360

край

преди 7 години

Не вярвайте на партии, не вярвайте на телевизии на ЦИК и държава. Всички са впрегнати да бранят "Прехода" - стригане чрез одиране на българския народ.

359

край

преди 7 години

Хаааа ха. Па то на Слави точно това му трябва - да го забраняват. БОЯТ НАСТАНА....

358

Честито овце прости

преди 7 години

Спряха шоуто на Слави -не е политкоректно ! Да живей "свободата на словото" и "демокрацията " в бг !

357

край

преди 7 години

До Мирослав дето ентусиазирано продължава да гласува. Човече при тази система ти нямаш избор. 2.5 млн. човека казаха на партиите как искат да избират - партиите ги пратиха да си перат чорапите. Мислиш ли че в момента реално нещо избираш като ходиш да гласуваш. Това са ти позволените избори - изборите които могат да променят са ти забранени.

356

Анонимен

преди 7 години

'от трите точки на референдума'...синко, референдумът беше 6 точки, не три..три пуснаха господарите кукловоди..не е важно кой как ще гласува на един референдум. важно е, че 1 милион българи поискаха да си кажат мнението по 6 въпроса, а 12 маймуни от кусурционния съд и екс прецедента плювньо им се изплюха в лицето..

355

Бгъзльо

преди 7 години

Къде беше до сега този мишок *** ли го извади от дупката, ако разбира от политика да си направи партия или да си плаща за телевизионната агитация..

354

Анонимен

преди 7 години

Аз лично и на трите въпроса отговорих с "не", но си направих труда да гласувам на референдума, защото това е привилегия и няма абсолютно никакво значение кой го организира, а какво иска мнозинството. Интересно какво ще се случи след днешното цензурирано предаване на Слави, явно най-накрая изгуби удобството на националния ефир...

353

до 381

преди 7 години

Избирателната активност е 36%, затова я крият толкова старателно.Което означава, че ГЕРБ е победил с 11.88 % гласове предимно на лакеи на Мутрата и семействата им, всички държавни служители, които са зависими (така наречения корпоративен вот) и разни неграмотни от малцинствата.Никой нормален човек не би гласувал за партия, чиито Вожд е един самовлюбен малограмотник, прочел само една книга през живота си и то детска.

352

Анонимен

преди 7 години

Слави има 3 милонна аудитория и толкова българи застанах зад него и Реферндума му.Докато жалкарите на Тиквата, са малко под милион, включително всички държавни хрантутници, полицаи, абонати на обществени поръчки, *** и други подобни отпад-ъци.

351

Политици ли

преди 7 години

При такива резултати ако имахме истински политици , те нямаше да се показват пред хората, камо ли изявления да правят. Но .....

350

край

преди 7 години

До изнервения Будалко. Ти да не си фен на Лъчо Мозъка - него най-го е страх от мажоритарни избори.

349

изнервен

преди 7 години

А бе, чалгар, да не мислиш, че освен балета някой друг ще дойде с теб да протестира. Я си гледай шоуто, че то и него вече почти никой не го гледа. Изчерпан си.

348

край

преди 7 години

Слави да направи народно движение - 12 хил. жълти павета - нали толкова гласа уж не стигнаха по написания от ония закон преброени от тяхната ЦИК на референдума. 12 хил. жълти павета ще обяснят на партокрацията какво да направи за да не я избесят по кестените на Руски.

347

край

преди 7 години

Официалните данни за избирателната активност ги няма - въпреки обработените 100 % протоколи. Това е парламент избран от роми, турци и пенсионери гласуващи от скука.

346

Мирослав

преди 7 години

Като не сте доволни от резултатите на референдума защо не отидохте на кажете НЕ на това което не ви харесва? Само знаете да плюете в интернет... В реалния живот сте гола вода, само тук се пънете. Като не искате и боко да ви управлява с 1/6 от имащите право на глас, да бяхте отишли да гласувате! Сега стойте като мишки и си църкахте вкъщи, щото друго не можете!

345

Анонимен

преди 7 години

32% не са победа, това, че никой не иска за никого да гласува не означава, че който събере най-много трохи е регистрирал "победа". Възмутителни и смешни, както винаги

344

край

преди 7 години

Това тука да не е клуба на приятелите на Лъчо Мозъка, Владо Кузов и Баракова. Нивото е такова и те се боят от истински /мажоритарен избор защото не са ги избирали и за домоуправители в панелния им вход.

343

edin

преди 7 години

Слави мутра-шоумен?Да и точно такъв може да ни поведе, други няма, нормалните отдавна ги изгониха от България.

342

край

преди 7 години

Слави само даде шанс за промяна - дали ще се възползвате или ще си гниете в блатото на "Прехода" избирате вие. Ако не ви достига избирателна активност ще ходите да си гласувате без да избирате доде сте живи.

341

Цецо

преди 7 години

Тук все някакви анонимни плюят Слави че отстоява точките от референдума!Аз съм подкрепил референдума, господин никой съм, но на мен ми е важно да гласувам мажоритарно и също смятам да подкрепя протестите.На тези които не подкрепят референдума им желая много здраве и ги съветвам да излязат и те пред парламента вместо да хейтват тук :)