на борсата, да видите лесно ли ни беше на нас.

44

вергил

преди 6 години

В държавните служби всичко се отчита до стотинка и няма пари под масата като в частният бизнес.Основната заплата е 600 лв чисто плюс 120 лв за храна.Тези с повече стаж вземат още 100-200 лв отгоре в зависимост от стажа.2000 лв не получават и шефовете на дирекции.

43

до 46

преди 6 години

Статистиката е стъкмистика и няма нищо общо с действителността.Всички знаем как шефът ви Главния Суджук прави статистики.По вашите статистики в БГ по магистралите текат реки от мед и масло.Нали взимат по 2-3 К, нали ходите всеки уикенд в Гърция да ядете и пиете.Малко ли ви. Искате още, така ли. А хората да работят вместо вас.Е, не става - комунизмът свърши.

42

вергил

преди 6 години

А тия дето разправят, че полицаите нищо не работели нека видят статистиката и тогава да говорят.За миналата година има 35 хиляди осъдени престъпника.Половин процент от населението.Нека се види в колко държави от ЕС има осъдени повече от половин процент от населението и тогава да се прави сравнение.

41

до 41

преди 6 години

Айд стига бе *** - 600 лв в София. Ти още малко ще се изкараш социално беден. Ми тя една метачка в ТИТАН взема 740 лв. Отиди тогава да метеш улиците - и без това са достатъчно мръсни и прашни.

40

до вергил

преди 6 години

Няма да стана, защото от малък съм възпитан че трябва да работя.А в Пожарната не се работи. Там се кибичи. И един път месечно отчитате дейност като се разходите до някоя горяща плевня.

39

до 41

преди 6 години

Вергилчо, айде *** с тия евтини манипулации - все пак търтиете сте над 60 000 милиционери и пожарникари - отбор клат-ику-рци. Така че всеки има поне по един такъв познат.Това ви е основната заплата, но с всички начисления над нея не падате под 2 000 лв.То и на мен основната ми е 700 лв, ама общо взимам 1 900 лв. Ама работя по 14 часа на ден от понеделник до петък.

38

Анонимен

преди 6 години

Когато някой не става за нищо, той става министър в кабинета на пожарникаря.

37

вергил

преди 6 години

Къде ги видя 2000 лв заплата? Пожарникар и полицай започват със 660 лв заплата.10 процента данък и остават 600 лв.Дават им и 120 лв за храна месечно, ама тия пари не влизат в основната заплата и като излязат в болнични вземат много малко обезщетение.Та общо стават 720 лв.Тия с повече стаж вземат малко повече.Стани полицайи пожарникар и ти да взземаш 2000 лв и да играеш карти.И без това свободни места има много стига само да издържиш приемните изпити.

36

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа закрият пожарна, полиция и армия най добре нали. После да не плачеш ката дойдат тумба *** и бият жената а теб сещаш се...

35

Пешо

преди 6 години

Поведението на всеки един от управляващите е като на борец-рекетьор от 90-те. Заплахи и закани в различни нюанси. Скоро ще останат само те - политиците, така наречените работодатели и ромите.

34

Анонимен

преди 6 години

В парламента са решили, че минималната заплата от 460 лева стига за всичко. Значи на полицаите - минимални заплати, за да им стига. На пожарникарите - тоже. Какво са се развряскали?Минималната заплата не стига? Ами да се развряскат за вдигане на минималната тогава!